Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי אייפונים בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה5800 מכשיר "מגע" קשה מאד להשתמש בו בלי העט, אין מה להשוות בין המולטי טאץ' ולבין המגע של ה5800

בסמסונגים המגיע יותר טוב מה5800 בגלל שהם מזהים גם חום גוף אז אפשר להשתמש באצבעות.

באיפון יש מליוני אפליקציות ותוכנות ששאר המכשירים היו רק יכולים לחלום שיהיו להם.

לדוגמא ישבתי עם חבר שלי בנאפיס והוא רצה להראות לי עבודה שהוא הכין בבית, הוא שלף את האיפון התחבר באמצעות WIFI לתוכנת LOGMEIN נכנס למחשב שלו בבית פתח את הקובץ והראה לי, בנוסף הוא פתח סרט וראינו קטע סתם בשביל לראות אם זה אפשרי.

בקיצור המכשיר שווה את זה והוא מתקדם מאד ביחס לשאר המכשירים היום בשוק ויקח לשאר החברות כמה שנים להדביק את הפער.

אין בעייה להשתמש ב5800 בלי עט... לא צריך את העט בכלל..

וגם ב5800 שלי התקנתי קליינט vnc ונכנסתי למחשב שלי בבית, לא צריך שירותים בכסף כמו logmein...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למען הסר ספק, היה לי את ה5800 היה לי סמסונג F480 וגם את האומניה, וגם LG (בכולם התנסתי במשך כמה ימים כל אחד למעט הF480 שהיה לי לחודשיים)

אני כרגע בכלל עם E71.

ועדיין האיפון לוקח את כולם.

חיסרון יחיד שלו זה הסוללה הזוועתית.

פורסם
איזה סיבה יש לקנות את המכשיר היקר והמיותר הזה?

יש נוקיה 5800 עם מסך מגע, יש לו את הלוק המגניב ואפשר להתקין בו תוכנות (מערכת הפעלה סימביאן), יש GPS ויש WIFI והוא דור שלישי, וכל זה עולה 1500 חדש מחנות פרטית. אפשר גם לקנות באורנג' ב1000 עם כל מני החזרים ושטויות. יש לי כזה כבר איזה שבוע ואני מרוצה מכל רגע המכשיר פשוט מושלם.

לאפל יש רק את הפוזה של ""אייפון"", שכבר דיי ירדה, ויש לו את המולטי טאץ', אבל מרות שלא יצא להשתמש בו אני לא חושב שזה שווה עוד 1500 שקל לפחות...

אמרת סימביאן - אמרת הכול. נדחה על הסף.

בכל מקרה, כבר הודלפו לרשת תמונות שונות של החנות המקוונת של איי דיגיטל שבהן מופיע האייפון 3G-S החדש. המחירים? "ללא תחרות"...

לפי התמונות שהודלפו לרשת, 4199 ש"ח עבור ה- 32 ג'יגה. אם אתם שואלים אותי - להביא מחו"ל. זה עדיין יותר משתלם, וגם יש לכם אחריות בינלאומית של אפל, שאני מניח שתתפוס כאן בארץ. לכן שוב, להביא מחו"ל ואפילו מומלץ להביא מאיטליה או מיפן (רק שם אפשר להשיג מכשיר SIM-FREE).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני לא יודע כמה זה ישכנע אותך אבל הסימביאן ב5800 הוא כבר לא הדבר המסורבל והכבד שהיה בנוקיה 6600.. גם הטלפון חזק יותר כנראה כי זה עובד מהר, וגם המערכת עצמה יותר נוחה ולא צריכה התעסקות ותחזוקה, ממש לא מרגישים שיש שמה איזה מערכת הפעלה מיוחדת.

אני מציע לכם לנסות 5800 לכמה דקות, באמת שתראו שאין איתו שום בעייה, הוא מהיר והמסך מגיב טוב. אתם סתם יורדים עליו כי זה רק "נוקיה" ולא {{"""אפל"""}} (עלי זה לא עושה את הרושם הזה) ובגלל שזה סימביאן.. גם אם יש לאייפון יתרונות (יכול להיות שיש, אפילו לא יצא לי להשתמש בו), הם בטח לא כאלה גדולים ששווה לשלם פי 3 יותר בשבילו!! גם אם הוא יותר טוב כל דבר.

