Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני נהגת חדשה בת 19 שעומדת לרכוש רכב ראשון, ורוצה להתייעץ איתכם לגבי מה כדאי לי.

מחפשת רכב אוטומטי (חובה), קטן וחסכוני בדלק, שלא מצריך הרבה טיפול - חשוב לציין שאני לא מבינה בתיקונים למינהם ולא רוצה להתעסק בזה. חשוב שיהיה יפה חיצונית (בסגנון של רובר 216, אופל קורסה, יונדאי גטס).

התקציב הוא עד 23 אלף, ואני מאוד מאוד אשמח לרכוש בפחות.

אשמח לייעוץ.

ואם כבר מדברים מה דעתכם על שלושת המכוניות שהזכרתי לעיל?

תודה וחג שבועות שמח

פורסם

רכב חדש בארץ אי אפשר לקנות ב-23K. יהיה מדובר על רכב משומש.

בתקציב כזה ממליץ על שרייד אוטומטית. מדובר בערך על שנתון 00'.

בקשר ליופי חיצוני של גטס - עיניין של טעם. אישית לא אוהב את העיצוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אופל קורסה רכב מאוד נחמד בעל עיצוב טוב זריז ואמין הוא אומנם יותר זריז בגירסה הידנית אך גם האוטומטית מאוד נחמדה.

פורסם

קורסה יחסית רכב כבד לגודלו. למרות שיש לה מנוע 1.4 עם 90 סוסים, עם גיר אוטומטי, לפי פרוספקט לא במיוחד זריז. היא מאיצה 0 ל-100 ב-14 שניות, במציאות כניראה זה לוקח עוד כמה שניות.

דגמים עם מנוע 8 שסתומים עוד פחות זריזים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובות חברים

בוטום ליין, אופל קורסה, יונדאי גטס או רובר 216, כולן בטווח שנים של 2000-2001

איזו הכי כדאי לקנות בהתחשב בהודעה הראשית שלי?

פורסם

כדאי שתחפשי פה קצת על הרכבים, כבר דנו בזה די הרבה:

גטס אוטומטית היא לא חסכונית בדלק כלל

רובר 214, החברה פשטה את הרגל עם כל המשתמע מכך

אופל יקרה לאחזקה

אפשרות נחמדה היא דיאטסו סריון דגם 1300 - היא חביבת הבנות (אני אישית לא אוהב את העיצוב).

או דיאטסו שרייד כמו שאמרו פה.

תיקונים תמיד יהיו כך שקחי זאת בחשבון בכל מקרה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

1. יונדאי גטס לא הגיעה לארץ (וגם לא נראה לי שיוצרה) לפני 2003, אני בספק אם תמצאי אחת ב23 אש"ח, אם כן, מומלץ להתרחק.

2. רובר 214 אחלה אוטו - מקווה שאת יודעת לטפל ברכב לבד או שיש לך מוסכניק שמטפל ממש ממש בזול, אם לא - תתרחקי כי המוסכניק יגרום לך לקחת משכנתא.

3. אופל רכב לא רע, בהחלט אפשר לשקול, ה2 רכבים שאני מכיר הפלסטיקה הפנימית מקרקשת.

4. דייהסטו שרייד - יקר בצורה תמוהה ביחס לשנתון שלו, תמורה בינונית למחיר.

5. פולסקוואגן פולו - תמורה טובה למחיר, תחזוקה בינונית +

6. סיאט איביזה = פולו עם סמל של סיאט = פולו במחיר מופחת אם תמצאי אחת לא קרועה בהחלט מומלץ לשקול, בתקציב שלך את יכולה למצוא 1600 סמ"ק אוט' מודל 00. (הבחירה שלי).

7. סוזוקי יורוסוויפט, אופציה מפתה אך מסוכנת - מנוע מיושן ובטיחות גרועה.

בהצלחה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

4. דייהסטו שרייד - יקר בצורה תמוהה ביחס לשנתון שלו, תמורה בינונית למחיר.

שרייד נחשב להיות רכב אמין יחסית. סה"כ הרכב חסכוני למדי בדלק ואני חושב שבתור רכב אוטומטי הוא עדיף על אירופאיות מאותו סגמנט במחיר הזה.

7. סוזוקי יורוסוויפט, אופציה מפתה אך מסוכנת - מנוע מיושן ובטיחות גרועה.

לרכב הזה גיר אוטומטי 3 הילוכים. עדיף לחפש משהו מתקדם מאט יותר.

הערות באדום.

פורסם
תודה על התשובות חברים

בוטום ליין, אופל קורסה, יונדאי גטס או רובר 216, כולן בטווח שנים של 2000-2001

איזו הכי כדאי לקנות בהתחשב בהודעה הראשית שלי?

ניסו להציע לך את השרייד 2000 שזה רכב מצויין בשביל הסכום קנייה שלך .

http://www.netcarshow.com/daihatsu/1996-charade/800x600/wallpaper_02.htm

הגטס לא מומלצת בשנים האלה בגלל צריכת דלק של 1 ל 8 .

הרובר לא אמינה בכלל.

והאופל גם לא מומלצת מבחינת אחזקה.

פורסם
רובר 214, החברה פשטה את הרגל עם כל המשתמע מכך.

.

2. רובר 214 אחלה אוטו - מקווה שאת יודעת לטפל ברכב לבד או שיש לך מוסכניק שמטפל ממש ממש בזול, אם לא - תתרחקי כי המוסכניק יגרום לך לקחת משכנתא.

הרובר לא אמינה בכלל.

ואני בטוח ששלושתם מבינים גדולים ברובר, ולכל אחד מהם הייתה רובר, הם לא מדברים משמועות נכון?:arrow:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
ואני בטוח ששלושתם מבינים גדולים ברובר, ולכל אחד מהם הייתה רובר, הם לא מדברים משמועות נכון?:arrow:

אני עבדתי הרבה שנים בהשכרת רכב ואחד הרכבים הכי בעיתיים שם חוץ מהקאיות היו רובר.

והיה רכב כזה גם לחבר שלי והוא לא אכל דבש ממנו.

אני לא יאמר סתם כי משעמם לי.

הרכבים שהיא רוצה לדעתי מאוד לא מומלצים.

ואם אתה ממעריצי רובר (אני לא מבין למה) אז אני מצטער אם נפגעת.

פורסם

קודם כל, אני לא ממעריצי רובר אני בעל רובר 214.{בנינו כבר שנתיים אבל אל תגלה אני אפילו נהנה ממנה}

אני גם לא המלצתי על שום רכב גם לא על רובר, את כל מה שיש לי להגיד על רובר אמרתי בעשרות שרשורים שהיו בנושא.

כל מידע שפותחת השרשור תצטרך לדעת על רובר, יש במנוע חיפוש.

בנוגע לשאר הרכבים, לא היה לי ולא נהגתי עליהם אז אני לא ימליץ סתם.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לי נראה שהרכב האידיאלי בשבילך זה פונטו ספייס גם אמינה יחסית גם זולה לאחזקה גם נוחה גם בטוחה ויכנס יופי בתקציב, יותר טוב מזה לא תמצאי.

בהצלחה !

• תוכן חדש...