Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני סלח לי

זכותך להתעלם מהביקורת ולהחליט לענות על מה שנוח לך

בשם מי אתה מבקש קצת פרופורציות.

אני מאחל לך שתנשום עוד שנים רבות את ענף הרכב . תשובה לא קיבלנו

ומבלי לבדוק ,ייתכן ואני נושם את עולם הרכב אולי כפול זמן ממך.

זה אומר משהו על טיב התשובה - כלום.

למען הגילוי הנאות , ישבתי עם הבוס שלי ועם רמי אונגר ושותפו דאז עזר וייצמן ז"ל שעות רבות בעבר, בתחילת שנות השמונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת היא ישה, הוא צודק בקשר לסימני השאלה. לא נוח להבין מה דבריך, אנא שים סימני שאלה במקומות הנכונים. :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
יש לי סימפטיה לשם דני לכן ביקורתי תהיה בשפה עדינה.

נכדתי בת השבע כבר יודעת כי כאשר היא מבצעת משהו לא בסדר , אין זה משנה אם גם אחותה בת ה -4 עשתה את אותו מעשה.

דהייו קרוז יש בה תקלה שיכולה להיות הרת גורל. את מי זה מעניין אם גם לפורד היו פשלות.

כעת דנים בקרוז. קפיש.?

כל ההנחות שלך שהפורום לא אוהב מכונית זו או אחרת , על מה הם בדיוק מתבססות.? ייש לך הוכחות לכך.? אפילו כאן בשרשור יורדים על תקלות שהיו במכוניות אחרות.

האם אתה מקבל כסף מ UMI , לכתוב כאן ולהגן עליה עד טיפת דמם האחרונה של "ברי המזל" שקנו את הרכב.?

ובוא ספר ופרט את כל הבעיות שהיו בכלי רכב אחרים ? וגם אם הכל נכון, זה לא ממעיט מגודל הבעיה שעומדת בפני הקרוז.

אז אל תלכו לישון, גם לא בשבת המלכה, אלא תפתרו את הבעיה ויפה דקה אחת קודם.

דני סלח לי

זכותך להתעלם מהביקורת ולהחליט לענות על מה שנוח לך

בשם מי אתה מבקש קצת פרופורציות?

אני מאחל לך שתנשום עוד שנים רבות את ענף הרכב . תשובה לא קיבלנו

ומבלי לבדוק ,ייתכן ואני נושם את עולם הרכב אולי כפול זמן ממך.

זה אומר משהו על טיב התשובה - כלום.

למען הגילוי הנאות , ישבתי עם הבוס שלי ועם רמי אונגר ושותפו דאז עזר וייצמן ז"ל שעות רבות בעבר, בתחילת שנות השמונים.

סימנתי לך באדום את השאלות .

הנחתי שאתה לא זקוק לסימן שאלה רשמי כדי למצוא את השאלה . כנראה שטעיתי והערכתי ביתר את יכולותיך. סלח לי כי טעיתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברשותך עשיתי קצת סדר:

1) כעת דנים בקרוז. קפיש.?

קפיש.

2) האם אתה מקבל כסף מ UMI , לכתוב כאן ולהגן עליה עד טיפת דמם האחרונה של "ברי המזל" שקנו את הרכב.?

לא.

3) בשם מי אתה מבקש קצת פרופורציות?
בשם עצמי בלבד.

רק עיצה קטנה יש לי אליך בעניין זה:

למען הגילוי הנאות , ישבתי עם הבוס שלי ועם רמי אונגר ושותפו דאז עזר וייצמן ז"ל שעות רבות בעבר, בתחילת שנות השמונים

ישיבה ממושכת גורמת לטחורים. :wink:

פורסם

אני אומר חרם כללי על שברולט עד שהם חוזרים לייצר תא הקפריס במתכונת המקורית:lol:

ועכשיו ברצינות - אם בעבר הייתי מגן על הייצרן הענק והאהוב הזה היום קשה לי מאד, זו בדיחה לא מצחיקה הקרוז הזו, לואי היה נעלב אם הוא היה יודע שהאוטו הזה נושא את שם המשפחה עטור הפרסים שלו.

