Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירוקו הגיע בינואר לישראל ומסופקת "יחסית" בכמויות קטנות מהיצרן.

בינתיים כל מה שהגיע נמכר (מלבד מספר בודדות שקיימות במלאי ) .

שירוקו בחיים לא תהיה בכמויות של מזדה 3 או גולף מכיון שהיא לא מתאימה לכל אחד ומכיון שאין אספקות כאלה מהיצרן לרכב הזה.

נ.ב: יש יותר מ3 חברי פורום אשר גודשים באהבה 8)

נ.ב2 :כתשובה למי שרשם על קהל הלקוחות - לאו דווקא נכון , בינתיים רוב לקוחות השירוקו הם דווקא בני 40+ אשר אוהבים ערך מוסף (רכב בעל יכולות מעבר לרק להיראות וכמובן גם העדפה לרכב שמעלה חיוך אחר בבוקר גם בלי שיהיה לו קסנון או שליטה מההגה וכל מיני גאד'טים).. כמובן שיש את ה"ילדים העשירים" אבל זה ממש לא הרוב..

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בגלל שהמחיר מצויין (חוצמיזה שהיא יקרה מדי).

יש הנחה על המלאי המתיישן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שירוקו הגיע בינואר לישראל ומסופקת "יחסית" בכמויות קטנות מהיצרן.

שירוקו בחיים לא תהיה בכמויות של מזדה 3 או גולף מכיון שהיא לא מתאימה לכל אחד ומכיון שאין אספקות כאלה מהיצרן לרכב הזה.

נ.ב: יש יותר מ3 חברי פורום אשר גודשים באהבה 8)

נ.ב2 :כתשובה למי שרשם על קהל הלקוחות - לאו דווקא נכון , בינתיים רוב לקוחות השירוקו הם דווקא בני 40+ אשר אוהבים ערך מוסף (רכב בעל יכולות מעבר לרק להיראות וכמובן גם העדפה לרכב שמעלה חיוך אחר בבוקר גם בלי שיהיה לו קסנון או שליטה מההגה וכל מיני גאד'טים).. כמובן שיש את ה"ילדים העשירים" אבל זה ממש לא הרוב..

אני לא רוצה לחזור לנושא שכבר דיברנו עליו, אבל אני חייב. אולי קהל הלקוחות שלכם הוא כמו שאמרת כי אם בא אליכם מישהו צעיר שהוא לא "ילד של עשיר", לא מתייחסים אליו בכלל ואז הוא הולך וקונה אלפא.

emotion of motion

פורסם

ראיתי וגם נהגתי על השחורה מהצפון (של חבר מהעבודה), אחת הראשונות שסופקו (1.4 ידנית), ודווקא לא ילד של עשירים (בן שלושים ומשהו).

אם היה לי את הממון - הייתי מתלבט קשות בינה לבין המיטו (למרות שעליית המחירים מכיוון השירוקו מטה את הכף לטובת המיטו).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ראיתי אחת כזאת בפתח תקווה (ביכין סנטר למי שמכיר), אחד העיצובים היפים של VW, בהתחלה חשבתי שזאת איזה גרסה מיוחדת של הגולף

פורסם

יש הנחה על המלאי המתיישן?

מלאי מתיישן???

ב5\5 נכנסה אוניה ונשארו בודדים בלבד מהאוניה עליה..

שירוקו בכלל נכנסה לישראל בינואר - גם אם היו רכבים מינואר שלא נמכרו זה עדיין רחוק מליהיות מלאי מתיישן..

היום מלאי מתיישן עפ"י החוק זה רכב של 12 חודש בבונדד..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני לא רוצה לחזור לנושא שכבר דיברנו עליו, אבל אני חייב. אולי קהל הלקוחות שלכם הוא כמו שאמרת כי אם בא אליכם מישהו צעיר שהוא לא "ילד של עשיר", לא מתייחסים אליו בכלל ואז הוא הולך וקונה אלפא.

האם אתה רומז על אפלייה? לא רצו למכור לך כי אתה לא קרח או אתה שמן או אתה רזה שחור או לבן. הלו צא מזה!!!

בכל סוכנות רכב הכסף מדבר, ולא רק מדבר אלא גם קונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא אומר שיש אפליה. אני אומר שהם רגילים כנראה לסוג מסויים של אנשים שבאים לסוכנות (מבוגרים וילדי עשירים עם ההורים שלהם) וברגע שנכנס מישהו צעיר הם ישר מניחים שזה סתם ילד שבא לבלבל להם את המח ולא מתייחסים.

