Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה (לפני כחודש) התחדשתי בסט שני חלקים של סינפוני מסדרת S.

הסט החליף את הסט של פוקל K2P.

הוצאתי את ה-K2P ושמתי את הסט החדש. פשוט אחד תמורת אחד. עשיתי כיוונים הכי בסיסיים והחוויה שלי החלה!

אני רוצה לציין שלאחר ההחלפה הורגש שיפור כלשהו, אבל לא משהו דרמטי ומשמעותי, הטוויטר נשמע רך ומפורט, המיד באס לא בלט בצורה מיוחדת. כמובן כל זה היה לפני התקנה של הסט בצורה יותר יסודית, סדרת כוונים נוספים וכמובן הסט היה חייב להפתח לפחות קצת.

שיפור התקנה קיימת ביצעתי לפני כשבועיים. פתחתי על זה שירשור כאן בפורום. בנוסף עשיתי קצת כיוונים נוספים והסט עבד כחודש והתחיל להפתח והיום אין מאושר ממני. הסט נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם (!). הטוויטר רך ומפורט ביותר, הוא מנגן יחסית נמוך, מ-2.5 קילו הרץ והוא נשמע מדהים, אחד הטויטרים היותר משובחים שיצא לי לשמוע. המיד באס נהיה רך הרבה יותר, הבאס עמוק, פאנצ'י ועשיר הרבה יותר. פשוט חגיגה לאוזניים. אני כרגע ללא הסאב ואני חייב להודות שאני פשוט לא מרגיש בחוסר של באס. הכל נשמע כל כך הרמוני, נקי וחי שפשוט גורם לחיוך מאוזן לאוזן וגורם לך לשמוע ללא הפסקה!

כל פעם שאני נכנס בבוקר לרכב שלי, אני חושב לעצמי שטוב זהו התרגשתי מהמעכת והיום זה כבר יהיה רגיל וכל פעם אני מופתע מחדש כמה הסט הזה מדהים. כמובן, אסור לשכוח שהסט מוגבר פאסיבית על ידי אמפליטוד 120.4 שתורם את חלקו להרמוניה המושלמת הזו.

למעשה, תוך כדי כתיבת שורות אלו, אני מחכה כבר לבוקר כדי שוב לשמוע את הסינפוניה שלי! :-D

חברים אם יש לכם שאלות והערות אני אשמח לענות וגם לשמוע.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון,תתחדש,אני שמח בשבילך!

באמת הרמת סט אפ ברמה מאוד גבוהה!

מה אתה שומע? איזה סגנון,ולפי דעתך לאיזה סגנון הסט של סינפוני מתאים יותר?

האם התקנת את המיד באס בתיבות,או בדלת?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תודה!

בעקרון אני שומע כמעט הכל... בעיקר אני שומע מטאל על כל סוגיו: פאוור, הבי, דת' וכו'. אני שומע גם טראנסים, מזרחית (כן אני רוסי ששומע מזרחית), אבל לא בכי. קצת שחורה, פופ וגם ממש קצת ג'ז ובלוז.

אני לא יכול לסווג את הסט לסוג מוסיקה מסוים. אני יכול להגיד רק שכל מה ששמעתי עד היום נשמע פשוט נפלא ומעורר חושים!!! 8)

לדעתי אין דבר כזה שסט מתאים יותר לסגנון מוסיקה כזה או אחר... יש סטים טובים ויש סטים פחות טובים!

המיד באס מנגן לתוך נפח של דלת.

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה.

יש לך איטום בדלתות?

מה יכולת הספיגה של המידבאסים? איך הם לעומת ה K2P מבחינת הבאסים, עוצמה?

באיזה רכב המערכת הותקנה?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בפרארי אדומה הכל ישמע מיליון דולר :wink:

tau תתחדש

המידבאס בסט שני חלקים ובסט שלושה זהה הוא שהוא שונה??

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
קודם כל תתחדש ותהנה.

יש לך איטום בדלתות?

מה יכולת הספיגה של המידבאסים? איך הם לעומת ה K2P מבחינת הבאסים, עוצמה?

באיזה רכב המערכת הותקנה?

כמובן. יש איטום בדלתות הקדמיות. ההספק של המיד באסים 80WRMS.

אין מה להשוות בין המיד באסים הנוכחיים לבין המיד באסים של K2P. הם עולים עליהם בכמה רמות בכל פרמטר. המיד באס של סינפוני יורד יותר נמוך מ-K2P, הוא יותר עוצמתי, עססי, פאנצ'י ומדויק. הם מפיקים צליל "נקי" בכל ווליום ובכל סוגי מוסיקה. ב-K2P הסיפור היה קצת שונה, היה לי חסר בהחלט עוצמה ועסיסיות, הסאונד היה "מתלכלך" כשהווליום עלה ובאיזשהו שלב הכל היה נשמע כמו סלט ובסט של סינפוני זה פשוט לא קורה ולא מתקרב לכך!

סט באמת מ-ד-ה-י-ם!

הסט הורכב בפולו קלאסיק.

פורסם

אלכס אני רואה עידכנת את החתימה ;)

ירדו כמה דברים מיותרים.

מעניין אותי איך המיד באס הזה ישמע בתוך תיבה. בטח משהו מדהים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אכן כן. ירדו כמה דברים לטובת השידרוג העתידי :-)

אם תהיה לי אפשרות לשים את המיד באסים בתיבה, אני אעשה את זה. בהחלט מעניין איזו תוצאה תתקבל.

פורסם
אלכס אני רואה עידכנת את החתימה ;)

ירדו כמה דברים מיותרים.

ירדו וישרתו אותי בצורה טובה ונאמנה :-)...!

לגבי הסט באמת אחלה אין מילים בתור אחד ששמע :wink:

פשוט איכות ללא פשרות.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

• תוכן חדש...