Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[בקשר התקנה] התקנת רדיו דיסק לטויטה 2001 קורלה

שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום...

אני חדש פה ורציתי לשאול בקשר להתקנת רדיו דיסק ברכב...

קניתי רדיו דיסק של פיוניר חדש... ועדיין יש לי ברכב את הרדיו טייפ של הרכב ... המקורי...

הבעיה פה שהוא מקושר לצג למעלה עם המעלות , רדיו כו'...

האם אני יכול להתקין רדיו דיסק לרכב ?... איך אני עושה זאת ?... בקטע של הוצאת הרדיו טייפ הישן...

הרכב הוא טויוטה קורלה 2001 כמו שצייניתי בכותרת...

פירוט יכול לעזור ?... בשלבים ...

תודה רבה חברי הצוות ושבת שלום ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחפש ת'רד לגבי טויוטה קורולה 2001 שעזרתי בו לחבר פורום לפרק את היחידה המקורית.

תריץ חיפוש מתקדם על פורום אודיו ותחפש הודעות עם שם המתשמש שלי, תחפש לפי קורולה 2001

בעקרון - מתחת ליחידה העליונה יש את הפתחים של המזגנים, שלוף אותם בעדינות החוצה ואתה תוכל לראות את שני הברגים (ברגי טורקס - כוכב) שמחזיקים את היחידה העליונה במקום שלה - הוצא שלהם ואתה שלפת אותה החוצה ואתה תגלה שיש לך שם מקום מובנה לרדיו דיסקה החדש שלך.

כדי לפרק את הקונסולה האמצעית - תשלוף החוצה את הכפתורים של המזגן (שלושה כפתורים), תוציא את המאפרה ותתחיל לשלוף בעדינות החוצה את הפלסטיקים של הקונסולה - הם לחוצים בתיקתקים פנימה... ממש רכב שהוא קלי קלות לפירוק והרכבה.

בהצלחה.

נ.ב - אם אתה מתחבר דרך הצמה הראשית - אל תחתוך אף חוט - הצמה הזו מכילה בתוכה גם חוטים שקשורים לחלק ממחשבי הרכב - תפצע אותם או תגשר אותם, אבל אל תחתוך אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תודה רבה גבר על העזרה... עשיתי חיפוש אבל לא כל כך הבנתי את ההסבר שם...

עוד שאלה קטנה ... למה אני צריך לפרק את היחידה העליונה ?... אני צריך רק להעיף את הרדיו טייפ, לא ?...

וצג של הבקרת אקלים וכל זה ... ימשיך לפעול אם אני יתקין רדיו דיסק ?...

ואם אתה יכול להגיד לי מי מהחוטים הם של מחשבי הרכב שאני יהיה יותר עדין שם אני ישמח גבר...

שבת שלום ותודה ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הצמה - לא יכול לעזור, מצטער.

תנסה את "גיל-קאר" מתקיני הבית של טויוטה.

לגבי למה להעיף את היחידה העליונה? כי היא סתם יחידה פשוטה שחוץ מלאמר לך מה הטמפרטורה בחוץ היא לא ממש עושה משהו מעניין... ואת מי בכלל מעניין מה הטמפרטורה בחוץ - אתה חי ברכב?

מעבר לזה - מאחורי היחידה המקורית העליונה יש מקום ייעודי לHU אפטר מרקט כמו הפיוניר שלך וזה נוח יותר ונכון מבחינה בטיחותית למקם שם את הרדיו דיסק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** על העזרה... עם הצמה אני יסתדר...

אבל בנוגע לצג העליון מבחיניתי הוא מפאר את הרכב אז אני רוצה להשאיר אותו...

ואני יכול להתקין במקום הרדיו טייפ איפה שהוא ממקום בקונסולה למטה את הרדיו דיסק?...

תודה ושבת שלום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבעלים של טיוטה 2001 לשעבר אני התקנתי את הרדיו דיסק במקום היחידה למטה( דיסק או טייפ)

אין שום בעיה יש מקום ויש הכנה .

הצמה המקורית מוכנה למטה, מחובר הרדיו המקורי, יש הפשרות לקנות חיבור של צמה מקורית לרכב זה באוטו דיפו תבקש צמה של טויוטה קורולה שנת 93-97 צריך להיות שני קונקטורים אחד גדול ואחד

קטן, הקטן של הרמקולים האחוריים (4 חוטים)

בנוגע לצג העליון יעבוד כרגיל ללא פיקוד על הרדיו מחשב רכב בלבד .

בהצלחה :-D

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה לכם... חולה עלייכם חבר'ה... אני יתקין את זה שבוע הבא שיהיה לי זמן ... ויגיד לכם איך היה....

