Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שאני מעדיף ביצועים בקו ישר, ללא פתיחת מנועו לא דברים יותר מדיי רציניים, חשבתי בתור התחלה על פילטר פתוח גם אם לא יוסיף כוח אלא רק רעש, מעבר לזה על צ'יפ אפסולוט, פורק, צנרת ודוד לחץ?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תגיד כמה תקציב יש לך דבר ראשון.

דבר שני הייתי חושב פעמיים עם אוטו כמו שלך (או יותר נכון הגיר) כי הוא חלש, חלש מאוד.

פורסם

השיפור הכי טוב לרכב שלך זה צנרת כולל דוד פתוח+צי"פ+פילטר אוויר פתוח+אינלט+משבאה דלק וולברו 255 +פורק 007 אחרי זה הרכב שלך יהיה חזק מאוד:-P

פורסם

ראשית כל תיגש לE&A כשאתה מתחיל לעשות את כל זה,

ודבר שני קופרה כבר הוציא לי את המילים מהפה:-)

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
השיפור הכי טוב לרכב שלך זה צנרת כולל דוד פתוח+צי"פ+פילטר אוויר פתוח+אינלט+משבאה דלק וולברו 255 +פורק 007 אחרי זה הרכב שלך יהיה חזק מאוד:-P

האם זה היה בציניות?, במידה ולא מה המחיר של כל העסק? ודבר שלישי איך הגיר יחזיק את כל מה שפירטת פה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מחזק את קופרה

אצלי ברכב יש

צ'יפ,אינלט,פילטר פתוח INBOX,והשבוע נוספה צנרת + ממיר ספורטיבי (MAGNA FLOW)

נוסע בריא מאוד :wink:

משאבת דלק - לא ניתקלתי בבעיות כל שהם שצרכו החלפה ובהיתייעצות עם אלי (E&A) לא ראינו צורך להוסיף

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

שמע זה מאוד מסוכן להעמיס על הגיר הזה, והבחור שאמר שאם לא עוברים את ה300 סוסים אז הכל בסדר

קודם כל זה שטויות, כי אפשר לשמור גיר גם עם 120 כ"ס אם יש מספיק מומנט

עומס על הגיר נמדד במומנט לא בכ"ס

בקיצור אני לא הייתי מסתכן עם הגיר הזה, יכול להיות שתשים צ'יפ ותשבור את הגיר, ויכול להיות שתשים כל מה שאפשר על הטורבו המקורי ועדיין הגיר יחזיק (ושמעתי על אחד שעשה את זה, ומחזיק לו, בינתיים...)

אגב האודי שלך דור ראשון נכון ?

פורסם

הגיר האוטו' של הוואגיות הוא בעייתי בשיפורים, ממה שראיתי הם לא מחזיקים הספקים/מומנטים בצורה יפה.

הידניים ממש אמינים ומחזיקים הספקים ומומנטים ברמות הזויות ומפתיעים ממש לטובה. (45-55 קג"מ זו לא מילה גסה...)

שורה תחתונה- לא הייתי מרכיב צ'יפ לרכב כי יש סיכון גבוה שתדפוק ת'גיר (= את הגיר).

ד"א- המשפט על ה300 סוס, הזוי ומטעה.

יש ת'רד דומה בנושא, תריץ חיפוש.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

המשפט על "300 סוסים" היה בציניות כי בפועל גם את ה250 כ"ס המנוע לא יעבור אחרי כל השיפורים הנ"ל,

ולפי דעתי הגיר טיפ' יתפקד באמינות בהספקים כאלה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

ולפי דעתי הגיר טיפ' יתפקד באמינות בהספקים כאלה.

אלעד

איזה דעה אישית שלך. שעל סמך מה מבוססת?

למה אתה חושב שהגיר יתפקד באמינות בהספקים כאילו? "

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...