Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, יישר כוח למייעצים - קראתי הרבה בפורום, אם לא אתם הייתי אבוד.

ולענייננו - מעוניין לרכוש רכב

קריטריונים:

1) תקציב 35K ~, נסיעות בינ-עירוני בעיקר (עם מזגן לרוב)

2) מן הסתם: אמין, צריכת דלק נמוכה (גטס נפסל מיידית?).

3) אוטומטי, מינימום 2 כריות אויר, ABS, מנוע 1.3 מינימום.

4) עדיפות לסופר-מיני

הבנתי שסיריון מעולה - אני מחפש דגם 1.3 אוטומטי - אין כמעט היצע.

אודה לכם אם תציינו דגמים ספציפים כולל רמת הגימור הכדאית. אני ממש מבולבל מרוב אפשרויות אז אשמח אם תעזרו לי לצמצם...

תודה ענקית מראש לעוסקים במלאכה !!!!

פורסם

רנו קליאו,פיג'ו 206,סיטרואן C3 ואולי גם פולקסוגן פולו.

לכולם יש עדיפות רבה מאוד לגיר ידני שיביא לך יותר שקט נפשי מאשר האוטומט אך תשקול את האופציות הנ"ל.

לגבי הגטס,אם אתה לא מוכן להתפשר על ידני אני חושב שצריכת דלק טובה לאת קבל בגטס,בנוסף לבטיחות הירודה שלה בדגמי הGLF(יוצאי ליסינג והשכרה).

כמה קילומטרים אתה תעשה בממוצע בשבוע\ביום?

אם זה יחסית לא מעט אני חושב שהגב שלך ישנא אותך אחרי כמה חודשים של שימוש בגטס אך אולי זה עיניין סובייקטיבי(לי אישית נסיעה של שעה ורבע עשתה כאב גב אך אולי זה רק אני כזה).

האם אתה מוכן להתפשר על תיבה ידנית? כי היא תתן לך צריכת דלק יותר טובה וברוב הדגמים,גם אמינות טובה יותר.

אגב אתה יכול להוסיף לרשימה פיאט פונטו ספייס בתקציב שלך תוכל למצוא לעצמך דגמי 04-05 שטובים מגטס בכול פרמטר אפשרי.

ושכחתי את סקודה פביה וסיאט איביזה:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

סחטיין על התגובה המהירה

לגבי כל מה שלא יפני/אסיאתי - מה לגבי שמועות של "בעיות בחשמל"?

ראיתי פג'ו 206 שנת 2004 עם 75K ק"מ. איך זה נשמע?

אני נוסע +/- 18K-20K לשנה, בערך 40-50 ק"מ ליום. (זה רק אומדן לא מבוסס)

פורסם

לגבי השמועות של בעיות חשמל לצערי מעולם לא החזקתי רכב שכזה לכן אני אמנע מלהגיב בנושא על מנת שלא להטעות אותך בעובדות חסרות ביסוס אישי.

לגבי הקילומטרג' שמצאת לפיג'ו ממוצע נסיעה לרכב פרטי בישראל הוא 15.000 ק"מ בשנה.בהתחשב בעובדה שהרכב בן 5 הקילומטרג' שלו סביר לחלוטין.

תריץ חיפוש על רכב הנ"ל אבל מכמה נסיעות בו מדובר ברכב נוח עם צריכת דלק טובה ויחסית בטיחותי לשנתון שלו.

אך האם התיבה האוטומטית בשבילך היא תנאי הכרחי או שאתה מוכן להתפשר על ידני?

לתיבה הידנית יהיו כמה יתרונות-תהנה מצריכת דלק טובה יותר,אמינותה של התיבה הזאת גבוה מהאמינות של התיבה האוטמטית, ובמידה והיא תקלקל התיקון של התיבה הידנית יהיה זול בהרבה מתיקון תיבה אוטומטית.

אני מדגיש שאין לי נסיון ישיר(מלבד כמה נסיעות) על הפיג'ו 206 אך רבים בפורום ממליצים עליה ובאירופה הרכב היה הכי נמכר בקבוצתו בזמנו כך שכנראה מדובר ברכב מאוד מוצלח.

ולגבי הנסיעות היום יומיות שלך,במידה ותשקול לקחת גטס בנוסף לכול העיניין של הבטיחות והכול תחשוב על העיניין של הנוחות כי זה לא מעט(אומנם זה לא כזה הרבה) אך עדיף שהגב שלך לא יסבול בנסיעות האלה לא?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לגבי כל מה שלא יפני/אסיאתי - מה לגבי שמועות של "בעיות בחשמל"?

אין שום סיבה שרכב אירופאי מודרני יסבול מבעיות במערכת החשמל, ובטח שאין סיבה לשים את מרצדס, BMW, פיג'ו, סיטרואן, רנו סיאט ושות' באותו הסל ולפסול את כולם במחי יד בטענות של בעיות חשמל.

היו מקרים נקודתיים בעבר שכנראה הוציאו שם רע לחלק מהרכבים האירופאים. הימים האלו חלפו עברו מן העולם אבל השמועה והדיעה הקדומה נשארה.

ה206 יכולה להתאים לדרישות שלך, אבל לדעתי 206 ממודל 2004 לא תכנס למסגרת התקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פונטו ספייס, ELX, ידנית או רציפה (תלוי בהעדפה שלך). גם כן תתאים יופי לדרישות שלך, ותוכל למצוא שנתון יחסית מתקדם. כמדומני 2002~ יכנס בתקציב.

!AWDSOME

פורסם

המון תודה למייעצים.

בהחלט אשקול את נושא רכב ידני - תודה על הצגת הדברים המפורטת.

כפי הנראה אחפש 206 או סיריון.

האם יש מספר רמות גימור ל-206? מה משמעות XT? אתר היצרן לא ממש עזר לי.

• תוכן חדש...