האוטו קוראני, וחוץ מרכב אחד ספציפי שגם עליו הדעות חלוקות (גטס למי שלא הבין) לא הייתה קוראנית מוצלחת עד היום...

אתה לא יכול לקנות דייהו-לט קוראנית ולצפות לאמינות של שברולט נובה עם גיר TH. ותכלס מי שקונה תא הרכב הכניס את עצמו לברוך, בדיוק כמו מי שקנה צוחפתית עם AL4...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
אוסף כל כך גדול של שטויות כאלה (שנאמרו על הקורולה הרובוטית), לא ראיתי הרבה זמן.

הגיר אמנם לא מצטיין כמו הDSG אך ממש לא בגדר "גרוע", הדשבורד לא מתפרק ובטח ובטח שההגה לא נתלש או כל שטות אחרת שנאמרה כאן.

גיר לא מצטיין ? הלו - להכניס DSG יחד עם הדרעק המוטורי הזה זה חילול הקודש. הגיר בטויוטה לא בדיוק עונה להגדרה של גיר.

ההגה מתפרק ויש על זה ריקול. אם לא שמעת כדאי שתגיע למוסך לפני שהוא ישאר לך ביד ולא רק בסיבוב ימינה. אגב גם על זה היבואן שמר בשושו וכשאתה מגיע למוסך בודקים לבד אבל לא קוראים לטיפול יזום.

החופה של הדשבורד נתלשת במגע קליל וזה קרה ל 2 אנשים שאני מכיר וגם לכתב ב"אוטו".

תבדוק לפני שאתה מתנפל.

אגב תגובת חברת הליסינג לתלישה של החופה היתה "זה לא טרקטור צריך להתנהג בעדינות".

לא הואילו ההסברים שהחופה נתלשה בזמן שניקו את הרכב במכון שטיפה..

חוץ מזה הגימור זוועתי.

אז יש בעיה מסויימת, אם צוות טכני של היצרן בודק את זה כאן בארץ הפתרון קרוב. אני לא מבין על מה המהומה? מכירים רכב שלא סובל מבעיות או לא סבל ממחלות ילדות?

המהומה היא לא על האוטו. במיוחד שכנראה הבעיה היא בהתקנה מקומית.

כל המהומה היא על התגובה המטופשת של היבואן ועל זה שהוא לא ממש נכנס ללחץ לפי מה שרואים בתגובות.

פורסם

ואני שואל (שוב): מדוע הנושא הזה עדיין לא מופיע באתר של "אוטו" או "הגה"? הרי על ההשקה של רכב הפלאים הזה שניהם כתבו.

אגב, מצחיקה ומציקה התגובה של "דני":

א. המקרים של פורד וקרייזלר הם מלפני עשור או שניים, אם לא יותר. סחטיין על הידע, אבל ממש לא קשור להיום. גם פורד וגם קרייזלר נתבעו בסכומי עתק בתובענות ייצוגיות. אולי כדאי פשוט לתבוע גם את דייהולט וזהו? דווקא פתרון לא רע.

ב. כשהמנוע כבה, מנסיוני הדל, ההגה אולי לא "מת" אבל בוודאי שהופך ללא-מוגבר, כלומר קשה יותר, וכך גם הבלמים. עכשיו הבה נראה את סוכנת המכירות באמצע הצומת, במהלך שיחה חשובה בנייד, מתפקדת.

ג. עדכון חשוב: לא לכל הרכבים יש בעיות ילדות. מוזר, אה? אבל עובדה. מרעישה אפילו הייתי אומר. וכשיש בעיות ילדות, ניתן לאבחן ביניהן (אם רוצים, כמובן) כמסוכנות יותר או פחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו עוד זוכר את ה RECALL למזדה 3 (סדרה שלמה) להחלפת צמה מחשש לשריפה?

