Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו איזה כיעור של rsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדוייק.

אני חושב ש"פלסאון" תיקח אחריות בכיף. אולי גם ,ליפסקי".

כולן מייצרות אביזרים מעולים לחדר השירותים.

I SHOULD KNOW......

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בעע מזה הכונס הזה?

וזה לא פוטושופ!!!

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200402161123459013&user=bmwricer

נ.ב. נלקח ממקס טונינג

עזוב אותך מהרנו המסריחה הזו ...

הקורבט הזו הדהימההההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!

אני חייב להודות שבמבט חטוף חשבתי שזו אופל GT אגדית ובדיוק תפסתי את הטלפון לצלצל אלייך ולפרק לך את הצורה על זה שצלמת אופל GT מבלי לספר לי (למרות שעכשיו 1 לפנות בוקר ולא אכפת לי אם אתה ישן) ...

אבל אז פתחתי את התמונה הראשונה ואמרתי "רגע, לאופל אין גג כזה. רגע 2, לאופל אין גם ניפוחים מטורפים כאלה", אז פתחתי את התמונה השניה ושם הכיתוב קורבט דיי פתר את הבעיה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יא אולוהים, הקורבט מ-ש-ג-ע-ת ! ! !

אני לא עומד בזה.. :shock2:

בא לי עליה יותר משבא לי על מוניקה בלוצ'י.. :shock3:

אך..

אבל יש לי..

שתי מכוניות עם הנעה אחורית בחצר..

חיפושית ו-וולבו 245... :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
למזלנו הלאדה לא נמצאת בישראל. אפשר לראות זאת לפי לוחית הזיהוי הלבנה שמבצבצת.

הלאדה זה יבוא אישי... :lol::lol::lol:

סתם.

פורסם
בעע מזה הכונס הזה?

וזה לא פוטושופ!!!

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200402161123459013&user=bmwricer

נ.ב. נלקח ממקס טונינג

עזוב אותך מהרנו המסריחה הזו ...

הקורבט הזו הדהימההההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!

אני חייב להודות שבמבט חטוף חשבתי שזו אופל GT אגדית ובדיוק תפסתי את הטלפון לצלצל אלייך ולפרק לך את הצורה על זה שצלמת אופל GT מבלי לספר לי (למרות שעכשיו 1 לפנות בוקר ולא אכפת לי אם אתה ישן) ...

אבל אז פתחתי את התמונה הראשונה ואמרתי "רגע, לאופל אין גג כזה. רגע 2, לאופל אין גם ניפוחים מטורפים כאלה", אז פתחתי את התמונה השניה ושם הכיתוב קורבט דיי פתר את הבעיה ...

נירא לך שהייתי מבזבז את הזמן שלי בשביל לצלם אופל gt אגדית???? :shock:

תאמין לי שאם זאת היתה gt הייתי מסיע אותך לשם

בלי הרבה דיבורים....

פורסם
מישהו יכול להסביר מה זה הפאג'רו הזאת?

הפאג'רו הזה הוא מדגם פינין אם אני לא טועה. היתה בעבר כוונה של היבואן להביאו לארץ אך לבסוף הוחלט לוותר עליו. אני חושב שאקזמפלר זה הוא ביבוא אישי.

ד"א הלאדה בתמונה היא כמו הלאדה שטופ גיר ולוטוס לקחו והפכו אותה לחיה רעה. מדהים מה שהם עשו לאוטו, אבל ההשקעה שם היתה עצומה.

second is the first looser

פורסם
מישהו יכול להסביר מה זה הפאג'רו הזאת?

הפאג'רו הזה הוא מדגם פינין אם אני לא טועה. היתה בעבר כוונה של היבואן להביאו לארץ אך לבסוף הוחלט לוותר עליו. אני חושב שאקזמפלר זה הוא ביבוא אישי.

ד"א הלאדה בתמונה היא כמו הלאדה שטופ גיר ולוטוס לקחו והפכו אותה לחיה רעה. מדהים מה שהם עשו לאוטו, אבל ההשקעה שם היתה עצומה.

זה כן הפאג'רו פינין עוצב ע"י פינינפרינה...הוא נירא חלש אבל הוא לא פרייר בשטח בכלל!

כולל-שני תחומי העברה,שלדה נפרדת וסרן אחורי קשיח. יש לו כמה מנועים:1.8-120 כ"ס

2.0 129 כ"ס

1.8 GDI-160 כ"ס...

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

• תוכן חדש...