Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט כרומה, לנצ'יה תמה וסאאב 9000 חילקו לא רק את הרצפה, אלא גם חלקי פח וגוף הרכב, לאומת אלפא 164 שבין ארבעת האחיות הייתה יחידה עם גוף משלה וחלקה רק את הרצפה.

דור ראשון של כרומה היה אוטו לא במיוחד יפה, זה היה חזית של פיאט אונו על בודי שניראה בדיוק כמו תמה (בגירסת סדאן).

Fiat_Croma_front_20071102.jpg

אחרי מתיחת פנים השתפרה במאט:

Fiat_Croma_front_20080118.jpgבהחלט עדיף שפיאט יעסוק במה שהוא יודע, עיצוב של כרומה החדשה ניראה די מוזר (כמיטב המסורת של דגם הזה) :

Frontale3quarti_FiatCroma.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי ביויק. אני שמעתי כי המחיר אמור להיות תחרותי (מתחת ל-200 K ש"ח). מה שכן, זה כנראה לא יהיה בדיוק אותו הרכב מבחינת כיול המתלים. בכלל השוק שלנו הוא מיוחד. מחד יש לנו תקינה אירופית. מאידך יש לנו טעמים אמריקאיים (בנזין, אוטומט, סדאן).

פורסם

לנצ'יה?

הם מוכרים את המותג הזה בשתי מדינות בערך,הם בטוח לא יוסיפו אותנו לרשימה.

מה שכן חיובי בבחור החדש בחברה.

הוא בטוח יביא את מזראטי ופרארי.

את maserati quattroporte אפשר למכור פה במספרים טובים יחסית.

ולפי שמביאים לארץ פרארים אספנות אחד לחודש אפשר גם למכור חדשים.

לדעתי אחת המכוניות היפות שיש בעולם , למי שלא מכיר :

2009-lancia-delta-14_800x0w.jpg

lancia-delta-17.jpg

אני אישית מאוהב בה :roll: .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

מה שכן חיובי בבחור החדש בחברה.

הוא בטוח יביא את מזראטי ופרארי.

את maserati quattroporte אפשר למכור פה במספרים טובים יחסית.

ולפי שמביאים לארץ פרארים אספנות אחד לחודש אפשר גם למכור חדשים.

הבעייה עם מזראטי.

אמנם הקוואטפורטה נמכרת באותו מחיר של ה-CLS 63 AMG, M5 ופורשה פנאמרה.

והגראן ספורט נמכרת באותו מחיר של ההאודי R8 ופורשה 911.

אבל לכל ייבואן בארץ שמוכר רכבים שמעל למיליון שקל, יש רכבים שגם עולים פחות מזה, כמו פורשה שיש לו גם את הבוקסטר והקאיימן.

זכור לי שפעם דיברו שתהיה לאלפא 166 ותוצג גם גרסה של מזראטי שתהיה יותר זולה מהקוואטפורטה, אם זה יתממש אולי אז נראה סוכנות של מזראטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הבעייה עם מזראטי.

אמנם הקוואטפורטה נמכרת באותו מחיר של ה-CLS 63 AMG, M5 ופורשה פנאמרה.

והגראן ספורט נמכרת באותו מחיר של ההאודי R8 ופורשה 911.

אבל לכל ייבואן בארץ שמוכר רכבים שמעל למיליון שקל, יש רכבים שגם עולים פחות מזה, כמו פורשה שיש לו גם את הבוקסטר והקאיימן.

זכור לי שפעם דיברו שתהיה לאלפא 166 ותוצג גם גרסה של מזראטי שתהיה יותר זולה מהקוואטפורטה, אם זה יתממש אולי אז נראה סוכנות של מזראטי.

פיאט רצו לצמצם עלויות והשתמש באותם חלקים עם אלפא ומזראטי.

עכשיו יש להם חלקים של מרצדס שהם לקחו מקרייזלר.

כל הדגמים הגדולים הבאים של פיאט יהיו מבוססי מרצדס.

לקוח יקנס לסוכנות של מזראטי,יקנה אחד לעצמו,אלפא מיטו לבן,פיאט 500 לבת.

