Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום החלטתי להעלות את התקציב ב10K לאחר שראיתי שמצב הרכבים ב20K נדיר להשגה...

אני סטודנט עם 100% משרה והרכב אמור לשמש אותי לנסיעות של 25 ק"מ ליום (עבודה, לימודים).

חשוב לי שהרכב יהיה ראשית אמין, חסכוני (יחסית), בטיחותי, אחזקה "זולה" ושומר על ערכו במכירתו לעתיד.

אני מתלבט בין הרכבים בשנים הנ"ל:

מאזדה לאנטיס שנים 99-00 אוט' בנזין, קשה למצוא משהו טוב במחיר של 30K רכב עם שוק חזק כנראה!

אופל אסטרה שנים 00-01 אוט' בנזין.

סקודה אוקטביה שנים 00-01 אוט' בנזין. (הבנתי שביטוח יקר עקב היותו רכב "גניב")

אשמח לתגובות לגבי מי מהרכבים הנ"ל עומד טוב יותר במבחן הזמן ובאמינותו...

תודה ושבוע נפלא!

פורסם

בקצב כזה של שינוי בתקציב עוד שבועיים נדבר על במוו ומרצדס.

לכן כדי לחסוך דיונים מיותרים אני ממליץ לך בחום על לקסוס היבריד. אמין חסכוני מרווח, בקיצו רכל מה שרצית.

פורסם

אני הייתי ממליץ על גולף 1600

יש לי אחת -היא די אמינה,טיפולית וחלקים לא במורשה הם די סבירים וללא הבדל משמעותי מהשאר

מנוע אמין מאוד מכלול אמין. חזקה ובטיחותית{4 כריות אויר-ABS}

ושומרת על ערכה יותר מהיפניות{בשנתונים 99-02}

ועם ישיבת כביש ברמה גרמנית-מומלץ

לגבי אלו שבחרת--תעשה סקירה פה בפורום ותראה כמה בעיות יש ברכבים הללו וגם הייתי ממליץ לך לפתןח יד2 ולראות איזה

תור יהיה לך עם הדגמים הללו.

אז להמלצתי-גולף 1600 אוטו שנת 99 באיזור ה28-31K

פורסם

האם סטודנט זקוק לרכב משפחתי בשביל נסיעות של 25 ק"מ ביום?

מה רע בפולו\פונטו\קליאו \206 ?

יותר חיסכוניות בדלק, הביטוחים יותר זולים, יותר חדשות.

אני ממליץ על פונטו - החזקה לא יקרה, בטיחות טובה.

לגבי שמירת ערך - לא תהיה ירידה גדולה בשנים הבאות, ברכבים שכיום עולים עד 30 אלף ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון שאני סטודנט אבל זה לא אומר שאני צריך ליסוע בפונטו, עם כל הכבוד שנסיתי למצוא אחת וכולן היום קרועות.

פונטו ספייס זה אחלה אותו ואכן יענה לצרכים שלי, אבל אני רוצה טיפה להשקיע ולהיות עם רכב טוב וחזק 1.6 ליטר +

שיתנהג כמו רכב ולא כמו עגלה.

אין לי צורך ברכב משפחתי מלבד טיולים בסופש"ים, אני פשוט אוהב את המבנה של הרכבים הנ"ל, רכבים שמורגשים בכביש.

בניגוד לספייס ולקליאו וכו' לא מזלזל חלילה אבל הן לא יושבות ומורגשות על הכביש.

כמו שהזכרתי אני בחור גדול (מפתח גוף) ואם היה לי כסף הייתי קונה ב.מ.וו MX5 שיתאים לגודל שלי ולא אצטרך להזיע

כל פעם שאני יוצא מהרכב... ככה זה עם הפונטו שיש לאחי...

לכן ביקשתי תגובות לרכבים הנ"ל אני מעדיף לשלם קצת יותר כל חודש על הרכבים שציינתי לעיל אבל שאדע שהם יהיו נוחים

לי ומרווחים מספיק... עם הפונטו אני נוהג ומוציא חצי כתף מהחלון כדי שיהיה ל נוח אחרת אני מקבל סימנים של הדלת ביד.

• תוכן חדש...