תנו קצת זמן וסיכוי, לפני הכרזת החרם.

בקשר לזה שהיבואן לא נכנס ללחץ - להכנס ללחץ זה לא עוזר, ההפף הוא נכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואני שואל (שוב): מדוע הנושא הזה עדיין לא מופיע באתר של "אוטו" או "הגה"? הרי על ההשקה של רכב הפלאים הזה שניהם כתבו.

אני לא אחראי לאתר של אוטו אז רק אנחש: תאריך הידיעה ב-YNET הוא שישי בצהרים, כך שככל הנראה המידע הגיע אליהם ברגע האחרון לפני סוף השבוע - גם בזכות העובדה ש-YNET חשוף ליותר מידע ממגזין רכב רגיל. בשישי בצהרים, למיטב ידיעתי, לא עובדים במגזין אוטו בדרך כלל (וגם לא בהגה), כך שדי הגיוני שזה לא פורסם, אתה לא חושב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המהומה היא לא על האוטו. במיוחד שכנראה הבעיה היא בהתקנה מקומית.

כל המהומה היא על התגובה המטופשת של היבואן ועל זה שהוא לא ממש נכנס ללחץ לפי מה שרואים בתגובות.

למי שלא קרא היטב בין השורות, התגובה המטופשת היא כלל לא של היבואן, אך מה לא עושים בשביל כותרת עיתונאית טובה.

היבואן בלחץ, תאמין לי, אם יש כאן צוות של היצרן בחקירה העסק בפניקה.. הרכב לא מכבר הושק, יש עליו פוקוס בלתי רגיל מצד עיתונות הרכב והציבור והיבואן מבין זאת היטב ולדעתי פועל נכון.

ועוד קצת אינפורמציה: לא נתקלתי בשום רכב שלא סבל ממחלות ילדות, לפחות לא מהעשור האחרון. זה שאולי אתם רובכם לא יודעים מזה לא אומר שזה לא היה קיים, זה רק אומר שהיצרן פעל מקצועית לטפל בבעיה בתקיפות, אם זה ע"י "ריקול שקט" או כל דרך אחרת לתיקון מהיר של התקלה בפס היצור ולרכבים שנמכרו. מספיק להכנס לאתרים שמפרסמים את הריקולים שיש לרכבים להבין שאף יצרן לא מצליח לשבור את הרוטינה של התקלות ומחלות הילדות.

פורסם

בעקבות הבעיה אני שוקל לשלוח ליבואן הצעה,לשנות את שם הרכב לשברולט "בקריז".

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
עד כה נמנעתי מלפרסם את העניין הזה מפחד לתביעת לשון הרע, אבל כעת שהעניין התפרסם אני יכול לתת לכם את המקרה האישי שלי.

לא צריך לפחד לשווא. אין שום בעיה לפרסם כל דבר שהוא אמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדובר במקרה אמיתי לחלוטין שבו הרכב נכבה פעמיים כמו שציינתי:x

מאז שהרכב היה במוסך זה עוד לא קרה בשנית, אבל אין לי ספק שזה יחזור עד שהם ידעו באמת מה הבעייה בכלל.

אבי.

פורסם
אני לא אחראי לאתר של אוטו אז רק אנחש: תאריך הידיעה ב-YNET הוא שישי בצהרים, כך שככל הנראה המידע הגיע אליהם ברגע האחרון לפני סוף השבוע - גם בזכות העובדה ש-YNET חשוף ליותר מידע ממגזין רכב רגיל. בשישי בצהרים, למיטב ידיעתי, לא עובדים במגזין אוטו בדרך כלל (וגם לא בהגה), כך שדי הגיוני שזה לא פורסם, אתה לא חושב?

ראשון בצהרים ונדה, שום מילה ושום ציוץ.

הייתי מצפה מאתרי רכב להיות מעודכנים לפחות יומים אחרי הפירסום הראשוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...