Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה: יש לי מאזדה 3 2006 לחבר 2004 ולחבר אחר פוקוס 2002.

לכולנו יש בעיה בהתנעה ברוב הפעמים שאנחנו מתניעים אם לא בניסיון הראשון אז רק בניסיון השני.

פנינו למוסך אמרו לנו פילטר דלק החלפנו שלושתנו הבעיה נפתרה ל 3 ימים ואח''כ זה חזר עוד הפעם.

חבר אחד אמר שאולי ניקוי אינגקטורים יפתור את זה.

מישהו מכם מכיר את הבעיה ? יודע מה הפיתרון ? ואם כן כמה הוא עולה?

תודה ושבוע טוב

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיקת לחץ דלק (לחץ שאורי) אחרי כיבוי המנוע ובדיקה הזמן בו נופל הלחץ , אם לחץ זה תקין אז אנפוזייה מרוכזת כולל ניקוי מיכל דלק יכולה לפתור בעייה זו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

יש סטרטר נותן נותן נותן עד שמניע או שמחכה שניה ומנסה שוב

barzelay

לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות אם תוכל לפרט יותר יהיה מעולה תודה

פורסם

מחברים מד לחץ דלק לקו המבוא של הבנזין מתניעים מנוע נותנים לעבוד כ-5 דקות מכבים את המנוע ורואים את נפילת הלחץ במחוג . על הלחץ להחזיק זמן רב.

רצוי למדוד את הלחץ גם בזמן ההתנעה ולקרוא מה ערכי הלחץ , אם הלחץ הוא 2,5 בר סימן שהמשאבה תקינה ובכל זאת ההנעה היא קשה אז פעל בשיטה הבאה : פרק מסנן אוויר החזק בידך תרסיס נוזל לניקוי קרבוטורים (מוכרים אותו בכל חנות חלקי חילוף) התז התזה אחת לתוך בית המצערת ונסה להתניע אם המנוע מתניע אז יש במערכת הדלק מרססים סתומים , יש מקרים בהם חיישן טמפ' נוזל הקירור פגום ולשם כך חייבים לחבר סורק כדי לבדוק את תפקודו , חיבור סורק נותן גם את האפשרות לראות זמן פתיחת המזרקים בזמן סיבובי המתנע, כך תוכל לראות אם יש אות מהמחשב לפתוח את המזרקים וגם מה הוא זמן הפתיחה צריך להיות לפחות 10 מילישנייה. אם המנוע לא מתניע גם עם התזת הנוזל ללוע המנוע הבעייה היא במערכת ההצתה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מוזר שזה קורה במאזדה 3, בפורד פוקוס זאת בעיה שגרתית וידועה, גם בפוקוס 2008 שלי הייתה מניעה בנסיון השני או השלישי

פורסם

אני לא יודע לגבי המאזדה כי היא תמיד מניעה לי, אבל לגבי הפוקוס שהייתה לי אמרו אנשי החברה שהקודן הוא שמפריע להנעה אבל זאת לא תקלה וצריך פשוט לחכות 2 שניות ולהניע כרגיל.

פורסם
אני מקווה שהתשובה הזו הייתה בדיחה אחרת אני מבקש ממך לא לענות.

למה בדיחה עם הרכב שברשותי יונדאי סונטה 2001 ככה זה פועל אצלי

אני מקיש את הקוד ואני צריך לחכות 2 שניות עד שהמחשב בודק את המערכות או כל דבר אחר

ורק אז אני יכול להניע .

אם אני מניע ישר האוטו נכבה אחרי שנייה.

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

נניח שיש פריקה של לחץ דלק לאחר דימום מנוע ,

בפתיחת מתג הנעה משאבת הדלק מייד בונה לחץ לפני ההנעה לפרק זמן של מספר שניות גם אם הנהג פתח את מתג ההנעה ולא היניע .

בעיות הנעה כשמנורת תקלה לא נדלקת נובעות בדרך כלל מזמן הזרקה לקוי בהנעה.

יש תלונה רק על הנעה מאוחרת ואין תלונות על ירידה בהספק מנוע או זיוף כך שאני שולל בעיית מרססים סתומים או לחץ דלק לא תקין .

אומנם ישנם עוד תקלות שגורמות להנעה מאוחרת לדוגמה EGR .

אני ממליץ לבדוק עם מכשיר איבחון מספר פרמטרים כמו זמן הזרקה בהנעה מד טמפרטורה מצב פתיחה של הEGR חיישן סיבובי מנוע (חיישן הצתה). הבדיקה צריכה להתבצע בזמן הנעה ולא לאחר הנעה.

פורסם

כיוון שמי שמבין ברכבים הללו יודע לומר כי קיים בהם ניתוק סטרטר ו/או ניתוק מערכת אמבולייזר מקורית.

ואין סיבה לחכות במידה והזנת קוד נכון.

וההנחה של יוסי שקיימת נפילת לחץ יותר מהמקובל לאחר דימום המונע היא ההנחה הכי סבירה שיש כאן.

פורסם

הנעה קשה או דימום מנוע לאחר התנעה יכולה להגרם ממזרקים סתומים וגם מפריקת לחץ דלק דרך שסתום אל-חוזר של המשאבה.

• מזרקים סתומים משפיעים מאוד על עבודת המנוע לאחר שהונע, מכוון שאין משוב מחיישן חמצן בדקות הראשונות לאחר ההתנעה ורק לאחר התחלת עבודה של חיישן החמצן מתבצע תיקון וחוסר הדלק שנבע עקב המרססים מתוקן והמנוע מגיב תקין.
  • זמן העבודה של המשאבה בפתיחת סוויץ לא תמיד מספיק (וגם לא קיים בכל הרכבים) להרמת לחץ הדלק לרמה מספקת כדי לייצר התנעה תקינה ומהירה.

בכל מקרה כדאי לבדוק לחץ דלק וגם מזרקים (בדיקת נפילות לחץ ממזרקים למי שמכיר) בתקלות מסוג זה.

• תוכן חדש...