Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי שווה למצוא את הרכבים של עובדי ההיי טק שנוהג נהג אחד על הרכב מהבית לעבודה ולא הרבה מעבר

הייתי במספר מגרשי ליסינג בשבועות האחרונים ... כל הרכבים שהוצעו לי היו עם ק"מ שנושק ל- 100K ואף מעליו (שנת 2006-7).

זה לא נראה לי כמו רכב שנהגו בו "מהבית לעבודה ולא הרבה מעבר"

איפה נעחמים הרכבים שעזו 20K לשנה?

פורסם

נחטפים, לא נערמים :\

אולי מוכרים כפרוטקציות את הרכבים הטובים לבני משפחה או כל מיני דברים..

פורסם
לדעתי זה בכל בכל בכל לא קשור.

טיפולים רגילים מתבצעים במסגרת אחריות על הרכב.

נראה למישהו שהם ילכו למוסך אחר כדי לחסוך 100 ש"ח אבל לאבד אחריות על הרכב?

ואם יש תלקות - אז מה איכפט להם? תיקון במסגרת האחריות.

לכן הם הולכים למוסך מורשה.

לגבי תיקונים שנגרמו ע"י המשתמש - למה שהם יתפשרו על משהו פחות טוב?

המשתמש הרי מקבל דוח נזק ומשלם כמו גדול (השתתפות עצמית לפחות) והם מתקנים במקום "הכי טוב" שנראה להם.

אותו מנהל תפעול סניף ממש מעניין את הביצה הסמאלית שלו באיזה מחיר ימכר הרכב.

תפקיד שלו להביא את הרכב למצב כמה שיותר טוב - וזה לא עולה לו גרוש וחצי יותר אם הוא הולך למוסך מורשה של יבואן.

טוב שאמרת דעתי - לא אתווכח איתך.

אתה דיי חוזר בקטע של האחריות על מה שאני אומר, יש אחריות יצרן - מטפלים במורשה,וכי יש יותר טוב?

במה שלא מכוסה (נזקים) הם מחייבים בהשתתפות ומתקנים גם במורשה (במה שאני נתקלתי ,טרנזיטים תוקנו במורשה ובמרכזי)

ואותו מנהל מרכז מכירה, אם זה לא מעניין אותו למכור אז את מי כן?

אגב, ואתה יכול להאמין או שלא סתם דוגמא שאני לא יכול לפרט פה, אלבר (ואני אומר שוב אין לי כל קשר לעולם הרכב כלל)

העיפו לכל הרוחות ל' ענק שלהם עם מאות מכוניות, כי אלו היו חברה צעירים שנהגו וקרעו לרכבים את הצורה , נזקים על נזקים.

לא יודע מאיפה הבאת את עניין הצבא, אבל שיהיה.

לא משנה, ביחס לשרשור שעלה פה, אני אישית חושב שזה כן טוב וכן כדאי הנושא של רכישה מליסינג.

באמת, אל תתפשר. תמצא את המציאות, לא כולם עם מאות אלפי ק"מ. אפשר גם למצוא עם ק"מ סביר, רק צריך להיות עם סבלנות ועם יד על הדופק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כל מה שנאמר בפורומים הוא לא חקוק בסלע אלא דעתם של אנשים.

איפה ראית אותי מדבר על מנהל סניף מכירה?

דיברתי על מנהל תפעול סניף.

ולא כל הסניפים הם סיפי מכירה.

על הצבא לא אני דיברתי. וגם דוגמאות על צעירים זה בטח לא אליי.

נראה לי ערבבת כאן כמה דברים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ארבעת הרכבים שקניתי בשנים האחרונות הגיעו מאלבר ואלדן,ביצעתי במקרה האחרון טרייד אין אצלם.

מדובר בשתי מונדאו,קסארה וגטס.

הכלל שפיתחתי הוא לבדוק שני דברים עיקריים: את מי שימש הרכב(גם אנשי הייטק אינם מכובדים יותר מכל אחד אחר וחלקם חושב שגטס היא מינימום האמר),והיסטוריית טיפולים במוסך מורשה.

ניגשתי פעמיים לשלמה ולאוטו סנטר והם מטפלים לבד במוסכים שלהם ולפיכך פסלתי אותם מייד(שימוש בשמנים וחלפים הכי זולים שיש).

כל רכב שהסתכלתי עליו חיפשתי סימני התעללות בגחון מטיולי שטח וכו' ויש המון כאלו במגרשי הליסינג.

הסיבה שאני קונה אצל אלדן זה המחיר והשקט הנפשי מבעיות בעלות/אחריות (רוב המכוניות עדיין באחריות יבואן) והטרייד אין היעיל יחסית שהם מציעים.

פורסם

כל רכב שהסתכלתי עליו חיפשתי סימני התעללות בגחון מטיולי שטח וכו' ויש המון כאלו במגרשי הליסינג.

הסיבה שאני קונה אצל אלדן זה המחיר והשקט הנפשי מבעיות בעלות/אחריות (רוב המכוניות עדיין באחריות יבואן) והטרייד אין היעיל יחסית שהם מציעים.

יש במה שאתה אומר , העניין הוא שהמבחר הרבה יותר מצומצם מח' אחרות כשלמה SIXT .

פורסם

השאלה היא, מה יקרה כשתרצה למכור רכב טוב שקנית מליסינג לעומת רכב שנקנה בפרטי? האם ההנחה (הלא גדולה על רכב טוב) שקיבלת מליסינג אכן מפצה אותך על קושי למכור רכב כזה אח"כ?

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...