Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית משפט ישנה מחלקה נקראת מדור תעבורה.

התביעה על דעת עצמה מביאה איתה חומר למשפט.

אם השופט רוצה לראות את עברות הנאשם והתביעה אינה הביאה איתה את החומר ה"נל.

מזכירות בית המשפט מתקשרת לתביעות והם שולחים את כל החומר הרלוונטי .

בברכה דן

פורסם

אז בשורה התחתונה -

במידה ואני נתפס על מהירות 10-20 קמ"ש מעל המותר באמצעות מולטינובה למשל, אין לי כלל מה לחשוש מהפעלת ה"תנאי", מדובר כאן על ברירת קנס.

במידה ואני נתפס על מהירות 10-20 קמ"ש מעל המותר באמצעות שוטר, רצוי לא לעצבן אותו, ע"מ שלא "יתפור" לי עברות שבגינן אצטרך להישפט.

אך אולי - במידה וחלילה יום אחד כן אצטרך להישפט (הפעלת ה"תנאי" או סתם משפט תנועה אחר), העברות הקטנות הללו יפעלו לרעתי.

מסכימים עם הקביעות הנ"ל? :-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ליאור שלום

הטוב ביותר זה לא להיתפס ( לא אמרתי לא לעשות עבירות )

בעבירות "קלות" - ברירת קנס - אתה חוסך הליכה לבית משפט לכן התנאי לא יופעל. אבל...

גם העבירות האלה עם פוטנציאל לנזק בשני מישורים

האחד, הם נרשמות בעברך התעבורתי, ובמקרה שתגיע למשפט ותורשע, יבוא התובע ויגיד: לזה יש X עבירות ולכן יש להחמיר בעונשו, וככל ש הX יותר גדול הרי זה לא משובח.

השני, להרבה מן העבירות הקלות פרט לתשלום יש גם נקודות. בניגוד לנקודות בויזה, הנקודות האלה נספרות במשרד הרישוי ואם צברת מספיק, 36 נקודות ומעלה זה שלילה 3 חודשים. אם מתחת מפעילים גם אמצעי תיקון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...