Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטרליה

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה יש לך ערבים שהרבה יותר גרועים מזה :lol:

תהיו בבקשה רצינית ואל תהפכו את הת'רד לסרקיזם.זה מאד חשוב לי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הייתי חושב 1000 פעם לפני שהייתי מהגר לאוסטרליה:

בבית של ההורים שלי היה משהו דומה. גילוי נאות, אני לא מבין גדול בעכבישים. מבחינתי יש שני סוגים:

ראשון: אילו שקטנים ורחוקים ממני

שני: גדולים וממש רחוקים ממני

אצל ההורים שלי היו עונות שהיו מלא יצורי מחמד כאילו שהיו משריצים מיליארדי צאצאים בכל חור. אז?

באוסטרליה יש אחלה חופים, אחלה מכוניות, אחלה אופנועים, אחלה בחורות ויופי של בירה.

ליד הבית של ההורים שלי יש מועזין שמרביץ כמה וכמה פעמים ביום וכשהוא "נח" אז יש "שיעורי קושב"ע" בקולי קולות (קוראן שבעל פה ;)), ילדים שדוחפים אחד לשני צינורת בתחת ומנפחים, אינטיפדה וביבי-הוד (גונב מהעניים ומחלק לעשירים)... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תהיו בבקשה רצינית ואל תהפכו את הת'רד לסרקיזם.זה מאד חשוב לי

צור איתי קשר בה"פ לגבי כל מה שאתה רוצה ואמור לדעת לגבי אוסטרליה (כבר 3.5 שנים שמה ועוד היה נטויה)

לגבי הגירה על בסיס מקצוע, רשמתי על זה בגדול בהודעה שלי בדף הקודם. הכל מוסבר באתר של מחלקת ההגירה

http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/

No worries 8)

• תוכן חדש...