Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

שמי רוני ואני פעם ראשונה כותב בפורום המדהים הזה.

ברשותי סוזוקי סוויפט החדשה שנת 2007 מהדגמים הראשונים שנחתו בארץ, הרכב שבבעלותי כשנתיים וחודשיים עם 18.000 ק"מ צבע הרכב כחול ואני ממש מפסוט מהרכב.

את הרכב קניתי מאולם תצוגה כשהפסי מגן מודבקים אליו לצורך הדגמה, וכך ששאלתי אם אפשר להוריד את המגנים נאמר לי אז שאי אפשר להוריד.

מה שקורה כשאני שוטף כל פעם את הרכב ועובר לייבוש עם הג'ילדה, מטפטפים מים לתחתית הדלת מהפסי מגן והם מתייבשים ומשאירים סימנים מעצבנים וגם לטעמי הרכב יראה יותר יפה ללא הפסי קישוט.

אז החלטתי לקחת יוזמה ובהמלצת חבריי הפורום שקראתי כאן פניתי "לקלין קאר" שבסגולה פ"ת, ראשית ניפגשתי עם עמיר הבעלים של המקום כדי לקבל חוות דעת ולהתייעץ איתו בנושא ונאמר לי שיעשו לרכב גלייז שכן אפשרי כמובן, ששמחתי מאוד אז היום הכנסתי את האוטו בבוקר.

אחריי עבודה של ארבעה שעות התקשר אליי עמיר ומסר שהאוטו מוכן כשבאתי מהעבודה הייתי ממש בשוק, לא הכרתי את האוטו שלי אבל אייזה הבדל אחריי שהורידו את הפסי מגן והתוצאה יצאה פשוט מדהימה כאן המקום לומר שעמיר שעבד לי על הרכב פשוט "ליקק" לי את האוטו ועל הדרך טישטש לי כמה סריטות מעצבנות.

המחיר ממש לא יקר כל האוטו 460 ש"ח כולל מע"מ.

כאן המקום לומר תודה ענקית ל"קלין קאר" ולעמיר על עבודה פשוט מדהימה, שלקחתי את הרכב הבייתה יצאתי פשוט עם חיוך רחב :-).

DSC00060.jpg

DSC00061.jpg

DSC00062.jpg

DSC00063.jpg

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

יצה יפה מאוד, אבל אתה חייב לקחת בחשבון דבר אחד :

אם אתה יוצא עם הרכב למקומות ציבוריים, ולא חונה קבוע בחניה פרטית, הדלתות יתמלאו תוך זמן קצר בשריטות ומכות של הדלתות של מכוניות שחנו לידך.

פסי קישוט, שהורדת, היו מונעים 80% מהשריטות האלו.

פורסם

1.קודם כל כדי להוריד את הפסי קישוט היית צריך חצי ליטר נפט וזהו, היית מקלף את הפסי קישוט והדבק שהיה נשאר היית ממיס איתו.

2. דבר שני לפי דעתי האוטונראה יותר טוב איתם אבל זה כבר טעם וריח ואין להתווכח, כמו שרשמו מעליי האוטו יתמלא עכשיו במלא מכות של פתיחת דלתות, וזה יהיה הרבה יותר מכוער,

אני מקווה שלפחות שמרת את הפסי מגן ולא זרקת אותם.

פורסם

אלו פסי מגן ולא פסי קישוט ויש להם מטרה .

חבל להפשיט את המכונית מהאביזר הזה , אבל מי אני .

אולי אתה בכלל עוטף אותו בצמר גפן בכל פעם שאתה מחנה בחנייה ונפרד ממנו .

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוויפט 2008 אם פסי קישוט הנ"ל להוריד אותם זה לא בעיה הם בסהכ דבוקים לדלת

ואחר כך להוריד את שאריות ההדבקה.

בקשר ליעילות ההגנה שלהם : יש לי כמה סימנים קטנים של פתיחת דלתות, הם אומנם מגנים אבל בצורה חלקית

אני מאמין שאם לא היו לי את המגנים על הדלתות היו לי הרבה יותר סימנים

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...