Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנמכר האקליפס ונרכש במקומו אלפיין 9855, מחר אני מתעתד לעבור לאקטיבי.

יש לי כמובן 3 זוגות RCA חדשים חדשים שהלחמתי בעצמי מקונקטורים של נויטריק וכבל של מרטין פרו עם סיכוך מפלצתי, ואחרי שביטלתי את הרעשי אלטרנטור ע"י הוספת הארקה חיצונית, ישנם עוד דגשים שעליי לדעת?

פשוט סאב, מידוופר וטוויטר?

אגב, איך החיתוכים במכשיר הזה? תדרים? סלופים?

ואיפה לעזאזל אני משיג כבל AUX לאלפיין?

תודה מראש

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

תודה אסיף

אז אני אחרי כיוונים ראשוניים. השינוי הוא אדיר! הכל נפתח פתאום. המידבראסים הפושרים בהתחלה הפתיעו אותי לטובה. בכיוון נכון הם נשמעים נהדר.

הטוויטרים רגועים. לא רוצחים לי את האוזן.

הסאב משתלב נהדר בתמונה

יש אימג', עומק, דנסיטי עדין של האינסטרומנטים.

בהחלט, יש המון כבוד.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אפשר שאלה?

אני כל הזמן רואה פה אנשים אומרים "אני עובר לאקטיבי"

מה זה אומר האקטיבי הזה במילים פשוטות ? :)

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

במילים פשוטות,

פאסיבי = זוג ערוצי הגברה לקרוסאובר [פאסיבי] שמחלק את התדרים לאלמנטים בהתאמה.

אקטיבי = זוג ערוצי הגברה לזוג דרייברים, כלומר לסט קומפ' 2 חלקים אנו זקוקים לארבעה ערוצי הגברה, ואת חיתוך התדרים בין האלמנטים אנו מבצעים באמצעות קרוס במגבר/HU[רדיו דיסק] משוכלל שתומך/פרוססור-מעבד.

הייתי ממליץ לך בחום לקרוא בעיון את הFAQ בראש העמוד. אינפורמציה רבה שנאספה וסודרה בצורה נוחה.

• תוכן חדש...