Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלו בעיות מרובות בגיר, האוטו הוכנס למוסך מורשה. לאחר בדיקה ניתנה הצעת מחיר של 8 אלף לשיפוץ גיר. הגיוני?

הבעיות היו, בעת תחילת תנועה עליית טורים אך חוסר תגובה ואז מכה ותחילת תנועה, כמו כן בכל ההילוכים בעיה בהעברות וחוסר כוח.

תודה.

פורסם

דוד, זה מחיר רגיל במוסכי קרסו.

מה זאת אומרת בב"ש? הרי לא מדובר במוסך עמיגל.

לפותח השרשור - תרשום את מיקומך בארץ כדי שימליצו לך על מכון גירים אמין לביצוע עבודה ובמחיר יותר סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דוד, זה מחיר רגיל במוסכי קרסו.

מה זאת אומרת בב"ש? הרי לא מדובר במוסך עמיגל.

לפותח השרשור - תרשום את מיקומך בארץ כדי שימליצו לך על מכון גירים אמין לביצוע עבודה ובמחיר יותר סביר.

אתה חושב שכל מוסכי הרשת משתמשים בחלפים מקוריים לתה"ל אוטומטית ?

אני מכיר מוסכי רשת שקונים חלפים חלפי לתה"ל אוטומטית מאותו ספק שאני קונה אז מה ההבדל אתה צודק ההבדל הוא בהצעת מחיר.

פורסם

יוסי,

אתה יכול להראות לי, היכן רשמתי משהו לגבי חלפים לגיר אוטומטי במוסכי חברה (מקורי או לא).

רק רשמתי שזה המחיר שגובים במורשה על שיפוץ גיר כללי והמלצתי לנסות ולקבל הצעת מחיר במכון גירים קרוב למקום מגורים,

אפשר גם במוסך רגיל שמכיר את הרכב.

למשל, בב"ש הייתי בודק במוסך "עמית" (מורשה לשעבר), יכול להיות גם שלא חייבים לשפץ את הגיר כולו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים.

גם אני סברתי כי המחיר גבוה והצעתי לקבל הצעת מחיר ממכון גירים. אך הרכב לא בבעלותי ובעל הרכב העדיף לעשות את התיקון במוסך מורשה בכל זאת. מסיבותיו .

• תוכן חדש...