Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור נהג אמבולנס, לא נראה לי שכדאי לנהג להתפס על כזאת עבירה אני לא הייתי רוצה להסתבך עם זה

לגבי התאוצה אתם צריכים לזכור שסך הכל מדובר ברכב מסחרי לא פרייבט אז יש לו את הזמן שלו עד שהוא תופס תאוצה

באמת יכול להיות שנקבל ביטול באמצע נסיעה....

נהגי אמבולס (בכל אופן החברים שלי) לא שמעתי על אחד כזה שמתנהג בכזאת צורה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

" מה שמותר לזאוס אסור לשור "

במקור האימרה אומרת: quod licet jovis non licet bovis :wink:

מה שמותר ליופיטר (אל) אסור לשור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אילו שוטר או כל נבחר ציבור היה עף על מעשים כאלה ייתכן והיה לנו קצת יותר טוב.

או כמאמר חז"ל "נאה דורש נאה מקיים" שוב מראה כמה פעם אנחנו היינו מתקדמים לעומת הגויים

יאשה, אחד בפה ואחד בלב.

מצד אחד אתה רוצה להעיף שוטר מהתפקיד על זה שהוא מנצל את תפקידו ונוסע קצת מהר, מצד שני, כל המדינה נרעשת כשתת אלוף תמיר מקבל עונש "כמו שאתם רוצים".

במקור האימרה אומרת: quod licet jovis non licet bovis :wink:

מה שמותר ליופיטר (אל) אסור לשור.

תודה לצבי שהביא את המקור שהוא יותר יפה וגם בחרוזים. מעניין שהשימוש נעשה בשני המשפטים. כי לאחר שקראתי את הודעתך רציתי לכתוב מכתב לבית הספר ולדרוש חזרה את הכסף.

ראשית לא דיברתי רק על שוטר ולא רק על מהירות , אלא ככלל , שעל נבחר ציבור לשמש דוגמא אישית.

אין אחד בפה ואין אחד בלב. את מעשה ציקו תמיר כאב, אני יכול הבין, אולי לא לקבל, את מעשיו אח"כ , לא כל כך, כך שלא כל הארץ רעשה.

אצלנו ביפן יש מנהג חרקירי.

רבין ז"ל התפטר מכהונת ראש הממשלה , בגלל חשבון הדולרים של משפחתו / אשתו. כך יש לנהוג. מאז חלפו מעט מים בירקון. ומנהיגינו מתייצבים בראש מורם בכל בית משפט, עד שבית המשפט מוריד להם קצת את הראש, ושולח אותם למקום אליו הם ראויים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...