Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיימינג-כשאני נותן גז,בסלד 1000-2000 אז אני שומע בנוסף לרעש המנוע מן צליל חד כזה שמאוד בולט ונשמע לא קשור לפעולת המנוע.

אני יסביר את זה כך:זה מאוד מזכיר את הצליל שנוגעים בעדינות עם חוט מתכת במאוורר שהוא מסתובב.וגם הסלד,בעת הפעלת מזגן,לא הכי יציב(בין 900 ל-1100).

רצועת טיימינג לא מכוונת גורמת לסימפטומים האלא?ואם הרצועה נוטה לאבד את הכיוון שלה.אם כן כל כמה זמן מומלץ לכוון?אני לא יודע את היסטוריית הטיפולים של הרכב אבל לדעתי לא עשו לו את זה מאז ומתמיד.

ואיזה שמן מנוע הכי איכותי לרנו קליאו 98

1390 סמק.

פורסם

מה שאתה שומע זה רעש מהשסתומים, לפחות כך אני 'מנחש'.

זה מאוד נפוץ בקליאו - חפש בפורום ותמצא הודעות דומות.

ניתן לטפל באמצעות ביצוע כיוון שסתומים - אם אתה עושה זאת, אנא עדכן אם אכן חל שיפור, עד כמה משמעותי,

וכמובן איפה וכמה עלה.

פורסם

שלום לחבר.

גם לי רכב כמו שלך וגם לי היו רעשים כאלו לאחר שהוספתי תוסף לשמן ותוסף לדלק.

שבוע אחרי החלפתי שמן ל 10W40 כמו שממולץ בספרות הרכב ולפי הוראות היצרן ומאז זה הפסיק אני משתמש בשמן מובייל 1 ואני מרוצה ממנו מאוד.

ולגבי טיימיניג אם תעשה ברנו כולל משאבת מים, רצועת נוספות מחזירי שמן,מותחנים, שמן מנוע, מסנן שמן, פילטר אוויר, מצתים, נוזל קרור פלוס עבודה תכין לך בערך 2700 שקל.

פורסם

השבוע אני יעדכן אותכם לאחר טיפול מירבי.מסכן הרכב שלי,מוזנח מאז שנקנה.

ולא קיבלתי תשובה לגבי הרצועת טיימינג,אם מישהו יכול להסביר,מה ההשלכות ואיך אני מזהה אותם ברצועה לא מכוונת ואם יש לה נטיה של בלאי או אי כיוון טבעי,אם כן כל כמה זמן.

אמרתה השם המדוייק של השמן הוא

MOBILE 1 10W40?

פורסם

לולא עשית לרכב ואתה לא יודע מתי עשו לרכב רצועת טיימינג חשוב מאוד לבצע אחרת יעלה לך בראש מנוע.

צירפתי לך את כל סוגי השמנים הדרושים לרכב הנ"ל, שים לב אני חיים במדינה חמה לכן סימנתי בכחול את השמן מנוע הדרוש לארצנו.

1321.JPG

פורסם

אחלה תודה! ד"א מזה הFAQ הזה לרכב?אפשרי להשיג אחד כזה בשביל המידע?

ואני יעדכן בקרוב על כל הפעולות שלי,תיקונים,מחירים ותוצאות

• תוכן חדש...