Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שני המגברים ברמה גבוהה , אך ניכר יתרון קטן לטובת הJBL היות והוא חזק יותר .

חשוב לציין כי ההפרשי מחירים בין שני המגברים די משמעותיים ולכן הכל תלוי בכיסו של הרוכש.

בנוסף צריך לקחת בחשבון את שאר הרכיבים שמותקנים ברכב.

פורסם
שני המגברים ברמה גבוהה , אך ניכר יתרון קטן לטובת הJBL היות והוא חזק יותר .

חשוב לציין כי ההפרשי מחירים בין שני המגברים די משמעותיים ולכן הכל תלוי בכיסו של הרוכש.

בנוסף צריך לקחת בחשבון את שאר הרכיבים שמותקנים ברכב.

רמה גבוה הם לא! אלא בינונית.

שני המגברים מאותה חברה ה1004 הוא דגם חדש יותר ויכול להיות שהוכנסו בו שינויים.לכן יכול להיות שהוא עדיף אבל לא בטוח.

פורסם

מה הכוונה אותה חברה?

ויש הבדלים בנתונים...

השאלה שלי היא האם האינפיניטי הוא מספיק חזק כדי שאני אוכל להיות עם גיין נמוך כשמחוברים אליו סט קומפוננט של הרץ 100 וואט וסט 6 על 9 70 וואט ולהגיע למצב של קליפינג (רק בשביל לדעת שאני מנצל אותם בצורה מקסימלית)?

פורסם

אהלן

נאלץ גם קצת להתעלק על השרשור

הייתי היום אצל תוםקאר ואני בדיוק באותה הדילמה

הוא הציע לי את שני המגברים הנ"ל בנוסף למגבר של JBL דגם ה 60.4

ברכב כרגע יש לי קומפוננט של הרץ מקדימה - HERTZ ESK165 100W RMS

ומאחורה יש לי אינפיניטי 6 על 9 - REF9613I Infinity או REF9623I Infinity אני לא זוכר בדיוק.

כמו כן מערכת של פיוניר אם זה משנה משהו, דגם Pioneer DEH-P4600

מה הכי מומלץ לסט הנ"ל מבין המגברים הנ"ל?

האם ההבדלים משמעותיים ביניהם?

בתודה מראש

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...