Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה כל ההמולה...

נניח שהיו אומרים לך שחברה שלך היא מנהלת תחום השיפורים במוסך ידוע בארץ. לא ההית מרוצה?

נניח שחברה שלך נעדרת תכופות לנסיעות לחו"ל. פעם אחת אתה מזפזפ ליורו-ספורט ורואה ראיון איתה, ביד היא מחזיקה קסדה ומספרת איך זה לזכות במקום ראשון...

נניח שההית מגלה שהיא עובדת כמסג'יסטית (לא במכון ליווי), לא היית מתענג על איזה מסאג' ?

למה אילו דוגמאות "טובות" ובחורה שעובדת במכון ליווי זה "רע"?

הרי ידוע שהבחורות האילו "מקצועניות" בתחומם. ואם אפשר "לקבל" את השרות הזה בחינם, למה לא?

כמו שאמר פעם שלמה, שאלה של השקפה... :roll::roll::roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה מזכיר לי סיפור אמיתי שהיה רשום בעיתון לפני שבועיים

אישה מהצפון הלכה לצימר באיזה מושב ביחד עם הגבר בו היא בוגדת בבעלה

אממה האישה שכחה שיש פתק למכירה על האוטו

מישהו מהמושב מתקשר לבעל זה בקשר לאוטו שלמכירה, הבעל אומר : מה פתאום הרכב במושב XXX ??

אין לו מה לעשות שם..

מגיע הבעל למושב ותפס את אישתו על חם בוגדת בו...

פורסם

זה מזכיר לי סיפור אמיתי שהיה רשום בעיתון לפני שבועיים

אישה מהצפון הלכה לצימר באיזה מושב ביחד עם הגבר בו היא בוגדת בבעלה

אממה האישה שכחה שיש פתק למכירה על האוטו

מישהו מהמושב מתקשר לבעל זה בקשר לאוטו שלמכירה, הבעל אומר : מה פתאום הרכב במושב XXX ??

אין לו מה לעשות שם..

מגיע הבעל למושב ותפס את אישתו על חם בוגדת בו.

פורסם

פרט שלא מופיע בכתבה אבל מופיע במקור שהתפרסם בעיתון שקוראים ברכבת ישראל (פוסט)-הבחור יצא עם האשה-נערת הליווי 4 שנים תמימות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...