Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד להייפוניקס, אבל באמת נראה לך שהוא מוציא 2000WRMS? אין לך מספיק חשמל כדי להוציא חצי מזה (קבוע, בפיקים אולי כן). אלא אם כן תתחיל לשדרג את מערכת החשמל, שזה כבר סיפור אחר :twisted::-)

אתה צודק ...אבל הוא שאל אם ההייפוניקס יכול לסחוב אותו,והוא יכול למרות שהוא לא מוציא 2000 וואט רמס ..., אבל זה שאין מספיק חשמל זה עניין אחר ...זה שצריך אלטרנטור יותר חזק ועוד מצבר שתיים זה משו אחר...אבל מה שיש לו עכשיו, ששמעתי את זה , זה מטורף , זה פשוט כאבי אוזניים ולסבול אם אתה באוטו יותר מדקה שתיים.

פורסם

בשביל להפיק את המקסימום באמת צריך פה אלטרנטור טוב עם איזה 2 מצברים ייעודיים, אבל ספציפית ההייפוניקסים בד"כ מצריכים מתח כניסה גבוה כדי להפיק את המירב.

שמעת את ה BTL על ה SAZ1500 בתור השוואה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גיאדוד, כשמדברים על מספרים מוצהרים מתכוונים לפוטנציאל. רוב המערכות לא מנצלות את פוטנציאל ההספק של המגברים, ובכל זאת עדיין מספרים זה לא הכל. זכור לי היטב מפגש, בו סאב מפלצת באיזה קורולה שהיה מחובר ב4OHM, קיבל "רק" 400W ושבר את האוטו..:wink:

פורסם

בעל סאב שמח פעמיים פעם אחת שהוא קונה ופעם שנייה שהוא מוכר :-)

עידן עם מיפלצת כזו איך הוא לא יהיה מבסוט {עד שהוא יצטרך לשדרג חשמל :wink:}

נאור תתחדש זכית בדבר זכית

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שמעת את ה BTL על ה SAZ1500 בתור השוואה?

שמעתי את ה-BTL כל הזמן בקורולה על ה-SAZ. אבל משמיעה של חצי שעה - שעה, אי אפשר לעשות השוואה (ואני יודע שהשאלה שלך מכוונת לפותח השירשור ולא אליי, אבל בכל מקרה אני עונה). במיוחד כשלא מדובר באותו הרכב (והקורולה, איך נגיד בלשון עדינה, חרא של רכב ל-SPL :roll:), וגם במיוחד כשאצל נאור המושבים מתקפלים (ויש לזה השפעה דיי גדולה חייב לציין).

בכל אופן, שמעתי את ה-BTL גם במאזדה על ה-SAZ, ואולי בגלל שהרכב חדש, לא הייתה בעיה במערכת חשמל ואז ראו (או יותר נכון שמעו והרגישו) מה ה-BTL מסוגל לעשות לרכב ולאוזניים של אנשים :-D:twisted: (וגם אז הוא לא התקרב לגבולות שלו כלל וכלל).

בקיצור, כל רכב לגופו.

צביקה, באמת ה-BTL היה חזק גם עם 400RMS. הוא כלכך נציל... :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעו אני יודע שאין לי מערכת חשמל מחוזקת ברכב.אבל כל דבר בזמן שלו עם הזמןן אני מקווה מאוד שאני יגדיל אלטרנטור ויביא עוד איזה מצבר.כדי שאני יוכל לנצל את מה שקניתי אבל עדיין איך שהוא עכשיו אני מרוצה עד השמיים ואני בטוח שאני יהיה עוד מבסוט יותר.אבל קודם כל יותר חשוב לי להשקיע בסט קידמי טוב.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

תתחדש לקונה מאושר, ותתחדש מראש על מוצר חדש לגיא

סאב ממש SPL מטורף, אני חושב שהוא יותר חזק משני FIQ באותו גודל.

כמובן הוא ממש מדויק והכי מלטף :-D

פורסם

מי דיבר על הקיו שלי??

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ופשוט הופתעתי שהוולטים באוטו לא ירדו לי מ11.8..

תתחדש ותהנה - סאב SPL מדהים,

וחבוב - הגיע הזמן לאלטרנטור של בנים ! 11.8 וולט זה לא בריא לשום מערכת ברכב, ולאורך זמן עלול להגרם נזק למערכות קריטיות.

• תוכן חדש...