Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקו הזה מועמד להפוך לקו של עסק ואם לקוח יתקל בחוסר מענה כמה פעמים הוא פשוט יעבור למתחרה.

איזה עסק זה שלא משתלם לך לשלם עוד כמה עשרות שקלים בחודש ע"מ לא להפסיד לקוחות ?

אם הקו משמש לעתים רחוקות - מסכים אתך שיש מקום לחסוך בעלות הקו.

אבל לשימוש עסקי יום-יומי - משתלם לעבור לחברה אחרת או לקבל קו שעובד כנו שצריך.

פורסם

הקו יהיה שיחות נכנסות בלבד וזאת הסיבה שאני לא רוצה שום התחייבות ותשלום על סתם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לקוח של אורנג' כבר שלוש שנים, ולא קרה לי אף פעם דבר כזה.

אני מדבר בערך שעה וחצי ביום, והקו שייך לחברה בה אני עובד. אולי הדיבור היחסית ארוך במשך היום והקו ששייך לחברה מונעים מאורנג' לעשות את מה שעושים לך, ואם כך הדבר, הרי שזה באמת אירוע נקודתי ומכוון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ניסית דרך אגב להחליף כרטיס SIM ?

זה בחינם.

היתה לי בעיה בהוצאת SMSים (לא הגיעו ליעד) וקבלת SMSים שנפתרה דווקא ע"י החלפת SIM.

החולף מדור 2 לדור 3 (הם טוענים שיש עלות אבל התעקשתי על חינם בגלל בעיות בקו).

אלון אם זה באמת מכוון, זה פשוט יגרום לי ללכת עם זה לעיתונות ומי שיפסיד יהיו אורנג'.

מצד שני הם בודקים כל פעם את הנושא כי אני מתקשר לדווח להם כל פעם על הבעיה והם חוזרים אלי אחרי בדיקה של הקו (טוענים שהוא תקין).

in the face

with a chair

פורסם

מכיוון שזהו אירוע מתמשך, וכמו שזה נראה גם לא של אדם בודד, אני לא רואה סיבה לא לפנות לתקשורת, כאשר כל נסיונותיהם של אנשי אורנג' ייכשלו. כמו שזה נראה כבר זמן רב שבאורנג' עושים את אותו דבר ולא מוצאים את הסיבה. אם תאיים בפניהם על פנייה לתקשורת, אני בטוח שהבעיה תיפתר תוך זמן קצר. אם לא, פנה לתקשורת, זה יזרים קצת אותות לאורנג'. אין תקלה שהם לא מסוגלים לפתור, זה רק עניין של רצון וטובת הלקוח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

או פשוט לעבור לסלקום :)

לא קרה לי אף פעם ולא שמעתי על אנשים (בסלקום) שזה קורה להם.

זה קורה לרוב למשתמשי מירס.

מדובר בעיקר שיציאה מכיסוי, כאשר הרשת חושבת שאתה זמין אך בפועל השיחה לא מגיעה אליך.

בכל מקרה, מדובר בבעיה ברשת. תבדקו אם כל מי שזה קורה לו, במקרה נמצא באותו עיר\שכונה\איזור.

פורסם

גיל בדקו כבר את האזורים בהם היתי כשהיתה הבעיה ואמרו לי שזה אזורים עם כיסוי 100 אחוז.

לסלקום סביר להניח שאני לא אלך בחיים שלי בגלל שירות לקוי בצורה חמורה.

in the face

with a chair

פורסם

כן. בוא נראה, אמרת להם שאתה גר ברעננה ואז "אממ, רעננה, יש לנו שם כיסוי 100%".

נראה לך שהם באמת בדקו תא תא (סלולרי) לראות שהכל תקין? הם בודקים באופן כללי שאין דיווחים על תקלות.

אין לי תלונות על השירות של סלקום ודווקא השבוע יצא לי לבקר במרכז שירות 3 פעמים (!). רק דברים טובים.

תנסה, לא יזיק :)

פורסם

ניסיתי, ביקרתי אצל סלקום מעל 3 פעמים בשבוע, נאלצתי לנסוע לסניפים רחוקים כי הסניף שקרוב אלי נותן חרא של שירות והם אמרו לי לחיות עם הפלאפון המקולקל שלי שהיה במסגרת אחריות והוחלף כ-5 פעמים.

אתמול אורנג' ביקשו שאני אגיע לסניף שלהם לבדיקה של הסים ושל המכשיר בעלות של משהו כמו 40 שקלים. למה אני צריך לשלם על בדיקת המכשיר? זה לא האינטרס שלהם לפחות לבצע בדיקה חינם כדי לדעת אם הבעיה נובעת מהמכשיר ואז לסדר לי אותה כדי שאני אוכל להשתמש בקו שלי אצלם?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...