Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונים אוטו ב180 אלף שקל כדי לחסוך אה? מוזר קצת.

קיצר ג'רמי קלארקסון אמר את שלו כבר ואני מאמין לו, אוטו לא כזה חסכוני, הוא איטי בצורה מפחידה ויקר. ואני כבר לא מדבר על טיפולים שלו כשיגיע הזמן לתקן\להחליף את המנוע החשמלי :shock:

פורסם

בחישוב שעשיתי פעם יצא כי החיסכון בדלק מתחיל להשתלם כאשר מחירו של הרכב החדש הינו פחות מ-115 K ש"ח. בכל זאת רכשתי את הרכב ההיברידי בסכום שהוא גביה מכך ב-18 K ש"ח בגלל חבילת איבזור שמחירה כי-10 K ש"ח ולגבי 8 K החלטתי כי זה יהיה מחירו של הרושם והיוקרה (נסיעה ברכב חדש).

המחיר הנוכחי של פריוס (150 K) לדעתי לא ממש מצדיק את החיסכון והחלק של הרושם ויוקרה הינו בלתי-כלכלי (כי-30 K ש"ח). אומנם ישנם הלקוחות אשר מסיבות כאלה ואחרות מוכנים לשלם על סעיף זה סכומים כפולים ומחופלים, השאלה היא רק האים הפריוס הינו הרכב המתאים לכך.

פריוס דור 3 נמכר באירופה במחירים די דומים לדור 2. לכן הייתי מצפה שכך יקרה גם בארץ, ז"א לא 180, אלה משהו בסגנון 150+.

פורסם
לטעמי הסיוויק היא המשפחתית המושלמת, פריוס קצת עדיין מוזרה לטעמי, והאינסייט נחמדה.

ממש מושלמת עם 4 כוכבי מטיחות. לא שזה החסרון היחיד שלה :roll:

emotion of motion

פורסם

רכב מושלם במחיר 130 K - דבר שלא קיים בטבע. כמובן שלסיוויק ההיברידית יש לא מעט מגרעות. שדה ראייה לקוי, תא מטען קטן, חוסר שימושיות בסלון, חיסרון בכוח החל מ-60 קמ"ש. אבל גם למתחרים מאותה קבוצת מחיר לא חסרות המגרעות. כך שבסך הכל לדעתי סיוויק הינו רכב די מוצלח ביחס למחירו, אך בשום פנים לא מושלם.

פורסם
רוב האנשים קונים את הפריוס בשביל "הפוזה הירוקה" ןלא בשביל שום דבר אחר.

אכן. בעיקר בכירים בתעשיית ההי-טק/ביו-טק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...