הם צריכים את המותגים האלה בשביל הכבוד,לא בשביל להרוויח מהם.

כמו ששברולט מחזיקים את הקורבט בסוכניות בארה"ב בשביל למכור AVEO

הדלתה מדהימה,רק שמוכרים אותה בשתי מדינות.

אייל

פורסם

נקווה שבכך תגיע מזראטי למנוחה ולנחלה, לאחר שב 40 שנה האחרונות היא היתה בשליטת סיטרואן (!) מ 69' עד 75', מ 75' עד 83' נישלטה ע"י דה טומאסו ולאחר מכן ע"י פרארי, עד שעברה לשליטה מלאה של פיאט.

מכוניות מזארטי היו מעין סוג של אסטון מרטין איטלקי, מכוניות שאף פעם לא סווגו כמכוניות על כדוגמת למבורגיני או פרארי, אלא מכוניות קופה יוקרתיות שנהנו תמיד מביצועים מעולים ששולבו ברמת פאר גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

2009-lancia-delta-14_800x0w.jpg

lancia-delta-17.jpg

אתה פשוט צודק. גם עיצוב הפנים ואיכות החומרים והגימור, כמיטב המסורת של לנצ'יה, מעוררי השראה.

פורסם

איזה מסורת יש בדיוק ללנצ'ייה של השנים האחרונות ?!

מקסימום ייצור גירסאות מצועצעות של דגמי פיאט.

הלנצ'ייה האחרונה שבאמת הצדיקה את המוניטין של היצרן רב המעללים היתה התמא.

מאז לכתה, הולכת לנצ'ייה מדחי לדחי, עד שבלא מעט מדינות היא אינה משווקת כלל.

פורסם
מאז ומתמיד המכוניות הגדולות של פיאט היו המכוניות הקטנות שלה, ורוב ניסיונותיה לרעות בשדות זרים ניגמרו בכישלונות די מהדהדים - ופיאט כרומה, שהיתה הבת הרביעית במשפחת טיפו 4, שהולידה את האלפא 164, לנצ'ייה תמא וסאאב 9000.

אני לא יודע מה לגבי הכרומה, אבל שלושת הרכבים האחרים בפרוייקט הזה הם בין הרכבים היותר טובים שהיו בזמנו, ועד להיום נחשבים למצויינים.

רק הכרומה נכשלה?

פורסם

גם הסאאב 9000 לא היתה פאר היצירה, בלשון המעטה, ונקודת האור העיקרית שלה היו מנועי הטורבו המצויינים שלה.

למרות הפלטפורמה המשותפת, מדובר היה ב 4 מכוניות שונות למדי אחת מהשנייה.

הפיאט כרומה היתה הזולה ביותר, והיא היחידה שהוצעה בגירסת 1.6 בסיסית.

באיטלייה היא שימשה כמכונית חצי רשמית של משרדי הממשלה, ולכן זכתה להצלחה לא מבוטלת, לפחות בשנותיה הראשונות.

בשווקי היצוא לא נחלה הכרומה הצלחה ממשית, ומכירותיה היו איזוטריות למדי.

שני הדגמים שבלטו בהיצע היו הטורבו IE עם 155 כ"ס שהציעה ביצועים טובים וגירסת ה V6 בדגם שלאחר מתיחת הפנים של 93'.

פורסם

סאאב 9000 הינה רכב יותר ממצויין וממש מפתיע אותי שאתה אומר שהיא לא הייתה פאר היצירה.

אשמח לשמוע למה.

גילוי נאות - מזה כשלוש שנים אני בעלים של אחת והיא משאירה מאחור הרבה רכבים יותר מודרנים ממנה.

(שלי לא טורבו)

פורסם
לראשונה בעולם הרכב, לפיאט כרומה יצורף פטנט חדש ללוח השעונים - מד ירידת הערך.

יהיה אפשר לעקוב אחרי הצלילה של הרכב מאוויר הפסגות של 159 אלף ש"ח ל-40 אלף ש"ח בתוך 5 שנים.

:lol::lol::lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...