Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

TT החדשה כרגע עדיין יקרה מידי בישבלי, הישנה כבר עשתה את שלה, לחברה הקודמת הייתה TT קוואטרו, מאוד אהבתי את הרכב אבל זה לא היה זה, לא יודע ממש איך להסביר אבל לא הייתי משלם סכום כזה על TT.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על 350Z?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

יש TT מהדור החדש למכירה כיד שניה (יש לפחות אחת באוטודיל בפחות מ300K).

אם זה עדיין יקר לך, לא ברור לי איך תכניס A5 או סדרה 6 לתקציב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל יכול להיות שאלו יתאימו:

mini cooper s convertible

ford mustang

alfe romeo spider

toyota solara

mitsubishi eclipse

pontiac solstice

פורסם
אשמח לדעת עוד לגבי 350Z, אודי TTהחדשה,S3, ובימירים למינהם.

אני יכול להמליץ לך בחום על הS3.

הרכב עונה על רוב הדרישות שלך והמחירים לא בשמיים.

אפשר לקבל הנחה משמעותית בעת הקניה, כך שהרכב זול בהרבה משאר הרכבים ברשימה (ואני מדבר על חדש!).

יש אפילו כמה מעניינים למכירה למקרה שאתה רוצה משומש.

לגבי ההחזקה.

קח בחשבון צריכת דלק של מנוע טורבו, משהו דיי סטדנרטי ברוב הרכבים שציינת ואולי אפילו פחות נורא בS3 (אצלי זה 1:7.5 ממוצע במשך השנה האחרונה, רובה בחיפה ההררית).

חוץ מזה רוב הטיפולים במחיר של A3 רגילה, למעט ברקסים וצמיגים, ששם הנזק היותר גדול... אבל כשנגיע לגשר ;)

ו3 שנים אחריות בתוספת מינימלית.

בהצלחה!

פורסם

גיל, תודה על ההרחבה על הS3 באמת נשמע רכב מהנה וחזק, יש אחד באיזור שלי עם אחת שחורה, צריך לבדוק את הנושא הזה באמת.

אלפות אבא שלי יסכים לשמוע,מוסטאנג גם לא ממש הכיוון שלי, היתה לחבר של אבא שלי מוסטאנג GT שחורה, רכב חזק בהחלט אבל גם לא ממש אהבתי יותר מידי סירת סקי, סולטיס נשמעת גפ הצעה מעניינת אשמח מאוד לקבל פרטים על סולטיס.

דיסקבר, ראיתי בנתיים TT במחירים של 300K++ שזה לדעתי מוגזם על רכב כזה, סידרה 6 אפשר למצוא בהרבה הרבה פחות, A5 אני לא ממש סגור אבל תמיד שווה לבדוק.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...