בשבילי הבעייה היחידה שמצאתי ב5800 (שבטח גם לאייפון יש..) זה שהמסך לפעמים מסתובב כי אתה מחזיק את הטלפון בצורה שלא ברור לו אם זה לרוחב או לגובה.

וגם לאייפון לא חסר בעיות, למשל שחייבים אייטיונס כדי לעבוד איתו, שצריך לפרוץ אותו כדי להתקין דברים שימושיים (לנוקיה 5800 מספיק לחתום את התוכנות ה"לא חוקיות", לא צריך לחרבן את כל המכשיר בפריצות) גם קראתי שיש לו הגבלות בבלוטוט שאי אפשר להעביר כל מני דברים ובטח יש לו עוד מלא הגבלות מטופשות סטייל אפל, שמייקרוסופט נראים כמו חברה תמימה ונחמדה לידם...

פורסם

איטליה וצ'כיה ניתן להשיג SIMFREE בלי שום בעיות, יפן זה קצת רחוק והסיכוי שיהיה מישהו שנוסע עד לשם הוא דיי קטן.

אם המחירים הם באמת כמו שזה נראה באמת יהיה כדאי לקנות את המכשיר בחו"ל SIMFREE, נחיה עוד חודש ונראה מה יהיה.

פורסם
אני לא יודע כמה זה ישכנע אותך אבל הסימביאן ב5800 הוא כבר לא הדבר המסורבל והכבד שהיה בנוקיה 6600.. גם הטלפון חזק יותר כנראה כי זה עובד מהר, וגם המערכת עצמה יותר נוחה ולא צריכה התעסקות ותחזוקה, ממש לא מרגישים שיש שמה איזה מערכת הפעלה מיוחדת.

אני מציע לכם לנסות 5800 לכמה דקות, באמת שתראו שאין איתו שום בעייה, הוא מהיר והמסך מגיב טוב. אתם סתם יורדים עליו כי זה רק "נוקיה" ולא {{"""אפל"""}} (עלי זה לא עושה את הרושם הזה) ובגלל שזה סימביאן.. גם אם יש לאייפון יתרונות (יכול להיות שיש, אפילו לא יצא לי להשתמש בו), הם בטח לא כאלה גדולים ששווה לשלם פי 3 יותר בשבילו!! גם אם הוא יותר טוב כל דבר.

בשבילי הבעייה היחידה שמצאתי ב5800 (שבטח גם לאייפון יש..) זה שהמסך לפעמים מסתובב כי אתה מחזיק את הטלפון בצורה שלא ברור לו אם זה לרוחב או לגובה.

וגם לאייפון לא חסר בעיות, למשל שחייבים אייטיונס כדי לעבוד איתו, שצריך לפרוץ אותו כדי להתקין דברים שימושיים (לנוקיה 5800 מספיק לחתום את התוכנות ה"לא חוקיות", לא צריך לחרבן את כל המכשיר בפריצות) גם קראתי שיש לו הגבלות בבלוטוט שאי אפשר להעביר כל מני דברים ובטח יש לו עוד מלא הגבלות מטופשות סטייל אפל, שמייקרוסופט נראים כמו חברה תמימה ונחמדה לידם...

אתה קוטל ופוסל מכשיר שמעולם לא השתמשת בו -אז על סמך מה אתה קובע שהנוקיה יותר טוב? על סמך דברים ששמעת?

לי עוד לא יצא לשמוע על מישהו שרכש אייפון ואחרי תקופה החליט לחזור חזרה לנוקיה או סוני-אריקסון או מוטורולה... לא משנה אילו פונקציות ואפשרויות יש למכשירים אחרים ואין בו - האייפון הוא מכשיר הנגיעה הטוב ביותר! אין שום מכשיר נגיעה אחר שמשתווה לו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תראה לי איפה קטלתי את האייפון? אני בטוח שהוא מכשיר בסדר גמור חוץ מההגבלות שאפל עושים עליו, אבל זה לא משנה כי גם אם הוא מושלם זה לא עושה אותו שווה פי 3 מנוקיה 5800 שיש לו את אותם הפונקציות...

