Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה אני מצטער אם השאלה שלי תראה באנאלית לחלק מכם , אבל אני אף פעם לא הייתי במפגשים מהסוג הזה ואני לא כל כך מבין מה עושים שם .

פורסם
מגיע, אבל לא לגמרי בטוח שעם הרובר :(

הלך ראש מנוע אז מחליפים משאבת מים, טיימינג ועוד כמה דברים נחמדים.

יש סיבה או שככה סתם נפרץ האטם?? בכל מקרה, עד יום שישי הרכב בחוץ זה יומים שלוש עבודה.

אתה עוד צריך לעשות הרצה, אז נסיעה רגועה לעתלית תזרז את זה...

חבר'ה אני מצטער אם השאלה שלי תראה באנאלית לחלק מכם , אבל אני אף פעם לא הייתי במפגשים מהסוג הזה ואני לא כל כך מבין מה עושים שם .

עמנואל אין מה לדעת מה עושים, באים כולם יושבים, אוכלים, מדברים, צוחקים, מספרים חוויות והכי חשוב להכיר אחד את השני.

אפילו אפשר להסתלבט על בגירה בלי שהוא ידע:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כן, אני לא כל כך מודאג.

הרכב בכל מקרה במוסך של רובר בחוצות המפרץ.

משם לעתלית זה שטויות.

אני גם לא חושב שצריך הרצה אחרי ראש מנוע, רק אחרי אוברול.

לי היא נשמעה בעברית, לא באנאלית.

(מצטער, הייתי חייב)

פורסם
כן, אני לא כל כך מודאג.

הרכב בכל מקרה במוסך של רובר בחוצות המפרץ.

משם לעתלית זה שטויות.

אני גם לא חושב שצריך הרצה אחרי ראש מנוע, רק אחרי אוברול.

לי היא נשמעה בעברית, לא באנאלית.

(מצטער, הייתי חייב)

למה שמת את הרכב בתלתן ?? היית מתייעץ איתנו קודם, עדיף לשים אותו באקספרס בחיפה עצמה ברח' סיליזיאן, השירות שם קצת יותר טוב וגם המכונאים שם קצת יותר טובים, אם יש מישהו שאני סומך עליו שיעשה את העבודה זה הם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

זה מסיבות שאני לא יכול לפרט כאן, חוץ מהעובדה שלי אין שליטה טוטאלית על מה שקורה עם האוטו הזה בגלל שהוא לא הרכב היומיומי שלי.

מה שכן, דפקו אותי עם הקניה הזאת ולפי מה שאמרו לי בתלתן, מי ששיפץ את ראש המנוע, עשה את זה בחצר האחורית של הבית שלו ובצורה מאוד רשלנית.

הבעלים הקודם לא עונה לטלפונים ואני הולך לתבוע לו את הצורה.

חוץ מזה, תלתן הם היחידים שפרסמו באינטרנט. האחרים לא מופיעים בשום מקום אפילו.

פורסם

יוסי עכשיו חזרתי מהקריות ועל הדרך עברתי לראות את הרכב שלך.

עדכונים, קודם כל מה ששלחתי לך בה"פ, זה לא בגלל הידע של המכונאים במוסך, הם יודעים לעבוד ומכירים את הרכב.

לי לא הייתה התחלה טובה עם הבעלים של המקום שאותם אני לא סובל, פעם אחרונה שהייתי שם כמעט ירקתי לו בפנים.:evil:

בנוסף לזה שהבעלים שם, הם משפחה של חברים מאוד טובים של ההורים שלי ועדיין...

בכל מקרה אתה יכול להיות רגוע מהעבודה על הרכב, כרגע הראש שלך בחריטה וראיתי את האטם ראש המחוזק של לנד רובר.

לפי מה שהבנתי ממנו, השיפוץ הקודם של המנוע שלך היה משהו גרוע במיוחד אטם ראש רגיל חליפי אפילו לא מקורי, משאבת מים לא הוחלפה והייתה במצב גרוע, מותחנים של הטיימינג לא הוחלפו וכו'.

בכל מקרה, הוא אמר שהרכב שלך יהיה מוכן מחר.

קבל קצת תמונות איך עבודה צריכה להיראות ואיך נראה אטם ראש לנד רובר מקורי מחוזק, וכל זה על הרכב שלך.

17062009(004).jpg

17062009(007).jpg

17062009(006).jpg

פורסם

סבבה, תודה!

טוב לראות שהם יעשו עבודה כמו שצריך.

אני אתן עוד פרטים על כל המקרה אחרי שאני אקבל את האוטו בחזרה.

יכול להיות שאני לא אקבל אותו מחר בגלל בעיית תקציבים רגעית (לא ציפיתי להשקיע 7000 ש"ח החודש ברובר, ואני צריך לעשות מחר גם טסט לטמפרה ובשבוע הבא טסט לדייהטסו).

פורסם

עם כל הכבוד, המדבקה הזאת פשוט בדיחה. במקום להרים את הרמה זה רק יוריד!

גם לי יוצא לפעמים לרשום בטעות את ישראל באנגלית במחשב, אבל אני מיד מתקן.

חבל שלא בדקת לפני שהלכת להדפיס.

פורסם

יוסי מזל טוב, לקחת את הרכב כבר או שרק מחר?

חברים ניראה לי שלא צריך על האש, יותר מדי מסובך לפעם ראשונה ועוד לא סגור כלום מי מביא מה.

בכל מקרה נעשה איזה כיבוד קל, פיתות, חומוס, נקניקים, שתיה קלה, קצת פיצוחים ובירות.{יהיה כיף באחריות:wink:}

טוב VOVKA הוציא לי קצת את הרוח מהמפרשים, מישהו יכול לשנות לי את המדבקה, אני מחר בבוקר ילך להדפיס אותם.

ליעקב שים לב פעם אחת כבר הברזת הפעם אל תאכזב...{רוצים סיבוב ב- 600TI}

נתראה מחר חברים 12 בצהריים לא להבריז!

פורסם

כבר הלכתי לקחת אותו, וגם העברתי טסט את הטמפרה, מה שאומר 250 קילומטר נהיגה ביום אחד בנסיעות מכרמיאל לחיפה וחזרה פעמיים, והתרוצצויות בין מוסכים.

איך היה אומר סבי ז"ל: "ס'עמק!"

(רק בשביל להבהיר הכל, סבי לא אומר את זה, והוא גם לא ז"ל)

Cuentas rover censuradas.JPG

Cuentas rover censuradas (1).JPG

פורסם

:shock::shock::shock: ואחד חשבון קיבלת.

טוב אבל לפחות עכשיו את יכול לישון בשקט בידיעה שיש לך למי לפנות.

עכשיו נשאר לך רק לדגם אותה, אני יביא את הארגז שלי מחר נדאג לך קצת.

יוסי שלי עשתה היום חיפה ירושלים, הלוך חזור עם מזגן ועשתה את זה כמו גדולה.{ טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה :wink:}

אפילו צריכת דלק סבירה של 10- 1/11 בנסיעה תלת סיפרתית ופקקים.

פורסם

שלום לכולם .

לצערי לא אוכל להגיע עקב התחיבויות קודמות , אך אני מאוד מקווה שתעלו תמונות ותשתפו גם אותנו בחוויות מהמפש .

• תוכן חדש...