Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מקווה שהוא יחזור ויתבע ממך את שארית הנזק לאחר שבחוסר תום לב וביודעין שהנזק עולה יותר "קפצת על המציאה" של אדם תמים ונתת לו פחות משווי הנזק שגרמת ברשלנות ובטיפשות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי זה בכלל היה רכב מליסינג ואז הוא בכלל דפק אותך ב250 ש"ח? :lol:

אני לא חושב, כי ברגע שהוא יחזיר את הרכב לחברה, אז יחייבו אותו על הפגיעה הזו, בד"כ זו השתתפות עצמית של 450 ש"ח.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

ממש לא, בהרבה מאוד מקרים מעלימים עין ובנוסף בלא מעט חברות אין הישתתפות עצמית בכלל והחברה סופגת את העלות.

פורסם

לדעתי 250 שקל על כמה שריטות זה לגיטימי,

צבע האוטו כהה כך שבמידה וצובעים רק את המקום של השריטות ובהתחשב שזה אוטו חדש, אני מאמין שיש מקום שיכול לסדר את הנזק במחיר הזה.

Polo 2012

פורסם

יכול להיות שאלה בכלל לא שריטות אלא פשוט שפשוף שיורד עם חומר מתאים. כבר ראיתי (וטיפלתי) בהמון מקרים של אנשים שחשבו שמדובר בשריטה ובסוף הכל נעלם.

אם כבר שלפת את המצלמה כדי לצלם רכב אספנות, אז לפחות היית מצלם גם את ה"נזק" שנגרם לרכב שלך ושלו. פשוט כדי שלא תהיה "הפתעה" כמו זו שציין תומר.

פורסם

מזכיר לי מקרה שהתרחש בתחנת הדלק שניהלתי בפ"ת לפני מספר שנים.

לקוח שיפשף לא במכוון טמבון של רכב ישן במהלך התדלוק, בעל הרכב קפץ וחשב שיוכל לעשות "קופה" על בעל הרכב הפוגע.

זו בסך הכל היתה פגיעה שפוליש ווקס היו מסירים בקלות.

הוא רצה לקחת כסף מעל ומעבר למה שהפגיעה היתה בפועל.

הצעתי לבעל הרכב שפגע את עזרתי עם צילום מקום הפגיעה עם המצלמה שהיתה ברשותי, ועם עדות אישית שלי.

פתאום התהפכו הדברים ובעל הרכב שנפגע כבר ירד מהעץ הגבוה שטיפס עליו, הסכים לקבל 100 ש"ח עבור הפגיעה ולעזוב את המקום, כמובן לאחר שסייעתי לאדם שפגע לכתוב ולנסח הצהרה בה הם חתמו שהוא לא חייב לו כלום מעבר למה שניתן לו בתחנה.

*לא אוהבת לראות אנשים נעשקים על דבר שלא עשו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פורום הניסים והנפלאות- בנאדם עובר על החוק, אוחז בטלפון סלולרי בשעת נהיגה וגם משתמש בו כמצלמה. ובכלל, עושה עבודות אומנות בזמן נהיגה ואף פוגע ברכב אחר, והוא הצדיק הנעשק. ובנוסף, רץ לספר לחבר'ה בפורום כיצד הוא פגע ברכב אחר ויצא מזה כי הנהג השני איש תמים.

אם חס וחלילה זה היה קורה לרכב שלי הוא לא היה יוצא בפחות מהפעלת הביטוח.

פורסם
שיעור פרטי ב250 עם שני תשלומים.

העיקר שלמדת מזה, זה הכי חשוב.

ובאמת כיף לי לדעת שיש סיכוי של 50 50 שאני אדקר במדינה שלי.

50-50 סיכוי שהערסים בBMW סדרה 7 יהיו מסוכסכים עם משפחת XXXXX.

קצת חומר למחשבה: כשאבי ניר מנכ"ל קשת הותקף, קודם שאלו אותו אם זה הוא וכשהוא אמר את שמו - אז תקפו אותו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קלי קלות

הבחור יתאר את התאונה, ינקוב נניח בשעה שקרתה התאונה(12:00).