פורסם
אתה קוטל ופוסל מכשיר שמעולם לא השתמשת בו -אז על סמך מה אתה קובע שהנוקיה יותר טוב? על סמך דברים ששמעת?

לי עוד לא יצא לשמוע על מישהו שרכש אייפון ואחרי תקופה החליט לחזור חזרה לנוקיה או סוני-אריקסון או מוטורולה... לא משנה אילו פונקציות ואפשרויות יש למכשירים אחרים ואין בו - האייפון הוא מכשיר הנגיעה הטוב ביותר! אין שום מכשיר נגיעה אחר שמשתווה לו.

את האמת שאני מכיר מלא כאלה, ואין מה להאשים אותם.

בתור פלא טכנולוגי ומכשיר מדיה, האייפון/אייפוד טאץ' זה הדבר הכי מצויין שיש. אני באמת לא מכיר נגני מדיה כאלה טובים, שכוללים בתוכם WiFi ואפשרות לכל כך הרבה תוכנות מתקדמות. אבל, וזה אבל ענק, בתור טלפון האייפון פשוט מחורבן. הספיקר חלש, את הצלצולים בקושי שומעים, עד כמה שזכור לי לא ניתן לשים צלצולי MP3 (אולי שונה בעזרת פריצות, לא יודע), הודעות די מסורבל ומעצבן לכתוב בו (בידיוק כמו ב-5800), שלא נדבר על זה שאין MMS ופקודות קוליות (משהו שאומנם יוסף בקרוב תמורת 9.99$ :roll: אבל פשוט בושה שב-6120c ה"עתיק" שלי קיים ובפלא הטכנולוגי של אפל לא. אפילו יודע לזהות שמות בעברית בספר טלפונים ולהתקשר אליהם).

שלא נדבר על זה שאין תמיכה בפרופיל A2DP שזה דבר חובה בכל מכשיר שמגדיר את עצמו "נגן מדיה מתקדם". הבנתי שגם זה יוסף ב-OSX3, אבל עדיין פאקינג 9.99$ בשביל שדרוג גרסה? god damn אפל חכמים.

אני גם בימים האחרונים שוקל לקנות iPod Touch 16GB דור שני ליום הולדת. בתור נגן מדיה אני מת עליו, בתור טלפון בחיים לא הייתי מוכן להשתמש בזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ה5800 מכשיר "מגע" קשה מאד להשתמש בו בלי העט, אין מה להשוות בין המולטי טאץ' ולבין המגע של ה5800

בסמסונגים המגיע יותר טוב מה5800 בגלל שהם מזהים גם חום גוף אז אפשר להשתמש באצבעות.

באיפון יש מליוני אפליקציות ותוכנות ששאר המכשירים היו רק יכולים לחלום שיהיו להם.

לדוגמא ישבתי עם חבר שלי בנאפיס והוא רצה להראות לי עבודה שהוא הכין בבית, הוא שלף את האיפון התחבר באמצעות WIFI לתוכנת LOGMEIN נכנס למחשב שלו בבית פתח את הקובץ והראה לי, בנוסף הוא פתח סרט וראינו קטע סתם בשביל לראות אם זה אפשרי.

בקיצור המכשיר שווה את זה והוא מתקדם מאד ביחס לשאר המכשירים היום בשוק ויקח לשאר החברות כמה שנים להדביק את הפער.

למען הסר ספק, היה לי את ה5800 היה לי סמסונג F480 וגם את האומניה, וגם LG (בכולם התנסתי במשך כמה ימים כל אחד למעט הF480 שהיה לי לחודשיים)

אני כרגע בכלל עם E71.

ידידי נראה לי שהיה לך 5800 דפוק.

היה לי את המכשיר הזה במשך 3 השבועות האחרונים ועכשיו לצערי הרב חזרתי למציאות הקשה : סמסונג F480.

