Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי איביזה 2005 אוטומטית..

האוטו עצמו עבר תיקוני פח (כרגע הוא נראה פיקס). במגרש (קרסו) התחייבו כמובן שהרכב לא עבר תאונת שילדה ונתנו לי 3 חודשים אחריות על גיר וראש מנוע.

אחרי שהוצאתי היסטוריית טיפולים מקלדס בראשל"צ, התברר שהרכב לא עבר טיימינג (ק"מ נוכחי 95330).

לפי מה שנאמר לי במוסך ההמלצות הן כל 120K ק"מ או כל 3 שנים. האוטו בן 4.

בבדיקה שנערכה לרכב נרשמו דברים שעפ"י הבוחן הם סטנדרטיים לרכב בקילומטראז' הזה (תקנו אותי אם יש משהו חשוד או חריג):

- רעש מערכת תזמון ושסתומים, להחליף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן, ניקוי ותיקון מערכת קירור/מערכת חימום פנימית.

- לתקן זוויות היגוי.

- פגיעות פח ותיקונים (משמעות נמוכה).

- ניקוי/החלפה מע' קירור שמן גיר, לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה.

חשבתי בעוד כחודש לקחת את הרכב למוסך, לבדיקה כללית ויישור קו, ולראות אם יש דברים שלא ראו בבדיקה שכדאי לטפל בהם.

האם כדאי לרוץ לעשות עכשיו טיימינג או שאפשר לחכות עם זה חודש?

פורסם

בדוק מתי עלה הרכב על הכביש (אם באוקטובר 2004 -מכרו דגם שהיה אמור לעלות על הכביש בינואר 2005 ) אז הרכב מתקרב לגיל 5 מה שהופך את טיפול הטיימינג לראשון בסדר העכדיפויות לביצוע מיידי.

שים לב,מה יש עוד להחליף פרט לכך (מותחנים,משאבת מיים,מחזירי שמן).

העניין של חימום לא תקין- עלול לעלות לא מעט כמו גם עניין קולר שמן /שמן הגיר לפי מה שהוזכר בדו"ח בהנחה שאינם כסת"ח.

כדאי לקבל הצעת מחיר מפורטת ותנסה להתקזז עם הסוכנות על התיקונים,סה"כ נתוני הרכב טובים על הנייר,שים לב שמכון הבדיקה אינו "מקומבן" או "מקורב" לסוכנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף אחד פה לא יגיד לך שאפשר לחכות חודש כי אף אחד לא רוצה לקחת אריות על מה שיקרה אם בחודש הזה תיקרע רצועת הטיימינג ויגרם נזק בעלות אלפים רבים לראש מנוע.

כעיקרון עדיף לך לעשות כמה שיותר מהר. האם יש סיבה שתתפנה לכך רק בעוד חודש?

חוץ מזה נראה שהרכב יצא טוב בבדיקה, ותתחדש :-)

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר הוגן להחלפת רצועות תיזמון ברכב הזה צריך להיות

כ 1300 שח לפני מעמ .

הטיפול כולל החלפת שתי רצועות ושלושה מותחים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון

מכל ההמלצות שקיבלתי עליך, אני חושב שאת הטיפול הזה הרכב שלי יעבור במוסך שלך :)

בכל מקרה הגעתי למסקנה שאני לא אחכה עם זה. אני אקח את הרכב השבוע הבא כבר ליישור קו, כולל טיימינג.

והיום אחרי קריאה בספר הרכב ראיתי שהופיעה לי הודעה על צורך בטיפול (INSP או משהו כזה) על הצג של הקילומטראז' לכמה דקות.

• תוכן חדש...