Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CVR12 Kicker

TSW307D2 Pioneer

KFCW300S Kenwood

XPRESS12 Magnat

לפי הסדר מהטוב לבינוני . יש לי שאלה בקשר ל DB כל הסאבים למעלה יש להם ה DB מעל 89 אבל ה KICKER רק 86DB

לכן האם זה משפיע על הסאב ?!! איכותי , או שלא מרגישים בזה ?!!

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

ההגדרה שלך ל"איכותי" מאוד מטעה לדעתי כי אני מאמין לפי המוצרים שהצגת היא שאיכות אצלך מוגדרת כעוצמה.

אז מה אתה מחפש? את הסאב הכי חזק?

או את הסאב הכי טונאלי, הכי מדוייק, הכי משתלב?

ואם כך, איזה סוג של באס אתה אוהב יותר? את הרך, העמוק והמלטף או הפאנצ'י שנותן מכת פטיש יבשה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבין הסאבים הנל הCVR12 Kicker יותר איכותי ועדיף המברנה שלו ההפך מהשאר לא קשה כמו אבן הוא יחסית לכולם יותר עדין ונעים לשמיעה .

בקשר לdb לא היייתי כל כך קונה את מה שהיצרן אומר ככה שאל תסתכל על זה יש הרבה דברים לפני נצילות הספק מנומנאלי .....

פורסם

תשמע אני רוצה סאבב מקצועי ( מדוייק וחזק .)

את הקטע השני של שאלתך לא הבנתי אבל אני בדרך כלל שומע רוק ותראנס ורוצה משהו טוב .

ויש לי שאלה : סוג המגבר שלי הוא SHILAT האם הוא יכול לגביר לרמה ממש טובה את ה

KICKER CVR12

???

הנה אתה יכול לבדוק כל מיני על המגבר שלי ב :

http://www.nokout.co.il/pl_product~am804~2~2.htm

"shilat am804"

פורסם

מגבר כזה לא ינצל טוב את הקיקר CVR 12

אם אתה בכל זאת רוצה את הקיקר אז תחליף את המגבר מנסיון

*** RIDE THE SOUND ***

פורסם

המגבר שלך מוציא אולי 200RMS ב-4 אום בגישור

לכן את צריך סאב נציל

לדעתי המתאים ביותר הוא הקנווד ,הוא 300RMS עם נצילות גבוהה של 93DB

המגבר שלך יגביר אותו בצורה הטובה ביותר

פורסם

בעיה להגביר סאב "מקצועי" עם כזה מגבר

אתה צריך ללכת על דברים יותר פרקטים סאבים שיתאים ליכולות של שאר המערכת שלך

האם אתה מוכן להתפשר על העוצמה וללכת יותר על האיכות?

אם כן יש לי משהו טיפה יותר חלש אבל שווה כול שקל ה-P2 של רוקפורד

פורסם

אני מצטרף למלך האודיו :-D

רצית סאב חזק ומדוייק - מכל הסאבים הללו - הקנווד הוא הכי מדוייק - הוא פאנצ'י מהיר, אבל חסר נשמה ויבש כמו פיתה...

תשקיע עוד 200 שקלים בערך ותקנה רוקפורד P2 - אותו הפאנצ' אותו הדיוק אבל יש למכה שלו עוד טיפטיפה המשכיות והוא נשמע הרבה יותר טוב מהקנווד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 מסכים לגמרי עם עמיתי מלמעלה.אהבתי מאד את הסאב הזה ,ושמעתי את הכפול שיש לעידן ידידי.באמת סאב שנותן תמורה הוגנת וטובה למחירו.

פורסם

וזה סאב שלא זקוק ליותר מ100 RMS הספק ממגבר סביר בכדי לעבוד נהדר - אני חושב שמישהו מוכר פה בפורום את המונו של לייטנינג אודיו (שזה בעצם רוקפורד לכל דבר) מסדרת הבולט שהוא יותר ממספיק בשביל הסאב הזה - ובמחיר שפוי.

ממליץ בחום.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטרף לכולם מניסיון אישי גם ה P1 בתיבה מקורית וגם ה P2 נשמעים טוב עם כיוונים טובים ויותר טוב מכל האופציות הראשונות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אבל לדעתי אפשר לגשר את הסאאב ה 400RMS לשתי יציאות מהמגבר זה נכון ??!!!

מה דעתכם ב :kenwood kfc 3011 סאאבבב טוב !! לא !??

אהבתי באמת 90DB נראה סאבב מתאים .

אבל האם באמת זה מתאים??!!:roll: או שהמגבר לא יוכל להגבירו מצויין ??!!

ותגידו לי מה התיבה הטובה לשמיעת רוק וראף (אטומה /פתוחה )??? מה ההבדל ?! **אני רוצה סאבב טוב לא סאבב שיקפיץ לי את הרכב וישחרר לי את הברגים ושלא יעמיס הרבה על המגבר !!!! סאבב עושה באסים אבל לא חזק חזק ממש .... בוא נגיד (בינוני) 3/4 ..

לכן אם יש לכם הצעה לסאב בסביבות 400-500 שיתאים למגבר שלי ...

-הציעו לי על ה magnat xpress12 150RMS אבל זה נראה קצת חלש לא ?!! צריך 200RMS לא ?

פורסם

לקרוא לסאב של קאנווד טוב לא יודע אם אפשר(בכול זאת זה חברה של מיקסרים :p )

בכול מקרה המגבר שלך ,לא יודע אם הוא יגביר טוב את הקאונווד

אי אפשר לבקש מ-בובקט שיעשה עבודה של שופל.

פורסם

עזוב את נתון הRMS בשקט - אתה גם ככה לא יודע מה המשמעות שלו מבחינת סאונד - שום דבר!

עזוב את נתון הנצילות כרגע גם כן בשקט.

סאאב זו מכונית ולא סאב :-D

וP1 - עדיף כבר את הקנווד, לפחות זה סאב:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...