Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי השבוע בהאצ'בק 99 ידנית 1.4.

לרכב הזעקת בוש מקורית של הונדה וקיבלתי איתו שלט אחד בלבד. כדי להקדים תרופה למכה רציתי לשכפל שלט שיהיה אחד ספייר.

בדקתי ב"על גלגלים" ברחובות לגבי שכפול של שלט בוש והמחיר שלהם הוא 350 ש"ח. יש לי שלט בוש זהה בדיוק מההונדה הקודמת שלי והם לא מוכנים לגעת בו אלא רק למכור לי חדש. יש מקום שתוכלו להמליץ לי שיעשה את העבודה במחיר סביר יותר ואולי גם יסכים לכוון עבורי את השלט הנוסף שיש לי במקום שארכוש אחד נוסף?

שאלה נוספת, באיזה שמן מנוע צריך להשתמש ברכב הזה ואם יש שמנים ספציפיים מומלצים במחירים סבירים אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים :-D

פורסם

הסתדרתי כבר. תודה.

בסאונדר ביקשו ממני עבור שלט בוש חדש כ240 ש"ח ועבור התאמה של שלט ישן לרכב הקיים בסך הכל 30 ש"ח :lol:

חדוי מסאונדר גם פירק את השלט וניקה את הכפתור שבגלל לכלוך נלחץ טיפה קשה. טוב, זה לא חדש שמבחינת שירות סאונדר עושים את העבודה מצויין ובמחיר יותר מהוגן. :-D

• תוכן חדש...