Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לאשקלון, בדרך לא זוכר בדיוק באיזה רמזור אני חושב שלפני בית שיקמה אם אני זוכר טוב, שמתי לב למשהו מאוד מוזר ופעם ראשונה שאני רואה את זה. היה בצד הכביש עמוד חשמל, תאורה, שמעליו בקצה של העמוד הייתי מצלמה. היא לא נראיתה כמו המצלמות של הרמזורים או המהירות לא קופסה כזאת אלא כמו מצלמת וידאו. יוצא לי כמעט כל יום לנסוע שם ואני שם לב לדברים כאלה ודווקא היום פעם ראשונה שאני רואה את זה. לא יכולתי לצלם כי היה רמזור ירוק. אולי מחר או בהמשך אני יצלם ויעלה. אז אני שואל מה זה פיתרון חדש? להציב מצלמות מעל עמודי תאורה ורמזורים?והיא לא הייתה היא הייתה ממש בולטת אפילו מרחוק רואים גוש כזה על הקצה של העמוד וזאת הייתה חתיכת מצלמה. מישהו גם ראה כזה דבר פעם?

פורסם

זה מצלמות בקרת תנועה. לבדוק עומסי תנועה וכאלה.

אם תשים לב לפעמים מראים לך וידאו של תאונות דרכים שהתרחשו בצמתים - זה בדיוק מהמצלמות האלו.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...