אבל החיבורים כבר ישנם נכון ?... של הרמקולים האחוריים והקידמים רק צריך לחבר אותו ליחידה של הרדיו דיסק ?...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול להשיג מתאם לקונקטורים של הצמה המקורית - זה יעשה לך חיים מאוד קלים.

אבל להתקין את הHU ביחידה התחתונה הופך את נושא השימוש למאוד לא נוח וגם ככה אם יש לך HU חדש, אין לך ממש מה לעשות עם המקורי והוא סתם תופס מקום נוח לשימוש... וזה גם עניין של בטיחות בזמן נהיגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה לכם... חולה עלייכם חבר'ה... אני יתקין את זה שבוע הבא שיהיה לי זמן ... ויגיד לכם איך היה....

אבל החיבורים כבר ישנם נכון ?... של הרמקולים האחוריים והקידמים רק צריך לחבר אותו ליחידה של הרדיו דיסק ?...כן

תודה

עופר....:lol:

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה איזה אנשים עזרתם מאוד עופר ו-lanosforce...

אני יחבר אותו שבוע הבא בע"ה... ויגיד לכם איך יצא התוצר הסופי...

אני יחבר אותו בקונסולה התחתית למרות שזה לא היה נוח ...

אבל אני משתמש בדיסקים mp3 ומסדר שם את השירים לפי רצועות שאני לא יצתרך להחליף שירים באמצע ( כמו סטים)...

כך שאני יצטרך רק להכניס דיסק ולסוע...

אם אני יתקע בעוד בעיות אני ישאל אותכם...

תודה אחים ***אנחנו לא אחים שלך ולא בשאיפה להיות. קרא את כללי הפורום*** שלי ... שתהיה לכם שבת מעולה ...

:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה התקנתי את הרדיו דיסק וכמו שאמרתם הרכב פשוט וקל להרכבה...

בקטע של החוטים מי שצריך לדעת מה כל חוט של הטויטה אז זה יעזור לו...

Radio Constant 12V+ Wire: Blue/White

Radio Switched 12V+ Wire: Gray

Radio Ground Wire: Brown

Radio Illumination Wire: Green

Power Antenna Wire: Black

Front Speaker Size: n/a

Front Speaker Location: n/a

Left Front Speaker Wire (+): Pink

Left Front Speaker Wire (-): Purple

Right Front Speaker Wire (+): Light Green

Right Front Speaker Wire (-): Blue

Rear Speaker Size: n/a

Rear Speaker Location: n/a

Left Rear Speaker Wire (+): Black

Left Rear Speaker Wire (-): Yellow

Right Rear Speaker Wire (+): Red

Right Rear Speaker Wire (-): White

עוד שאלה קטנה...

אצלי יש בעיה שאני לא יכול לשלוף את הפאנל של הרדיו דיסק... ההתקנה היא בקונסולה התחתית...

ישנו בטן קטנה של החלק של האוטו וזה מפריע להוציא את הרדיו דיסק.. כך שהוא נשאר קבוע ... אם מוצאים אותו זה בעיה להחזיר... מישהו יש רעיון איך אני יכול לסדר את זה שהפאנל יוכל להשלף בחופשיות והיה ניתן להרכיב אותו בחזרה בלי הפרעה של החלק של המכונית ?.. ( החלק שמפריע זה הפנאל של המזגן התחתי בדיוק מעל הרדיו דיסק) ...

תודה על העזרה ... ובוקר טוב!...

***מה דעתך להשתמש בעוד סימני פיסוק חוץ משלוש נקודות כל ארבע מילים?***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי כל המגירה התחתונה בה מתקינים את הCD והרדיו טייפ המקוריים של הרכב הזה תפוסים בעזרת ארבעה ברגים עם הברגת טורקס - לא צריך להיות בעיה גדולה להוציא את זה - אלא אם כן יש לך בעיה של התנפחות של איזה חלק או משהו עקום.

תעלה תמונות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבעיה של פירוק הפאנל של הרכב, הבעיה היא שכשאר אני רוצה לשלוף את הפאנל של הרדיו דיסק הפנאל יוצא, אך הבעיה להכניס אותו .

בתמונה אתה לא תראה את זה כי לפאנל של הרכב יש בטן קטנה ( קימור כזה ) ואז שאתה מוציא את הרדיו דיסק אז אין דרך להחזיר אותו רק לפתוח מחדש את הפלסטיקה של הרכב ולהכניס ... ואז להרכיב אותו שוב.

לא נתקלת בבעיה כזאת ברכב שלך ?...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא בעיה - זה התכנון... הפאנל של הקונסולה מתלבש רק אחרי שסיימת לטפל בכל מה שנמצא מאחוריו...

מוזר שאתה מגדיר את זה כבעיה - זה נשמע כאילו שאתה סובל מסנדרום סופרמן - מנסה להלביש את התחתונים על המכנסיים :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...