Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קו ביגטוק באורנג' ופתאום יום אחד התחילה בעיה שאנשים מתקשרים אלי ואו שאני לא זמין או שאני לא עונה להם.

העניין הוא שאני כן זמין בפועל אבל פשוט המכשיר לא מצלצל ולא מראה בכלל שהתקבלה שיחה.

הכנסתי את הסים למכשיר אחר וגם שם אותה התופעה.

החלפתי את הסים לדור 3 ועדיין אותה הבעיה.

ביקשו ממני באורנג' לתת להם שעה מדוייקת שמישהו התקשר וזה קרה, ואתמול באמת הצלחתי לתת להם את זה.

הם בדקו במערכת ואמרו שהכל נראה להם תקין מבחינת הקו ויש סיכוי שאני היתי בכל הפעמים האלה באזור ללא כיסוי, אז נתתי להם גם מיקום מדוייק בו היתי בזמן שהתקשרו אלי והיתה את הבעיה, ואז הנציג אמר שיש כיסוי מלא באזור הזה והוא לא יודע כבר מה לעשות.

הוא אמר שכפעולה אחרונה הוא יזרוק אותי מהרשת ואני צריך להוציא סוללה וסים מהמכשיר ל-5 דקות בתקווה שזה יעבוד.

העניין הוא שגם לידידה שלי ואחותה זה קורה ושם מדובר על קו רגיל.

האם יש פה מישהו שמתמצא בדברים האלה ויכול להעלות עוד אפשרויות לתיקון הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שאתה מעלה את הנושא הזה ,אני נזכר במקרה דומה שהיה לי לפני שנה.

יש לי קו רגיל של אורנג' מס' רב של שנים,

פתאום התחילה התופעה שאתה מתאר: מתקשרים אליי ואין תשובה אני נמצא באזור קליטה תקין ואין בעייה במכשיר, לאחר זמן מה הייתי מקבל SMS שיחה שלא נענתה ממנוי כזה וכזה לא בהכרך באורנג' (השירות באותו זמן ניתן בחינם לסים דור שני אין קשר לבעייה).

לבסוף אחרי זמן מה הבעייה נפתרה מעצמה.

פורסם

אתה לא הראשון שזה קורה לו, מדובר בתופעה די נפוצה.

יש לי תאוריית קונספירציה שמסבירה את התקלה, אבל לא הצלחתי להוכיח את נכונותה מעולם. המכשיר שאתה משתמש בו ישן יחסית? הקו לא מוציא הרבה שיחות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עשו ריענון לקו,האמת שאני מדבר אולי שעה בחודש.

אבל אצל ידידה שלי מדברים לפחות שעה ביום וגם אצלה יש את הבעיה.

ישלי סוני אריקסון W910, עד כמה זה נחשב ישן אני לא יודע, אצל ידידה שלי יש סוני אריקסון C702 ולאחותה נוקיה בן כחודשיים.

in the face

with a chair

פורסם

מכיר וקרה לי מספר פעמים באורנג'.

כל פעם עשו לי רענון לקו, כיביתי והדלקתי את המכשיר כולל הוצאת בטריה, והבעיה נפתרה לי.

כל פעם שהתלוננתי נציגי השירות נתנו לי 2 בעיות אפשריות, וזהו! אין מה לעשות יותר.

1. רענון לקו- מה שעשו לי כל פעם.

2. מכשיר תקול.

המכשיר הוא E71, וקרה לי גם עם 5310 לפניו.

זה נכון

פורסם

מזדהה עם הבעיה.

יש לי K800I

אבל אני חושב שהיא נפתרה אחרי שלקחתי את המכשיר לתיקון + "ריסט" לקו.

משהו מוזר קורה ב ORANGE.

פורסם
אתה לא הראשון שזה קורה לו, מדובר בתופעה די נפוצה.

יש לי תאוריית קונספירציה שמסבירה את התקלה, אבל לא הצלחתי להוכיח את נכונותה מעולם. המכשיר שאתה משתמש בו ישן יחסית? הקו לא מוציא הרבה שיחות?

