Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקו טלפון בבית יש רעשים באופן קבוע, זה רעש שנשמע כמו "אממממממממממממממממממממ" כמו משהו חשמלי שכזה.

מה יכול לגרום לדבר הזה?

הקו הזה מחובר לאינטרקום של הבית מה שגרום לי לחשוד במערכת האינטרקום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם מדובר בקו בזק ויש ADSL על הקו, תבדוק שיש פילטרים על כל השקעים הפעילים. אם יש, תנסה להחליף, תתחיל עם זה שמחובר בו המודם.

במידה ולא עוזר, פנה לבזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. בזק

2. אין אינטרנט בקו הזה, מדובר בקו טלפון נטו פלוס האינטרקום זה הכל.

in the face

with a chair

פורסם

אם זה טלפון אלחוטי, תרחיק את הבסיס מקשקושים רועשים

(ספקי כוח למיניהם, ראוטר אלחוטי וכו').

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש מצב שהקו טלפון עובר באותו כבל,אך גידים אחרים של מתח,ללא סיכוך זה גורם לרעשים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא אלחוטי אלא טלפון רגיל, בצנרת שעובר הקו טלפון, העברתי גם כבל רשת CAT5, אבל גם גשניתקתי את המחשבים מהשקעים בעיר (מה שהשאיר את הכבל סתם מונח בתעלה) עדיין היו רעשים ככה שאני שולל את עניין הכבל הזה.

אני אבדוק את האזעקה אם היא מחוברת לטלפון ואת האינטרקום כנראה שאחד מהם הוא הבעיה, אחרת אין עוד משהו שיכול לשבת בצמוד לקו.

in the face

with a chair

פורסם

יתכן שזה מהאינטרקום,תבדוק אם החיבור לקו טלפון נעשה באותו כבל תקשורת עם המתח של האינטרקום,או שהוא מגיע בכבל אחר,לגבי האזעקה נדיר שזה קורה אלה אם הקו טלפון רץ בצמוד ללוח מקשים,ואז יש רעשים מהDATA.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כן החלפתי מכשירים כדי לשלול את המכשיר עצמו, גם חיברתי אותו לקו אחר שיש לי בבית ושם אין רעשים.

in the face

with a chair

פורסם
בקו טלפון בבית יש רעשים באופן קבוע, זה רעש שנשמע כמו "אממממממממממממממממממממ"

או שילדים השתלטו לך על הקו, או שמישהו שעושה מדיטציה התיישב לך על הקו.

נתק את הכבל בכניסה לבית מכל מכשור אפרי וחבר טלפון ישירות. אם הבעייה נמשכת - קרא לנזק, אחרת, חבר מכשיר מכשיר עד שתמצא.

פורסם

למה להסתבך?!

תתקשר לבזק, אם לא תקבל פתרון בטלפון יזמינו טכאני שיטפל בעניין.

הייתה לי בעיה דומה לפני כמה שנים. התקשרתי, שלחו טכנאי שפתר את הבעיה. רוב הסיכויים שהבעיה היא אפילו לא בבית שלך, ככה שהטכנאי אפילו לא יטריד אוותך

• תוכן חדש...