Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לי עצמי יש אימפרזה ולא הייתה לי כל בעיה ב"חלונות כהים" על החלון,כנראה בגלל שאין כל מסגרת לחלונות של סובארו (חוץ מזה שהייתה לי בעיה עם ההתנגשות של הגומי והחלון תוך כדי סגירת החלון,אבל זה לא הענין פה).

חבר שלי ביקשה ממני שאדביק לו גם כן חלונות כהים בפיאט בראבו 97' מאחורה (קופה).חשבתי שזה יהיה כמעט אותו הדבר אבל מסתבר שהיו לנו הרבה בעיות של "כיסי אוויר/מים".

אם למשל הורדנו את הכיס כלפי מטה,משום מה הוא חזר שוב ועלה לבד כלפי מעלה... מוזר. ואם היה כיס כלפי מעלה ומשכנו אותו ללמטה,הוא ירד ללמטה שוב. חלק הצלחנו וחלק לא. ישבנו על זה שעתיים לפחות והחלפנו אולי 3 סטים של חלונות מהיאוש.

האם ישנה שיטה טובה ומומלצת לעשות זאת? או בעזרת חומרים מסוימים ועדיפים?

האמת שאצלו אנחנו שמנו קודם את הכחול של החלונות (יותר נכון כנראה שאצלו זה עורבב עם מים ולכן הכיסים פחות נתפסו),ואצלי בסובארו השתמשתי עם סבון כלים ומים. מרחנו גם על החלון עצמו וגם על המדבקה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אם אתה רואה בעייה של כיסים, תנסה חתך עדין ואז להוציא את האוויר.

הדרך הכי טובה היא להעלות את כיס האוויר למעלה או להוריד אותו למטה - למקומות שבהם לא רואים את החתך עקב מעין פס קישוט שחור שיש בקצה החלון.

פורסם

אני יסביר לך פחות או יותר עשיתי בהרבה רכבים וכמו שציינת בסוברו הכי קל. אחרי שחתכת מידה מדויקת על החלון אתה משפריץ עם השפריצר של החלונות ותשים בפנים שמפו עם מים ומשפריץ גם על החלון וגם על המדבקה כשאתה שם את זה אתה מורח עם המרית הזאת חלק לכיון מטה וחלק לכיון מעלה את החלק התחתון תכניס מתחת לגומיה של החלון כדי שכל הנוזלים ינקזו מטה וגם לכיון מעלה, עכשיו שים לב שאין לך בועות באמצע החלון מה שכן ישאר לך בפינות אתה צריך לחכות כמה זמן שיתיבש הנוזלים ולעשות שוב פעם תעשה ככה כמה פעמים עד שזה יתיבש לגמרי וידבק ואחרי כמה שעות תעשה את החיתוך האחרון. בהצלחה

פורסם

הבעיה הכי גדולה בחלונות שחורים היא איכות החומר.

לך לאדם המתעסק בזה ותראה איזה חומר איכותי יש להם ואז תבין על מה אני מדבר.

אני ראיתי אדם שיבא גליל של פילים והאיכות מעולה ואין סיכוי שאיחרי איזה קיפול שטותי ישאר לך סימן שיהרוס לך את העבודה,ד'א אני מקווה שאתה לא משתמש בפלסטיק שמגיע בערכה.

בקיצור גם אני עשיתי עם החומר המעפן הזה!, וקשה להגיע לתוצאות טובות.

נדב.

פורסם

אוקי,לגבי חיתוך אני לא הייתי סומך על זה. כי אם כבר,הייתי ממלא כמעט את כל החלון בחיתוכים וזה לא היה יוצא יפה.

ניסיתי גם להוציא את האוויר לכיוון למעלה/למטה אבל הבעיה היא שתמיד משום מה האוויר היה בורח לכיוון השני.

קיפר- לגבי סובארו,עוד לא הבנתי איך אני מסדר את החלון טוב טוב כי כשאני עשיתי הכל הלך חלק חוץ מכמובן החלק הזה של החלון שמתנגש עם הגומי,בדיוק מעל לציר הדלת,ואז זה פותח לך את ההדבקה. מה אתה מציע לעשות לגבי זה?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

את החלונות האחרויים ברכבי השחרתי לפני מספר חודשים לבד.

ממליצה לעבוד בזוג, זה הרה יותר קל יעיל ומהיר.

להשתמש לאורך כל הדרך בהדבקה, במים שהוכנסו לשפריצר עם סבון לידיים, והכי חשוב לא לחשוש להתיז כל הזמן.

ניתן לקרא ולראות תמונות נוספות מהתהליך כאן. :arrow:

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אוקי,לגבי חיתוך אני לא הייתי סומך על זה. כי אם כבר,הייתי ממלא כמעט את כל החלון בחיתוכים וזה לא היה יוצא יפה.

ניסיתי גם להוציא את האוויר לכיוון למעלה/למטה אבל הבעיה היא שתמיד משום מה האוויר היה בורח לכיוון השני.

קיפר- לגבי סובארו,עוד לא הבנתי איך אני מסדר את החלון טוב טוב כי כשאני עשיתי הכל הלך חלק חוץ מכמובן החלק הזה של החלון שמתנגש עם הגומי,בדיוק מעל לציר הדלת,ואז זה פותח לך את ההדבקה. מה אתה מציע לעשות לגבי זה?

בסובארו שחכתי לציין שאתה צריך לחכות עד שיתיבש כמעט לגמרי כדי שתוכל לסגור את הדלת כי אם תסגור שזה רטוב אז הגומי ילחץ על המדבקה ויוצרו לך בועות ולגבי זה שאתה סוגר אתה צריך לוודא שהכול מודבק הרמטי ואין קילוף אפילו קל כי אם יהיה אז יווצר לך מצב כמו שאמרת שהגומי יקלף את הדבק אז אתה צריך לישר טוב עם הסכין

פורסם

נהגת תודה רבה לך,

קיפר- עכשיו מה אני עושה אחרי שכבר זה מודבק בערך 4 חודשים על האימפרזה ויש כבר קילוף? האם לפי דעתך אני יכול פשוט להשפריץ מים וסבון , לחכות שיתייבש ולהמשיך כרגיל?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

לא ברור שלא! אבל הפתרון הוא זה זה לחתוך עם הסכין לרוחב החלון עד סוף הקילוף כדי שלא ימשיך להתקלף כמובן שאם הקילוף הוא מתחת לגומי אז יראו את החלון שקוף אז אין ברירה פה כבר יהיה שיקול שלך למרות שזה לא משנה מה תעשה זה לא דבוק אז א"א להדביק שוב כי ההדבקה הלכה מה שכן תנסה לקחת חתיכה ולהשלים את החסר

• תוכן חדש...