Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו יכול לומר לי מה מחיר סביר לביצוע שתי העבוודות האלו ברכב האמור ?

לפני יותר משנה ביררתי לגבי בולמים במוסך מורשה של יונדאי ורצו ממני מחיר שנראה לי בזמנו שערורייתי (אני לא כ"כ מבין ברכבים ועלויות) של יותר מאלפיים ש"ח.

האם העבודות האלו מסובכות ? כמה כל אחת מהן צריכה לעלות ? האם יש עדיפות לעשות מי מהן במוסך מורשה ? במידה ולא במורשה האם יש סוגים שונים של בולמים ? מה מומלץ לי לקחת ? אני לא צריך שום דבר מיוחד, הכי פשוט אבל שיהיה מתאים.

תודה למייעצים.

פורסם

זוג בולמים של חברה טובה יעלו לך כ-1200 ש"ח לא כולל עבודה.

הייתי ממליץ לך ללכת על קיאבה או מונרו.

לגבי גומיות סתומים אם אין דרך ברכבך לבצע זאת מבלי להוריד ארש מנוע זה גם יעלה לך סכום מכובד.

ואם ישנה אפשרות אז אני חושב שחמש מאות שקלים יהיה מחיר הוגן.

פורסם

החלפת גומיות באקסנט הוא דבר נדוש ועלות החלפתם כולל הגומיות כ-650 ש"ח , מפרקים גל זיזים ומחליפים אותן בקלות יחסית, החלפת בולמים רגילים (אתה לא צריך מותגים) כ-800 ש"ח בלבד.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברזילאי אני הבאתי זוג מונרו מיבואן לפני כחצי שנה עלה לי600 שקלים אני משום מה שכחתי ששילמתי על זוג את המחיר הזה וחשבתי על אחד מצטער על הטעות לאחר תגובתך הלכתי לראות את החשבונית.

ברזילאי ברכב זה ניתן לעשות גומיות שסתומים ע"י כך ששמים את השסתום בחפיפה ומכניסים לחץ אויר לצילינדר?(כי אם כן נראה לי מחיר קצת יקר)

פורסם

ברזילי, האם המחיר שציינת של 800 ש"ח כוללר ביעיית בולמים וגם מחיר עבודה ? אם זה לא כולל עבודה כמה תעלה לי עבודה ?

עד כמה פשוטים הבולמים שאתה מציין בתקציב כזה והאם יש לך המלצה ספציפית ? אני באמת שלא מעוניין לבזבז סתם כסף ואין לי שום רצון בביצועים מיוחדים או מותגים, אבל אני גם לא בקטע של לקנות בזול ולשלם ביוקר.

אגב, יש המלצות למוסך שיבצע את החלפת הבולמים במחיר סביר ובצורה מקצועית באיזור שבין גדרה לראשל"צ ?

תודה רבה !

פורסם

וזג ב 600 ש"ח כמו שאמרו לך זה מחיר טוב. לא כולל עבודה.עבודה אם תעשה את ה4 באותו מקום אז בערך 500 ש"ח.

לפני שנה החלפתי רביעיה ב 400.(לא כולל מעמ כמובן).העבודה על הבולמים קדמיים יותר יקר מאחורה.מאחורה ממש פשוט ,עניין של בורג (בהנחה שאתה יכול להרים את הרכב).

• תוכן חדש...