Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קנייה - civic hatchback93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם לכולם..!!

פתחתי את הנושא הזה כי אני רוצה לקבל חוויות דעת מאנשים שברשותם רכב זה או בעלי נסיון וכדומה...

אני יודע שפתחו מליון כאלה נושאים הבעיה היא שבאף אחד מהם אין את המידע הרוולנטי שאני צריך על שאלה אחת עונים ואז גולשים למידע אחר לגמרה אם זה ויכוח מה יותר טוב...אז אם אתם רוצים להתווכח לא פה בבקשה.

אז ככה אני צריך לדעת איך הביצועים של הרכב איך היציבות שלו על הכביש וכול השאר יחד אם זה אני צריך לדעת אם היא חסכונית בעיר? (אני חייל כול שקל הורג אותי P:) ומבחינה הכי חשובה איך האוטו עצמו כייפי לנסיעה?.

אני מדבר ספיציפי על הדגם civic hatchback 93 ידני 1.6. מנוע VTEC כול פיסת מידע תתקבל בברכה.

תודה בני.

פורסם

לי הייתה ESI 94 האטצ'בק בזמנו. אוטו מאוד נמוך. כל במפר הייתי צריך לעבור בזחילה.

מטוס על הכביש, במיוחד במעבר מראשון לשני. ממש כמו שיגור טיל,כשמשחררים את הקלאץ'.

למרות שאני חושב שמכוניות מודרניות יתנו לה בראש בלי בעיה.

לא זוכר כבר לגבי תצרוכת הדלק אבל היא הייתה סבירה.

בסה"כ אוטו די אמין אבל כל כניסה למוסך (מרכזי) הייתה מפשיטה אותי ממכנסיים.

חשוב לזכור כי בשנים האלה היו מביאים מ3 מדינות את הסיויקים.

האטצ'בקים הגיעו מיפן, וסדאנים מארה"ב ואנגליה. היו אלה מכוניות שונות לגמרי מבחינת מנועים, גיר ותחושת נהיגה.

פורסם

במידה ומדובר על אותו מנוע כמו בסדאן, אז היו לו 120 סוסים. לפי נתוני פרוספקט 0 ל-100 היא עשתה בפחות מ-9 שניות (משהו כמו 8.7 ידני ו-8.9 אוטומט). אם להאמין לנתונים האלו, מדובר על תאוצה מרשימה ביותר, גם ביחס למכוניות בעלות מנועים גדולים יותר.

סיויק הצ'בק מאותם שנים אוטו מאוד יפה לדעתי. מדובר על ציפור די נדירה בארץ, לא היו/נישארו כאלה הרבה. אם תקנה אחת שמור עליה וטפל כמו שצריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה לאבא שלי לפני שנים אחת באמת רכב מדהים מטוס הוא לא ... הרכב נמוך ובאמת שהוא יושב טוב על הכביש אפשר לשפר באמצעות הנמכות ,צריכת דלק סבירה ביותר בכל זאת מנוע 1.6 מה שכן כפי שאני זוכר הוא הגיע עם 125 ולא 120 כ''ס נתון מרשים גם בשביל היום .

רכב מומלץ בחום מקווה בשביל שתמצא אחת שמורה (דבר דיי נדיר האמת).

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על המידע וכן אני עדיין במשא החיפושים אחרי האחת...אני יעדכן אותכם בהמשך.

דרך אגב אם יש מישהו שמוכר או מכיר מישהו שמוכר דברו איתי בבקשה...וכרגיל עוד מידע יתקבל בברכה.

צרו איתי קשר במידה ויש לכם מישהו שרוצה למכור או שאתם בעצמכם.

0548118023

בני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד שאלה שרציתי לשאול האם זה כזה קריטי אם זה לא מנוע של VTEC אלא מנוע רגיל של הונדה?

יש אחת ממש שמורה סוף שנת 97 ...מנוע 1.6 אבל זה לא VTEC פשוט רשום על המנוע הונדה...אם זה ממש משנה ?

בין VTEC למנוע שהוא לא VTEC?

• תוכן חדש...