Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית מזדה 3 active שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בתהליכי חיפוש של מכונית משפחתית בתקציב של כ- 70000 ש"ח שתתאים למשפחה עם שני ילדים (סלקל, מושב בטיחות, עגלה בתא המטען). בעיקר חשובות לי נוחות, בטיחות ואמינות.

לקחתי מזדה 3 שנת 2006 דגם active מליסינג למבדק והתקבלו התוצאות הבאות:

סרן קדמי ומערכת היגוי - זוית ציר אחורי פגומה

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקונים במרכב ופח צבע סביב הרכב, פגיעות פח ופגמים בצבע, מעיכות בתחתית ספים

חסר כיסוי למצבר

מראות צד פגומות/ימנית, לבדוק מעקב טיפולים

הקילומטראז' 44,500 והמחיר המבוקש הוא 72,000 ש"ח (הנחה של 7% על מחירון).

אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם הרכישה כדאית. תודה!

פורסם

אם מדובר על הנחה של 7% ממחירון לפני שקלול הליסינג - אז לא, הרכישה לא כדאית. אפשר להוריד עוד - השוק מוצף. הבדיקה עצמה יצאה די בסדר.

בלי קשר - למיטב זכרוני מזדה 3 מליסינג באותה שנה היא לא עם אבזור בטיחות מלא, וזה גם חשוב. בנוסף, היא לא המשפחתית הנוחה ביותר, אבל כן יש לה מוניטין אמינות גבוה. העניין הוא שאמינות היא דבר שאף פעם אי אפשר להיות בטוח לגביו, במיוחד במכוניות מליסינג שמטופלות רע.

יש מכוניות עדיפות משמעותית למשפחה שיהיו גם זולות יותר לקנייה (למשל פורד פוקוס, רנו מגאן). עדיף לקנות מפרטי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראשית תודה על התגובה :-).

בחברת הליסינג מתעקשים שעם כזה קילומטראז' הם לא מוכנים להוריד יותר, ושמכונית כזאת תחטף עד סוף היום (אלא מה).

מכיוון שאין לי שום הבנה בתחום אני חוששת לקנות מפרטי.

על רנו מגאן שמעתי שהאמינות שלה נוראית.

הרכב הנוכחי שלי הוא מאזדה 3 (אם כי 2008) שאני מקבלת מהעבודה ואין לי שום תלונות עליו אז חשבתי להמשיך באותו קו. אני צריכה להחזיר אותו בקרוב וזה נהיה די לחוץ...

אכן 2006 באה רק עם שתי כריות אויר, אבל הבנתי שכריות אויר זה במילא לא רלוונטי לפעוטות, לא?

פורסם

אל תחשבי לרגע שבחברת הליסינג לא יעבדו עליך - אפילו יותר מפרטי. הם מסוגלים ללקק את הרכב הרבה יותר טוב לפני שהוא מוצע למכירה ולגרום לך לחשוב שמצאת מציאה מדהימה. בכל מקרה, כרכב משפחתי הפוקוס טובה יותר - בטוחה יותר, נוחה יותר, מרווחת יותר וכדומה. היא רק חלשה יותר מהמזדה, אבל אני די משוכנע שזה לא יפריע לך. מגאן - אם תחפשי בפורום תמצאי כאלו שמרוצים ממנה מאוד וכאלו שלא - כך שזה עניין של מצב הרכב שאת קונה. בכל מקרה למשפחה הוא טוב משמעותית מה-3.

כריות אוויר לפעוטות - אני לא באמת יודע, אבל תחושה שלי היא שלהזיק זה לא יכול (וזה לא רק עניין כריות האוויר, אלא גם בקרת יציבות (בטיחות אקטיבית) וציון ריסוק גבוה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה באסה... איפה אני אמצא עכשיו מכונית מתאימה... :?

אלי אפרט מעט יותר על הצרכים שלי:

1. בשכונת מגוריי המון באמפים גבוהים

2. ביומיום לא צפויות יותר מדי נסיעות, לכל היותר נסיעות עירוניות קצרות

3. פעם פעמיים בשבוע תהיה נסיעה ארוכה (ת"א-ב"ש וחזרה) על כבישים מהירים (בתקווה לא בשעות הפקקים)

4. סבירות גבוהה למדי שתוך כשנתיים ארצה למכור את הרכב

5. זקוקה לתא מטען מרווח לעגלה וכיו"ב ובטיחות מספקת לפעוטות במושב האחורי

האם זה נשמע מתאים לפורד פוקוס? שמעתי שהיא מאד נוקשה וכבדה וסיוט לנהוג איתה על באמפים...

פורסם

בדגמי הליסינג ישנן רק שתי כריות אויר . בקרת יציבות גם אין בדגם הזה ככה , שבטיחותית במיוחד היא לא. גם המירווח מאחור לא מי יודע מה. אגב, אני נוהג לפעמים על המאזדה 3 של גיסי (בליסינג) וההתרשמות שלי היא שפשוט מתעללים ברכבים האלו מבחינת תחזוקה וטיפולים - בלמים רועדים, שמנים לא איכותיים וכו' והכול מטעמי חיסכון. הרכב שלו בן 3 וכשאני נוהג עליו התחושה היא של רכב כפול בגיל לפחות. לכן, באופן אישי הייתי משתדל להתרחק מרכבי ליסינג לשעבר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
זקוקה לתא מטען מרווח לעגלה וכיו"ב ובטיחות מספקת לפעוטות במושב האחורי

אני לא יודע עד כמה את מרוצה מהרכב הנוכחי, אבל לי לא נוח עם המאזדה והתינוק.

תא מטען די קטן ולא נוח להעמסה של העגלה.

מושבים אחוריים לא נוחים לסל קל, הם נטויים פנימה והזווית של המושב איננה נכונה. הפעוט צריך לשכב הרבה יותר מאיך שזה מסתדר ברכב הזה. אני מדבר גם במושב הקדמי וגם אחורי.

לגבי כריות צד ווילונות צד: נכון שזה תקף רק לאנשים מבוגרים ועד מהירות נסיעה מסוימת, אך דעתי היא כי אם התינוק יושב בסל קל במושב הקדמי כריות צד (לא וילונות) אמורות להשפיע על טובה במקרה של התנגשות צד.

דבר חיובי זה ניתוק של כרית האויר של הנוסע הקדמי, מאוד נחוץ ומאוד שימושי.

לגבי כל השאר: רכב סביר בהחלט, בעל התנהגות ואמינות גבוהים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...