Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דיסק 4.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקעה לי השייבה העבה הנועלת את הדיסק, לא מצליח להבריג אותה החוצה ולהעיף את הפלאפ.

הדבר הכי מעצבן במשחזת הזאת ודומותיה הוא שצריך ללחוץ ביד אחת על הכפתור וביד שניה לסובב עם המפתח המיוחד את השייבה .

דווקא כשצריך מקסימום קונטרה היד השניה נדרשת ללחיצה רצופה על הכפתור המטופש!

לא מבין למה אין משחזת עם כפתור ננעל כמו במקדחות ב40 50 שנה האחרונות כזה שלא דורש לחיצה רצופה.:confused:

פורסם

הצלחתי! אמנם כל השרירים נתפסו לי , ואני זקוק להתאוששות רצינית והרפיה אבל הפלאפ המלעון יצא .

לא יודע איך , שימנתי הכל להוריד חיכוך למינימום, ואחרי התגוששות ארוכה של שעה בה הבורג הסתובב ביחד עם השייבה ואפילו לא הצלחתי לנעול עם הכפתור ,פתאום הוא יצא ללא מאבק .

פורסם

מה הבעיה?

תעמיד את המשחזת על שולחן כשהיא נשענת עליו לכל ארכה והדיסק ניצב לקרקע באויר, לחץ על הכפתחור ביד אחת ובשנייה פתח את הדיסק כשהשולחם נותן לך קונטרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי הפוסט הראשון כבר חשבתי על זה , רק שבדיסקים של SKIL הכפתור נתון בתוך שקע , אז לקחתי בורג קטן והשענתי את הדיסק עם הכפתור מעליו עד שהוא לחץ עליו פנימה .

גם זה לא עזר , הפלאפ נדבק בכוח אימתנים לשייבה הנועלת שגם היא נדבקה , כלום לא עזר .

פורסם

בכלל ברגים תקועים משתחררים בקלות אם יחד עם המומנט שאתה מפעיל לפתיחה אתה דופק עליהם עם פטיש קטן. הזעזוע משחרר אותם.

פורסם

אבל יש גם רגליים ותמיד ניתן לדפוק את המשחזת בפינה של השולחם במקום להחזיק אותה ואת המפתח ולחפש יד לפטיש.

פורסם

לא תאמין...אבל נתקע שוב!

הדיסק הבא ששמתי , דאגתי לא להדק בעוצמה , אבל המשחזת לא זזה והפלאפ השני לא יצא.

לא עזר שום דבר אחרי מאבק ממושך, לקחתי פלייר ריסקתי לחתיכות את הדיסק סובבתי את המגן ושיחררתי אותו קצת עד שהשארית שנותרה שם השתחררה.

הפעם הבנתי מה קרה , האום מתחת לדיסק היוצר את המרווח בינו למגן נעלם, והידקתי את הפלאפ ישירות למגן .

החיכוך העז ביניהם מנע הוצאה.

לקחתי את דיסקית החיתוך שעבדתי איתה קודם הפכתי אותה, והאבידה נמצאה.

האום נדבק בחוזקה לדיסקית החיתוך וכשהחלפתי אותה בדיסקית השחזה , הוא יצא ביחד איתה ולא שמתי לב.

הלכו שעתיים שלוש ושני פלאפ דיסק.

:twisted:

פורסם

תגיד תודה שהפלאפים רק הלכו ולא נשברו. חלק של דיסק שעף תוך כדי עבודה יכול בקלות גם להרוג.

פורסם

אין צורך בתודה, משום שהפלאפ נתפס במגן , הפעלתי ל- 2 שניות את המכשיר והוא לא הסתובב והמנוע זימזם , אז כיביתי מהר .

כנ"ל בפעם השניה.

גם אם הוא היה "נשבר" המגן היה אמור להסיט אותו ממני והלאה, רק בתור ריקושט הוא יכול לחזור אלי ולפגוע, אבל במקרה כזה

עדיין מדובר בנייר זכוכית עם גמישות מסוימת ולא בדיסקית מחומר קשיח הוא בעצם נקרע, תהליך המאט את מהירות השיגור לעומת שבירה.

חוץ מזה אני משחיז עם מסיכת-ראש ריתוך כשהמשקף עם הזכוכית הצבעונית מורם, ובד"כ גם לובש את סינר עור עבה מאוד לריתוך.

למקרה ששכחת :

Flap-Disc-180x22-.jpg

פורסם

לי היו 12 תפרים במותן מנתז של דיסקית בד שמיר ממרחק 3 מטרים אז אל תבנה על זה.

חוץ מזה הפלפ בנוי על בסיס קראמי שנשבר יופי והידוק האום כך שהוא נלחץ על המגן יכול לסדוק אותו.

נסה את הפלפים של FERD (יבוא של נוגה כלים). הם הרבה יותר טובים מקלינשפור וגמל.

פורסם

פלוס הגיע הזמן להחליף משחזת לאחת שפוייה יותר, ולדבר עם כהן משיח בת"א לגבי פלפים (לא זוכר פירמה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מאוד מרוצה מ SKIL, ממליץ .

אחרי 6 שנים , פירקתי את הפלסטיקה והסתכלתי בפנוכה, הכל כמו חדש , קצת אבק שנוקה וזהו.

היא גם פחות מווברצת מהבוש היקרה יותר וגם יותר טובה ממנה בכללי.

ביחד עם ידית אחיזה מיוחדת לשיכוך רעידות , זה הדיסק הכי נוח שיצא לתפעל.

לגבי המפלצת של ה 9" , הייתי הולך על אטלס-קופקו אם עוד נשאר בארץ יבואן לכלים של החברה .

SKIL9371AH_01.jpg

p194handgrip%282%29.jpg

Bosch%20Auxillary%20Handle%20M10%20with%20Vibration%20Control

• תוכן חדש...