אפשר לדעת מה התיאוריה ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

סביר להניח שמה שצביקה חושב זה שאם אני לא מדבר הרבה או שהמכשיר שלי ישן, כנראה החברה יוצרת בעיה בקו כדי שכשאני אתלונן הם יפילו את הבעיה במכשיר ישן וככה יגרמו לי להחליף אותו או שאם אני לא מדבר מספיק הם יגידו שיש בעיה בקו ויש צורך להחליפו באחד אחר שסביר להניח יהיה להם יותר רווחי.

אבל זה לא נכון כי זה קורה גם אצל ידידה שלי ואחותה כאשר שני הקוים על שם הידידה מה שאומר שהיא משלמת לאורנג' סביב 700 ש"ח לחודש ואחד מהמכשירים בן כחודשיים.

in the face

with a chair

פורסם

התיאוריה שלי הרבה יותר רחבה מזה, ומקרה אחד לא סותר אותה. יתכן ששם באמת מדובר בתקלה נקודתית.

בגדול, שמתי לב שבהרבה מקרים הרשתות הסלולריות "דוחות" לקוחות לא משתלמים. קווי טוקמן/איזי/ביג-טוק שפתאום חזרו לחיים וזמינים כל היום בלי להוציא הרבה שיחות (מעמיסים על האתרים בלי להכניס כסף לרשת), מכשירים שבדיוק סיימו תקופת התחייבות של 18/36 חודשים וטרם שודרגו (הנה סיבה דרך טובה לגרור אותך למרכז השירות ועל הדרך להציע לך את החבילה החדשה - 5 טריליון דקות שיחה בחודש, 773 הודעות SMS בשעות השפל ו452 בשעות השיא והכל 750 ש"ח לחודש, אבל תקבל זיכוי של 2.90 על המכשיר הישן) או מכשירים חדישים יחסית שהלקוחות שלהם הם משדרגים כבדים וכנראה אפשר לדחוף להם מכשיר חדש "בחינם".

שמתי לב שכל אלו, ועוד רבים אחרים, סובלים הרבה פעמים מבעיות מוזרות (לאו דווקא אי זמינות) שהפיתרון היחיד אליהן הוא שדרוג וכניסה לחבילה חדשה ויקרה. מיד אחר כך, באורך פלא, הבעיות נעלמות.

לא שיש לי דרך להוכיח את זה, אבל שאלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי הקונספירציה הכי הגיונית היא שלקוחות PRE-PAID מקבלים עדיפות נמוכה ברשת וברגע שהתא מתמלא במנויים משלמים, הם מתועדפים על פניו.

אגב, יש לי מכשיר 6100 של אורנג' עם קו שאני משתמש בו לשיחות נכנסות בלבד ופעם אחרונה שהוצאתי ממנו שיחה היתה בערך בשנת 2006 (יש לי טלפון מהעבודה מאז) ואין לו בעיית זמינות.

האם הבעיה בשיחות הנכנסות מתרחשת רק במיקום מסויים ? (רק בבית למשל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה קורה בכל מקום

שוב קרתה לי הבעיה היום שהקשרתי לעצמי מנייד ישן ברשת פלאפון, 3 פעמים התקשרתי לעצמי והיתי לא זמין ומיד התקשרתי לאורנג' לדווח וכמובן אמרו שהבעיה מועברת לטיפול מעמיק אצל טכנאי רשת או משהו כזה ויחזרו אלי מאוחר יותר עם תשובות.

הבעיה היא שאורנג' נותנים לי חבילה הכי משתלמת בקו רגיל (להפוך את הביגטוק לרגיל) אבל מצד שני הבעיה בשיחות נכנסות זה משהו שאני לא יכול להתנהל איתו כי הקו הזה מועמד להפוך לקו של עסק ואם לקוח יתקל בחוסר מענה כמה פעמים הוא פשוט יעבור למתחרה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...