Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו 1.4 שנת 92 לא מניעה- בזמנכם הפנוי [הכותרת נערכה בהתאם לכללי הפורום]

loliman123
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום קניתי בבוקר אונו 1.4 שנת 1992 ,קניתי אותה ב 12 בצהריים אחרי הקנייה הוא הסיע אותי עם האונו הביתה הכל היה טוב ויפה ,ואז אחרי שהוא הסיע אותי באתי הביתה חיברתי רדיו דיסק (בלי פאנל) והשארתי אותו ככה עד עכשיו , וסתם שיחקתי עם החלונות חשמל בדקתי אותם וכולי,צפרתי כמה פעמים,שמעתי איזה דקה מוזיקה (עם פאנל) ואז הוצאתי את הפאנל , אחרי זה התנעתי את האוטו (בטעות ברוורס האוטו קפץ ואז כיביתי ישר) ראיתי שהכל עובד וכיביתי זה היה איזה 10 שניות ,ואז ב 4 בצהריים שוב באתי לאוטו אני מנסע להתניע ואוטו לא מתניע פשוט,אח"כ קראתי לאבא שלי הוא מכונאי , אז הוא בדק אמר שהצפתי את המנוע בדלק אמר ששיחקתי יותא מדי עם הגז במקום שהאוטו לא התניע אז הוא ניקה והכל סבבה שם...ואז הוא ניקה את החיבורים של המצבר של הפלוס ומינוס החזיר ומנסים להתניע לא מצליחים דוחפים את האוטו בירידה חזק כמעט מתניע אבל בקטנה ועד עכשיו לא הצלחנו סעמק מה יכולה להיות הבעיה? אה ואעכשיו שכן שלי שם לי כבלים מהאוטו שלו והאורות של הסוייץ התחילו לעבוד אבל האוטו לא מתניע עדיין הוא עושה קולות של משהו כמו " וום ום ום ום" באדישות כזה ולא מתניע אני מתכוון לקול של ההתנעה לא של הלחיצה בגז , מה יכולה להיות הבעיה ?עזרה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.תירגע,שתה כוס מים קרים.

2.תערוך את הכותרת לפני שהשירשור ינעל.

3.תוריד את כל הנקודות והסימני שאלה המיותרים אין צורך בכל כך הרבה.

4.תודה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה את את חוקי הפורום.

שנה את הכותרת תמחוק קללות כתוב ברור עם נקודות ופסיקים.

וכל זאת כדי שלא ינעלו לך .

לגבי הבעיה : האם כשאתה מתנסה להניעה יש קול של סטרטר או שאין?!

במידה ויש קול של סטרטר ופימפמת בדוושה לפניכן הרכב מציף ובגלל זה הוא לא מניעה לך , נסה להניעה בדוושה לחוצה עד הסוף ובלי לפמפם.

במידה ואבא שלך מכונאי תגיד לו שיבדוק לך את הצ'וק אולי הוא ניתפס ועל הדרך אם יש ניצוץ מהפלאגים.

טיפ : יש לך רכב קרבורטור עם משאבה מכנית , על תפמפם בדוושה בלי סיבה ועוד שהרכב לא מונע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אין קול של סטרטר..מה זאת אומרת צ'וק נתפס..כשאני מוצא אותו אז יש מין נורה כזאת שמראה שהיא בחוץ וכשאני מחזיר הנורה נעלמת,האוטו פשוט לא עושה רעש כשאני מנסה להתניע מה זה?? איך אני בודק אם זה המצבר או לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אין קול של סטרטר..מה זאת אומרת צ'וק נתפס..כשאני מוצא אותו אז יש מין נורה כזאת שמראה שהיא בחוץ וכשאני מחזיר הנורה נעלמת,האוטו פשוט לא עושה רעש כשאני מנסה להתניע מה זה?? איך אני בודק אם זה המצבר או לא?

קודם כל תרגע את לא הראשון שנתקע עם רכב שלא מניעה כמו שאמרו שתה כוס מים תנשום עמוק וכתוב הודעה מפורטת שמסבירה ברור מה הבעיה כדי שכולם יבינו ואפשר יהיה לעזור לך.

אז ככה , כשאתה מכניס מפתח לסוויץ' מסובבת אותו למצב "היכון" נדלקות הנורות בלוח השוענים?!

במידה וכן נסה להדליק גם אורות כדי לוודא שהמצבר לא גמור , דמידה והכל תקין ואין סטרטר בניסיון להנעה כנראה שהסטרטר שלך התקלקל או שפשוט עשית קצר שחיברת את הרדיו , יש לבדוק את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

ראשית קרא את כללי הפורום , והתייחס בעיקר לניסוח כתיבת כותרת ראוייה, לסימני פיסוק, ולהתיחסות לעיקר ולא לטפל.

ראשית קרא בעיון את הכותרת שערכתי בשבילך, שבה תמצתי, בשני משפטים ,את בעייתך ואת הסיבות לבעייתך.

רוקנת את המצבר, בגלל האזנה לרדיו דיסק, במנוע כבוי, ולמשחק בחלונות החשמלים.

היש לך אבא "מכונאי",ואתה פונה לעזרת, "סנדלרי הפורום", במה יועילו לך חברי הפורום, כאשר ברור כשמש בצהרים שהמצבר מרוקן, ויש להתניע בעזרת כבלי עזר, ללא משחקים מיותרים עם דוושת התאוצה, כדי למנוע הצפה.

להבא המנע משימוש ברדיו דיסק, במנוע לא פועל, השתדל להקשיב למוסיקה רק בפקקים, או כאשר אתה נמצא בביתך, בעזרת מערכת הסטריאו בבית, או במחשב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה צביקה,אז אתם בטוחים שזה המבצר? גם אבא שלי אמר שזה המבצר,עכשיו סתם הלכתי לאוטו האוטו חם רצח וסיבבתי סויץ לא היה אורות אפילו חח אני מקווה שזה רק המצבר תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...