Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"שברולט" שלחו צוות קוריאני לבדוק את התקלה :shock:

אני מבין שיש בעיה עם תעשיית הרכב האמריקאית, אבל לא חשבתי שעד כדי כך שהם צריכים להביא עובדים זרים :lol:.

ומאיפה לדעתך מגיעה אלינו הקרוז? קח רמז - ממש לא מאמריקה...

אגב, שמעתי שאם מדליקים אורות גבוהים תוך כדי איתות כשהגיר על הילוך שלישי, הרדיו על גלגל"צ, המזגן על 18 מעלות וההגה מסובב ב-15 מעלות שמאלה - האוטו פורץ לפנטגון וגונב את הקודים של פצצות האטום. או שזה היה עושה שלושה פליקפלאקים באוויר, אני כבר לא זוכר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני - 3 פליקפלקים - אבל תוך כדי בורג :) בדוק.

או כמו שאחי אמר (הבן האחר של אמי לוותיקי הפורום) - אכן מדאיג מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן - אנחנו דרדסים :grin: ושונאים מספרים 3 ,6 .

זה יכול להופיע כמחלות ילדות או בעיית התאמה בכל מערכת - אם לא יטופל או הבעיה תחזור , אזי הם באמת בבעיה .

זו בעיה די מלחיצה , כיבויי מנוע בהפתעה , אבל

אם הבעיה תטופל , ולא עם תשובות הזיות - הדבר ישכח ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מעניין שאתרי מגזיני הרכב לא מזכירים את זה (בינתיים; בטח עכשיו יעלו).

הם עדיין בשוק ומחפשים תשובה הולמת לטמטום של דובר היבואן.

לא כל כך קשה לבדוק תקלות כאלו.

שפשוט יפסיקו לעשות מה שהם עושים כאן ויפסיקו לגעת בחשמל אם הם לא יודעים!

פורסם
אפשרי - הבימר מעצבים , " קרוז בשמאלי " ניקה לו את הפרוטוקול :lol:

נושא רגיש בימינו - :roll:

אייל .

סוף-סוף הסבר מלא וברור, שמסביר את התופעה הזו עד תומה... :-P

פורסם
נו, הקרוז עדיין יותר טובה מהמאזדה 3 החדשה? :lol::wink:

קשה לי להאמין שהבעיה ברכב.

בל נשכח את הכבל הסורר של המחשב שהעלה באש מזדות תמימות. וזה לא היה בגלל הקודנית:lol:

פורסם

זו לא תשובת היבואן ואין מצב שיבואן רכב אי פעם יתן תשובה מוזרה כזאת (טוב נו, אולי יש מצב אך הסיכויים לכך נמוכים באמת...).

כדאי שתקראו שוב את הכתבה ותבינו ממי הגיע המידע לעיתונאי.

רמז: טלפון שבור שחקתם פעם?

פורסם

הרכב הזה גמור. זה הכל.

יש רכבים שסובלים מסטיגמות עד סוף ימיהם.

זה קרה עם סיטרואן C5, שגם אחרי שנגמרו "מחלות הילדות" שלה, ויצא אפילו סימן 2 שנחשב מאוד אמין - עדיין נחשבת לאוטו בעייתי וסובלת מירידת ערך גדולה.

זה קרה עם סובארו לגאסי - שאם אני זוכר טוב היו לה בעיות בגיר האוטומטי בתחילת הדרך. זה השפיע עד ימינו אנו, עד כדי כך ששינו לרכב את השם וקראו לו B4, בזמן שבכל העולם הוא עדיין נקרא לגאסי.

וזה גם קרה עם הטויוטה הרובוטית - שכבר מרוסקת עמוק עמוק מתחת למחירון ונמכרת ע"י היבואן בהנחות של 20K.

כבר ראיתי ניידת של שיטור עירוני בקרית ים, בצבע אפור ליסינג. ברור לי שהיא נמכרה למשטרה בהנחה מאוד משמעותית, מספיק משמעותית כדי שהם יוותרו על הצבע הלבן.

מעניין תוך כמה זמן הרכב הזה יהפוך להיות מצורע לחלוטין.

פורסם

הגזמנו קצת, לא ? להזכירך את עניין הקורולות של 2004-2005, הם נמכרו בכמויות גדולות גם לאחר שידעו על התקלה. גם פורד קונקט ידוע שיש תקלה סדרתית במנועי 2004 שטלטלים נשברים בזמן נסיעה, אבל הם ממשיכים להמכר בכמויות גדולות.

אם UMI ימשיכו להגיב בטיפשות שכזו על התקלה אז מובן שתדמית הרכב בסכנה, אך כרגע אין סיבה שהרכב מת "חברתית".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה לא אותו סוג של תקלה.

מה עוד שיוניון מוטורס יצאו תותחים ותיקנו את רוב הרכבים בחינם וכך שמרו על איפול תקשורתי.

מה שכן, לא שמעתי שהם החליפו תיבות הילוכים של קורולות רובוטיות.

הקורולה הרובוטית מתה בישראל. מצבה נכון לעכשיו יותר גרוע משל סיטרואן BX בזמנו.

תחשוב אתה מה קורה לרכב שהיבואן שלו מציע אותו בהנחות של 20K, רק תיקח.

פורסם

אין ספק שהקורולה הרובוטית מתה. ואני בהחלט חושב שזה מוצדק, גיר פשוט על הפנים, ולא דומה בשום צורה לDSG.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...