Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לך דגמים?

או לפחות תקציב לקניה?

את AIWA הייתי מוחק בכל מיקרה.

בתקציב של סביב 500 ש"ח הייתי מתמקד בפיוניר.

מעבר לכך, חסר מידע מצידך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מחפש בלוחות יד שנייה.

כדאי לקנות יד שנייה או שזה סיכון גדול מדיי?

הינה הקישור למה שמצאתי באיזור המגורים שלי:

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=3&CarAccessoryCatID=&CarAccessorySubCatID=&Title=%F8%E3%E9%E5+%E3%E9%F1%F7&fromPrice=&untilPrice=

על איזה חברות הייתם ממליצים בלי קשר לאלו שהזכרתי עכשיו? (החברות הכי טובות לדעתכם)

פורסם
אלפיין הכי איכותית אחרי פיוניר איווה וJVC אני הייתי מתרחק...

בשבילי ALPINE הכי טובים

אחר כך pioneer

jvc

ולהתרחק דחוף זה aiwa

תגובות כאלה חסרות בסיס ולא תורמות מאומה לפורום. שמרו אותן לעצמכם, תודה.

justme!, אלפיין, קלריון, קנווד, פיוניר, JVC - רובן ככולן חברות טובות, ותיקות ואמינות. אם אתה מחפש מכשיר פשוט אין כל הבדל באיכות בין היצרניות האלה. ככל שהתקציב עולה יש יותר ויותר הבדלים, אבל לא נראה לי שזה מעניין אותך.

AIWA לא מומלצת, יש לה מוצרים זולים ופחות אמינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכם!!

מה שחשוב לי זה שתהייה יציאת aux ושהרדיודיסק יהיה קורא צרובים ותומך mp3

נ.ב.

האם כל רדיודיסק אפשר להתקין בכל רכב? או שחשוב גם היצרנית של הרכב? ולא כל רדיודיסק מתאים לכל יצרנית רכב?

פורסם

אלא אם יש לך רכב אקזוטי ללא רדיו-דיסק או רכב ללא חור בגודל 1DIN (יחידת המידה הסטנדרטית לרדיו-דיסקים) - אין שום בעייה עם אף יצרן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי פולו מודל 99 עם רדיו טייפ שבא יחד עם האוטו....אין בעייה להתקין כל רדיודיסק רק צריך ללכת למתקין שיחליף ביניהם נכון?

• תוכן חדש...