Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה HOT שינו את הפרסומת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לדעתכם הוט שינו את הפרסומת שלהם שהפקח נותן דו"ח למרצדס ואז מוריד אותה כי הוא רואה הבורר..?

זה פוגע להם במותג איכשהו?

נ.ב

הם שינו את הפנים של המרצדס S קלאס אם אני לא טועה לסוג של מזדה 3.

פורסם

אפשר קישור לפרסומת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי את הפרסומת, המקורית וה"מלוטשת", ותמהתי גם.

במקורית רואים פקח רושם דו"ח ל-S-CLASS שחורה, ואחרי זה מבטל אותו, עם הסבר שהוא רואה ה"בורר". (אני מניח שבסדרה זה הרכב של ראש ארגון פשע).

בפרסומת המתוקנת שראיתי היום טשטשו את הגריל של -S-CLASS ואת הפנסים, כך שלא ניתן לזהות שמדובר במרצדס.

או שהחליטו שהם לא רוצים לעשות פרסומת חינם למותג, או שחששו מתביעה עקב יצירת דימוי שלילי. מעניין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אולי אחד הבוררים האמיתיים איים עליהם :)

מי שבאמת ראה הבורר, יודע שמשפחות פשע נוסעות רק ברכבי סובארו וגם השוטרים ובכלל כשנכנסים לרחוב חונים בו רק רכבי סובארו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם שמתי לב לזה אתמול, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה שאולי מישהו פנה אליהם ממרצדס - אני מניח שהיבואן לא שמח במיוחד מכך שמעכשיו ספינת הדגל שלהם תעשה לכולנו קונוטציה של רכב פשע.

פורסם
אני מניח שהיבואן לא שמח במיוחד מכך שמעכשיו ספינת הדגל שלהם תעשה לכולנו קונוטציה של רכב פשע.

נו באמת, כאילו רק עכשיו זה נהיה ככה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבורר שעליו מבוססת הסדרה לא נסע במרצדס. בורר בבורה.

הבורר ויגאל הנאצי נוסעים בכלל בטנדר דודג' בצבע תכלת.

MiTahatLaAf.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...