Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתה רומז על אפלייה? לא רצו למכור לך כי אתה לא קרח או אתה שמן או אתה רזה שחור או לבן. הלו צא מזה!!!

בכל סוכנות רכב הכסף מדבר, ולא רק מדבר אלא גם קונה.

אני חושב שהבחור התכוון שבגלל שראו שהוא צעיר, חשבו שהוא נכנס בשביל "לברר" פרטים ולבלבל את המוח, או לשבת או להצטלם ליד רכב יפה ולצאת מהסוכנות.

מבין לגמרי את הטענה שלו. בהרבה מקומות מתיחסים לצעירים כ"צעירים", וזה תקף בכל תחום.

שלח ילד בן 14-15 עם 500 ש"ח בכיס לקסטרו מן ותראה אם הוא יקבל את אותו היחס כמו שיקבל צעיר בן 24 שרק ידרוך בכניסת החנות.

הגישה הזו (בהמון מקומות) נובעת מהעובדה שבאמת המון צעירים נכנסים למקום כלשהו בשביל לבלבל את המוח ולא בשביל לקנות.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפייה. שחור פחות מחמיא לה מכיוון שהוא בולע את הגימורים והפלסטיקה השחורה שיש ברכב.

לבן הכי יפה, אין מה לעשות.. גם כאשר הוא מתחיל לשרוץ בכמויות.

חבר טוב הזמין אדומה, כנראה שאני הולך לראות את הרכב הרבה :)

פורסם

לפני כמה ימים אני נוסע לי בעיר מגוריי (עכו), וקולט מצד שני של הכביש אוטו לבן שמשך את תשומת ליבי , ואז ראיתי את היופי האמיתי שירוקו חדשה יפייפיה אין דברים כאלה באמת יצירה :)

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
אני חושב שהבחור התכוון שבגלל שראו שהוא צעיר, חשבו שהוא נכנס בשביל "לברר" פרטים ולבלבל את המוח, או לשבת או להצטלם ליד רכב יפה ולצאת מהסוכנות.

מבין לגמרי את הטענה שלו. בהרבה מקומות מתיחסים לצעירים כ"צעירים", וזה תקף בכל תחום.

שלח ילד בן 14-15 עם 500 ש"ח בכיס לקסטרו מן ותראה אם הוא יקבל את אותו היחס כמו שיקבל צעיר בן 24 שרק ידרוך בכניסת החנות.

הגישה הזו (בהמון מקומות) נובעת מהעובדה שבאמת המון צעירים נכנסים למקום כלשהו בשביל לבלבל את המוח ולא בשביל לקנות.

אני רוצה לציין, בהקשר הזה של היחס, שלא ניתן לבצע נסיעת מבחן בצ'מפיון מתחת לגיל 24 (ואפשר באלפא וברנו שאני יודע), כך הם מראש מוותרים על הקהל הזה. (שאמנם קטן, אבל קיים) אני לא אקנה מהם לדעתי גם אחרי גיל 24.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בשחור היא בטמוביל אמיתית. תתחדש. לו זה לא היה שובר לי את הגב, היינו יכולים להשוות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בזמן האחרון יצא לי לראות 2 שירוקו על הכביש, אחת לבנה ואחת שחורה (לא שחורה ממש, מן שחור "קל"). בשתי הפעמים זה היה בת"א. באותו אזור (תל השומר).

בשני הצבעים הרכב פשוט יפייפה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני רוצה לציין, בהקשר הזה של היחס, שלא ניתן לבצע נסיעת מבחן בצ'מפיון מתחת לגיל 24 (ואפשר באלפא וברנו שאני יודע), כך הם מראש מוותרים על הקהל הזה. (שאמנם קטן, אבל קיים) אני לא אקנה מהם לדעתי גם אחרי גיל 24.

והם שבורים מזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אתמול נחשפה כתבה באלג'זירה על כך שמנכ"ל צ'מפיון בארץ בכה ימים ולילות כי מישהו אמר את מה שהוא אמר.

אני בהחלט חושב שזה צודק מצד צ'מפיון, אנשים מתחת לגיל 24 הם לרוב לא לקוחות רציניים ולא בעלי יכולות כלכליות רבות, וזה פשוט בזבוז לתת להם לנהוג על הרכבים הללו, ואף סיכון בגלל חוסר הנסיון שלהם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

דווקא לא נכון. אצלי בבית ספר כל בעל רשיון שני נוסע על רכב חדש משלו .

ולא חסרים כאלה :).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הרכב מדהים בשחור! איזה מנוע זה?

הג'אנטים האלו יראו מדהים על הרכב (כמובן 18").

תתחדש!

בצ'מפיון נתנו לי לנהוג על MK5 GTI כשהייתי בן 17-18, אם קצת רצון מצידם הכל אפשרי, עובדה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי אחת בשכונה שבה אני גר רמת פולג לפני כמה ימים. אוטו יפה מאוד

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

אתמול בדרך חזרה מאילת,ראיתי שירוקו נוסעת בכיוון לאילת,לא הספקתי לראות כמעט,אבל היא הייתה שחורה ומדהימה!

כמה דקות לאחר מכן ראיתי גם מיטו לבנה,שתיהם מדהימות

השירוקו קצת יותר,אבל שתיהן נראות פשוט מדהים

למישו יש מושג כמה מיטו וכמה שירוקו כבר עלו על הכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...