Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לדיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2206055#post2206055

ובקצרה:

קיבלתי קנס על נהיגה ב"מהירות מופרזת" של 116 קמ"ש (לאחר הפחתה 111 קמ"ש) בכביש של 90 קמ"ש (כביש 40 בין ב"ש לת"א [כביש דו-נתיבי עם אי תנועה ענקי בין הצדדים]).

אני מבקש כבר עכשיו, אל תטיפו לי מוסר (כל אלה שלא עברו בקמ"ש אחד את המהירות המותרת בחיים שלהם).

הבקשה שלי היא כזו,

במידה ומישהו כבר שלח מכתב כזה למשטרה אני אשמח לקבל את הנוסח כדי להשתמש בו.

אני יודע שזה לא בעיה לנסח מכתב כזה, אבל אני מעדיף להשתמש בנוסח קיים כזה או אחר.

תודה רבה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בהנחה שהעבירה שנעשתה ברת המרה! אתה זכאי להמרה מהטעמים שנקבעו בתקנות.

אין צורך בנוסח מיוחד.

ציין את העובדה שב X השנים האחרונות שלך לא ביצעת עבירת תנועה.

ציין כי אתה מבין את חומרת המעשה ומביע צער.

בקש להמיר את הקנס לאזהרה.

צרף את כל פרטיך האישיים כולל מען טלפון ת.ז מספר הקנס (רצוי אפילו צילום שלו) וכד...

שלח בדואר רשום עם אישור מסירה.

ויהיה בסדר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...