זה לא שאני נכנס לסוכנות ומתחיל לפזר כסף על כולם.

emotion of motion

פורסם

עומר שכותב פה עובד בפולקסווגן. חלק ממשכורתו מבוסס על הצלחתו למכור, ולא,על לא למכור.

תבדוק עם עצמך למה יש לך תחושה של אפליה, ולמה לא קנית אצלם. וזה דבר שלא קשור למכונית כרגע בכלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עומר היה בחו"ל ביום שנכנסתי לסוכנות.

מי שצריך לעשות בדיקות זה לא אני, זה צ'מפיון. אני קיבלתי מה שרציתי בסופו של דבר. הם אולי איבדו לקוח.

emotion of motion

פורסם

שירוקו היא לא בחירה טריוויאלית עבור לקוחות VW.

אני לא יודע אם אני לקוח מייצג של VW, אבל יש ערכים מסויימים שהמותג הזה מייצג (למשל משפחתיות מכובדת), ותכונות מסויימות (למשל בטיחות - וגם זריזות בדגם שאני בחרתי, שחולק את המנוע עם השירוקו ה"זולה"), שהשירוקו קצת סוטה מהן.

היא באמת יפה. אבל היא באמת גם מושכת "אש". היא קצת מצועצעת ויש מאחוריה איזה אמירה, כמו למשל (אם נתייחס לדוגמאות שהובאו כאן): "אני קרח בן 40 אבל יש לי רכב מגניב" (אגב, יכול מאוד להיות שיתפוס גם לגבי, מודה באשמה), "אני מנהל אבל עם טוויסט מגניב שמצדיק את זה שאני מזיל ריר על העובדות שלי", וכו'. לצורך העניין, הרכב עשוי להתאים למתגרש הטרי שקיבל 60 מ' ש"ח ;-)

כשהייתי באולם, התיישב ברכב איזה אדם שנראה חשוב בעיני עצמו, מחזיק יומן ומדבר בסלולר. אמרתי לעומר שהוא נראה לי כמו בעלים של בר בת"א, וזה לא בדיוק מה שאני מבקש לשדר. וכאן טמונה הבעיה (מבחינתי).

בנוסף, מה לעשות ש- 2 דלתות ורכב שהישיבה בו נמוכה והבגאז' שלו לא משהו, אינו פרקטי עבור חלקינו. נכון, אשתי אמרה שהיא מוכנה לסבול. נכון, נכנס במושב האחורי (שבו רק שני מושבים) כסא תינוק שמתחבר יפה ל- ISOFIX. ובכ"ז. שימושי הוא לא (ולא בשביל זה נוצר). נשגב מבינתי, אגב, מדוע התקמצנו על שליטה מההגה ברכב שעולה 190K? (ל- DSG)

הוא גם קצת צועק: אני פה, ואני עולה הרבה (אפילו יותר ממה שהוא עולה באמת). ועוד דבר - על אף יופיו הרב, אני לא יודע אם באמת הוא מעלה חיוך בחניה. צריך עוד לשקול את זה.

אז האם הוא יהיה הרכב השני שלנו, עכשיו שיש לנו בדרך (עומר - מה קורה??) גם גולף 160? אולי. נבדוק גם דברים אחרים, נעשה נסיעה גם על שירוקו החזקה, ואז נחליט. על כל פנים, פונקציונאלית היא לא, וגם תדמיתית ומבחינת אבזור יש פה בעיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
vw_scirocco_0-520x351.jpg

הנה תמונה...

לדעתי הרכב הזה יכול לעמוד באותה שורה עם הבררה מבחינת עיצוב...

וד"א מה דעתכם על רכב זה לנהג צעיר? (בגירסא ה"זולה" עם גיר ידני)?

באותה שורה עם הבררה? התחרפנת? הבררה זה אחד הדברים היפים שהעולם יכול לייצר. אני לא אומר שהשירוקו לא יפה, היא יפה מאוד לפי דעתי, אבל לא מתקרבת לבררה.

פורסם

מוזר

,כל היום אני על הכבישים עובר מאות קילומטרים ואני ראיתי רק שירוקו אחת לבנה, כשראיתי אותה לא יכלתי להוריד ממנה את העיניים היא ממש מדהימה לפי דעתי.

והיא לא משתווה לבררה, הבררה זאת באמת אחת המכוניות היותר מדהימות שיוצרו.

פורסם

מתקרבת גם מתקרבת לבררה. הבררה מדהימה ביותר עם עיצוב ממש יוצא דופן (לטובה), אבל ראיתי את השירוקו (אפילו שהיא הייתה בצבע כסוף זוועתי משהו), והיא הייתה מדהימה מסובבת ראשים. נעצרתי במיוחד כדי לצפות בה. היה יפה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...