Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bugatti Veyron - Mansory Vincero edition

Korn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי גירסא נשית ביותר

לא משהו בכלל.

אני מדבר על פנים הרכב.

יש משהו בדבריך, לפנים הרכב יש המון לבן וכסוף .

פורסם

אחרי שקראתי את הכתבה ב"אוטו" על כל הטכנולוגיה שיש בויירון (זה פשוט משהו מדהים),

קצת לא מסתדר לי המחשבה בראש שיש מישהו שלקח על עצמו לקחת ויירון (שזה יצירת גאונות לכל דבר גם בגרסה "הרגילה") ולנסות לשפר אותה...:shock:

פורסם

מבחוץ האוטו מטורף!!! הכל קארבון פייבר! אבל מבפנים,יותר מדי נשי כמו שמישו אמר מקודם.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

קצת על מנסורי.

מנסורי היא סדנת שיפורים (שכיום ממוקמת בברנד שבבוואריה, על גבול צ'כיה [ותודה לוייקיפדיה :) ]), בעליה הוא קורוש מנסורי, אם אני לא טועה סורי שהוא או הוריו היגרו לאנגליה, שם הוא החל את העניין שלו במכוניות, ובבריטיות בכלל. עיקר עיסוקיה של הסדנה, שלא כמו סדנאות רכב אחרות, הוא עיצוב מחדש של מכוניות פאר, בינהן אסטון מרטין, בנטלי (פנים , חוץ ), פרארי (פנים, חוץ ), רולס (פנים, חוץ ), ועוד הרבה. מנוסרי שמים דגש על החומרים הכי נחשבים,מתוחכמים ואפילו קצת פלצנים (ברולס יש עור תנין O.o) המחרים שלהם נמצאים בספירה אחרת ממה שרגילים לשמוע, וכמובן שה-כ-ל בעבודת יד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...