הבחור הנ"ל יפנה לחברת האשראי, יבקש פירוט ויוכיח שמה שהוא אומר נכון, על ידי הוצאה תדפיס שמראה שהוא משך כסף מיד לאחר התאונה, וזה יאמת את גרסתו.

זה לא נקרא להוכיח, זה נקרא להמציא סיפור סביב עובדות שקרו בשטח.

אולי הבחור הוציא את הכסף כדי לקנות לעצמו ג'ינס חדש? אולי הוציא כסף שהיה חייב לחבר? אולי נתקע בלי כסף ורצה שיהיה לו מזומן בכיס?

מה גם שכל עוד בעל הרכב לא חתם שאין לו יותר תביעות כלפי הפוגע, הוא יכול להמשיך ולתבוע את הפוגע בטענה שלא חשב שעלות התיקון תהיה גדולה יותר או שלל סיפורים אחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קראתי את כל השרשור ועד עכשיו לא ראיתי תמונה אחת, לא של אקורד ולא של הכוסית ההיא מ-206CC :roll:...

לא סיפרת לנו אם יש נזק גם לרכב שלך.

פורסם
פורום הניסים והנפלאות- בנאדם עובר על החוק, אוחז בטלפון סלולרי בשעת נהיגה וגם משתמש בו כמצלמה. ובכלל, עושה עבודות אומנות בזמן נהיגה ואף פוגע ברכב אחר, והוא הצדיק הנעשק. ובנוסף, רץ לספר לחבר'ה בפורום כיצד הוא פגע ברכב אחר ויצא מזה כי הנהג השני איש תמים.

אם חס וחלילה זה היה קורה לרכב שלי הוא לא היה יוצא בפחות מהפעלת הביטוח.

האמת שהתגובות שלך די מעצבנות אותי , אבל אני אשמור את כל ''הברכות'' שבא לי למסור לך לעצמי .

לענייננו : אני בד''כ נוהג די זהיר ויחסית לבחור שנוהג מעל 200 ק''מ ביום (במסגרת העבודה) גיליון עברות התנועה שלי דיי ריק , לייתר דיוק ריק לגמריי !!

בנוסף לכך תאונות קורות , אין מה לעשות התאונה כשמה כן היא , ת א ו נ ה , ולא נעשתה בכוונה וכמו שאמרתי , אכן קרתה באשמתי בגלל רגע של חוסר תשומת לב .

בנוסף לכך אני שאלתי את הבחור אם הוא מעוניין לסגור את העיינין ביננו והוא ענה שכן !! ואז שאלתי אותו כמה הוא רוצה והבחור אחרי התבוננות ענה : '' אני מאמין שפוליש ווקס יוריד את זה , תביא 250 .'' אני מצידי לא התווכחתי ואני לא חושב שמישהו אחר במקומי היה משיב : '' שמע אחי הנזק יותר גדול בוא אני אתן לך 500 , מה גם שלא חשבתי שהנזק באמת יותר גדול !! ''

פשוט הייתי שמח שאכן הבחור אמיתי והוגן !!!

בנוסף לכך אם הבחור היה מתעצבן וצועק ולא מתנהג בצורה מכובדת, הוא לא היה רואה ממני שקל באותו הרגע !! מה שכן הייתי מצלם את הנזק שלו , נותן לו את הפרטים שלי ושולח אותו לקיביני....

בקשר לרכב שלי : לרכב לא קרה כלום אפילו לא שריטה , וזה מכיון שכנראה החלק הנפגע אצלי הוא הלוחית זיהוי , והיא מצידה נשארה ללא אף פגע .

בקשר לתמונה שצילמתי : אני יעלה את התמונה אני מקווה עוד היום.

אהה ובקשר למשתמש Z4 : מזל שיש אנשים צדיקים כמוך ! מה הינו עושים בלעדייכם ?!

• תוכן חדש...