Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתשומת לב מיתנחלי השמאל....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הכוונה שלי לא פוליטית אלה לנהגים אשר תמיד מתנחלים במסלול השמאלי המהיר של הכביש ומחליטים לנסוע לאט.

מדינת קרולינה בארה"ב החליטה להתחיל לרשום דו"חות למתנחלי השמאל. גובה הדוחות ינוע בין 75 דולר להתנחלות קיצרת מועד ועד ל-100 דולר להתנחלות קבע.

מקור: Copyright 2003 The Greenville News.

http://greenvilleonline.com/news/2004/02/15/2004021524924.htm

פורסם

הלוואי ואיזה דרדס בישגדא ייזכר שאכן קיים חוק כזה ויתחילו סוף סוף לאכוף אותו גם פה.

בינתיים נמשיך לעקוף אותם מימין ולהרים הנד-ברקס לפניהם.

עדיף שלא תיקחו את זה רציני, סתם נזכרתי בהודעה ישנה של מישהו מפה

פורסם

אפשר גם לשלב לרברס לפניהם...

עדיף שלא תיקחו את זה רציני, סתם נזכרתי בהודעה ישנה של מישהו מפה

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ואח"כ אנחנו מקבלים דו"חות על עקיפה מימין...

לך תבנה מדינה...

אלון

:mad:

אבל שמתי לב שיש מספר לא מבטול של אנשים שישר מפנים את הנתיב ברגע שאני נותן קצת אורות גבוהים..... ז"א שהמצב הוא במגמת שיפור.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אלה פשוט חדשות ממש ממש טובות..... אני מחכה שזה יגיע גם אלינו עוד כמה עשרות שנים.

ינון.

ינון, דוחות על נסיעה בימין קיימים. אני אפילו מכיר מישהו שקיבל דו"ח כזה. זה לא באמת אומר שאוכפים אותם. חוצמזה, מדובר כאן על מדינה אחרת - מה זה קשור אלינו?

פורסם
אלה פשוט חדשות ממש ממש טובות..... אני מחכה שזה יגיע גם אלינו עוד כמה עשרות שנים.

ינון.

ינון, דוחות על נסיעה בימין קיימים. אני אפילו מכיר מישהו שקיבל דו"ח כזה. זה לא באמת אומר שאוכפים אותם. חוצמזה, מדובר כאן על מדינה אחרת - מה זה קשור אלינו?

אני מניח שהתכוונת לשמאל... ואני יודע שיש חוק נגד זה... וזה שלא באמת אוכפים אותו זו הבעיה... וזה קשור אלינו כי הנה התעוררו במקום מסויים (ולאט לאט יתעוררו עוד) ומתישהו גם אצלנו יתעוררו... אני מקווה.

ינון.

פורסם

ינון.

אני מניח שהתכוונת לשמאל... ואני יודע שיש חוק נגד זה... וזה שלא באמת אוכפים אותו זו הבעיה... וזה קשור אלינו כי הנה התעוררו במקום מסויים (ולאט לאט יתעוררו עוד) ומתישהו גם אצלנו יתעוררו... אני מקווה.

ינון.

אח, ינוני, התמימות... :puppydog:

• תוכן חדש...