Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בתיכנון טיול לפירנאים הספרדים

eladbe
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם לפני שבוע בערך חשבנו אני וחברה שלי על לטוס לאיטליה ובסוף המליצו לי על צפון איטליה

היום לאחר שיחה עם חברים הומלץ לי על טיול בפירנאים הספרדים למרות שאמרו לי שהצד הצרפתי קצת יותר ירוק!

אני רוצה לארגן טיול לשם לגג 11 יום וזה בלחץ! השאלה שלי יש כאן מישהו שטייל שם? יש המלצות על מסלולים או מקומות ספציפיים ששווה לבקר? וכמה כל התענוג הזה אמור לעלות או עליות מחייה שם? (כדי שאני אדע להכין את עצמי), אני מעדיף לא לעשות את זה דרך חברת תיירות כי הם סתם ידרשו יותר!

תודה לכל העוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון לטוס לשם בקטע של טרקים, טיפוס הרים וכאלה או בקטע של לקחת מלון, להשכיר אוטו ולטייל ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לחפש באתר http://www.lametayel.co.il

אם אתה בקטע של טרקים, אז יש אתרים שמתמחים בזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...