אני לא חושב שיש משהו שאי אפשר לעשות עם ה 5800, ואני לא חושב שהוא יותר איטי מהאייפון שאני אישית פסלתי בשל הצורה המגושמת שלו.

מסך המגע שלו הוא הטוב ביותר שנתקלתי בו , וטוב משמעותית בפער עצום מזה בF480, כל צורות התקשורת עובדות יוצא מן הכלל, הוא תופס רשתות WIFI במהירות האור, הרמקולים שלו יוצאים מן הכלל ואיכות המוזיקה מעולה גם באוזניות (לקחתי אותו לריצות), הדבר היחיד שהפריע לי במכשיר הזה הוא שאין אינדיקציה ל MISSED CALL צפה על המסך בזמן SLEEP (יש נורה מהבהבת) שזה אומר בעצם הכל.

אני בכלל לא מתחיל לדבר על ממשק המשתמש של נוקיה, שקצת שונה במכשיר הזה אבל עדיין יותר טוב מכולם.

אני לא רואה כל טעם להתחיל להשקיע סכומי עתק באייפונים מוגבלים/ פרוצים שכל תקלה או נפילה של המכשיר הזה תסתכם בהוצאות גדולות (שלא לדבר על רמת הסוללה, ספיקר ופונקציונליות כטלפון) . אז נכון, יש שם כמה גימיקים כמו המולטי טאץ' והחיישן שמאפשר לשחק משחקים עם הזזת המכשיר (שעולה 20 סנט בכמויות קטנות , במקרה מותקן לי במעגל שתכננתי). זה בעיקר מכשיר שואו-אוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הדיון הזה ואף אחד לא הזכיר את WINDOWS MOBILE ??

שום דבר לא יראה\ירגיש כמו האייפון ואין טעם לנסות לחקות אותו.

אפילו מייקרוסופט כבר הפסיקה - והם מוציאים עכשיו מערכת הפעלה 6.5 עם שדרוג ל7 בהמשך השנה.(לי יש 6.5 בטא) על מכשיר עתיק (TYTN) והשיפור לעומת כל מה שנראה\הורגש פעם WINMO הוא פשוט מדהים.

לכן לדעתי היום מכשיר HTC DIAMOND עם WINMO6.5 בסביבות ה 1000 ש"ח - הוא הלהיט החם.

פורסם
להאיפון החדש ישווק בארץ (!!!).

עד כמה שאני לא סובל את אפל, את הפוליטיקה המגעילה שלהם, ואת כל הגרופיז שלהם, אני חייב להודות שעם תמחור נכון האייפון יהיה להיט כאן. בתנאי שנוקיה לא תדרוס אותו עם N97.8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר עוד שום טלפון עם מסך מגע שמגיב במהירות כמו האייפון.

אני חושב שהאייפון מכשיר פצצה (טוב כי יש לי אחד אבל זה לא קשור) ובאמת המחיר שלו יקר מאוד

אך אם יש קרובים בח"ול הכל מסתדר וזה כמו לקנות פלאפון בארץ מבחינת המחיר :)

פורסם

אני כרגע בכלל עם E71.

אני חושב שיש לך בעיה ספציפית בהגדרות המכשיר.

לגיסי יש אייפון, וגם שלו לא היה שורד הרבה עם הסוללה , אבל אז, אחד שמבין בזה שיחק קצת עם המכשיר, ושניה לו הגדרות מסויימות של "דחיפת מייל", שזו מן אופציה כזו שאתה כותב מיילים או נתונים לשלוח ברשת, כשאין רשת סביבך (pushing).

מה שקורה זה, שהאייפון משתמש בתקשורת כל הזמן כדי לזהות רשת ולשלוח את הנתונים, וזה טוחן את הסוללה (וגם את אמא שלה).

מרגע שהאופציה נוטרלה , האייפון סוחב 3-4 ימים כמו נמר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ותשובה לשאלתי מתחילת השרשור, מכרתי היום שניים ב4400 ש"ח. כנראה אפשר היה לקבל קצת יותר, אבל העדפתי לסגור עסקה מהר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...