Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

בעיקבות הארוע שקרה בבית קמה בשבוע שעבר,

וועד עמותת IRDA מתכנס בדחיפות לדון בארוע , ובהשלכותיו.

כל מי שיש לו דעה בנושא, רעיון מה לעשות,

הישיבה תתקיים בנורדיה , באולם הפיס, ביום שלישי 5.5.09 שעה 8.30

עזרתכם ודעתכם חשובה לנו .

לשאלות : 050-7225100 אהוד לביא

בברכה

וועד IRDA

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

עידכון,

הכינוס לגבי האירוע, השלכותיו, ההשפעות על אירועים מקבילים יתקיים מהשעה 20:30 ועד 21:30.

אסיפת הועד המצומצמת (לגבי נושאי עמותת IRDA) תחל בשעה 21:30.

בברכרה,

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

דיון ועד IRDA בעקבות ארוע בית קמה, פתוח לקהל הרחב או לקהל המשלמים על החברות במועדון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הכוונה היא ליצור פורום פתוח באמצעותו נוכל למצוא דרכים

להעלאת המודעות לספורט המוטורי ומציאת פתרונות לגיטימיים

לקיום אירועים.

הסכנה לביטול אירועים מרחפת לא רק מעל אנשי irda אלא גם

על חברי הראלי רייד (ע"ע האירוע האחרון שלכם), הכידונאים ואנשי הספורט העממי.

לפיכך, הפורום האמור פתוח לכל מי שיש לו דעה בעניין, גם אם אינו חבר

בשום עמותה, גם אם חבר בעמותה אחרת.

(אגב, מבחינתי גם אנשי אכיפת החוק מוזמנים לפורום הזה, אני בטוח שיש להם מה לתרום)

ניר

חבר ועד IRDA.

פורסם

קראתי הבוקר בידיעות אחרונות שרד בול מתכננת מופע מוטורי של רכב פורמולה 1 בשדרות רוקח בתל אביב.

נשאלת שאלה למפכ"ל המשטרה, האם יש חוק או אין חוק, האם לחלק מותר ולחלק אסור ?

מה זו הדרך הזו ?

אנחנו צריכים לחסום ולעצור את הארוע בגופנו !!!

לא יתכן שהמשטרה תיתן יד לארוע ספורט מוטורי ברחובות תל אביב, לרכב בבניה עצמית, ללא לוחיות רישוי ?

איך יתכן הדבר הזה ? המהירות שהרכב הזה יסע, יכולה לגרום לאסון !!???

פעם ראשונה בחיי שאני מוכן להשתתף בהפגנה !!!

גל שחם.

פורסם

גל

את השאלה הזו תפנה למשרד הספורט,יוסי ניסן,וליועץ המקצועי יובל מלמד

אני הייתי מוציא צוו מיידי לאסור את האירוע רק על מנת ליצור פרובוקצייה ולהצביע על אוזלת ידם של מקבלי המשכורות במשרד הספורט.

אני יודע שמה שאני כותב מוסיף לי שונאים אבל זה מזיז לי את קצה האצבע הקטנה כל עוד אני חושב ציבורית ולא לעצמי.

התאחדות היתה מוציאה מייד בקשה נגדית למשטרה לעשות ספרינט של מכונית מירוץ אחת אחרי השנייה בשדרות רוקח

והייתי מאד רוצה לדעת מה התגובה.

ההבדל?

מכונת פרסומאים משומנת,עורכי דין,כסף זה ההבדל. שכחתי עוד משהו (כל הספורטאים תחת גג אחד הזכרתי את זה פעם?)

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,ראשית אני בודק מול עורך דין, דרכים להטלת צו מניעה על הארוע, כנראה שיהיה קשה.

אפשר לבקש גם את עזרת הירוקים, אלה שמפסיקים לנו ארועים בשטחי האש של צאלים, מה יש להם להגיד

על הרעש שיעשה הרכב ולהשפעתו על קינוני הציפורים בפארק הירקון, שלא נדבר על הגוזלים שזה אתה

בקעו ונמצאים בסכנת הכחדה !!!

איפוא הם יפיי הנפש ? ומה על זיהום האוויר ושריפת הדלק ? חימום האטמוספירה ? שחיקת סימני הדרך על האספלט ?

במקביל אני חושב שיש להביא מכונית דראג, אחת לפחות, ולדרוש להשתמש בדרך הציבורית,

ישר אחרי, או לפני מכונית הפורמולה 1 . כמו כן לקחת את המכונית של רד בול לבדיקה והסגר במשטרת רהט !!!

וכמובן לאיים בהחרמתה במידה ותופיעה שוב בשדרה !!

די !!! נמאסתם !!!

אסור לנו לאפשר את קיומו של הארוע, או כל ארוע מוטורי אחר, כולל תערוכות אוטומוטור.

דני, אני לא מבין מה השאלה ליוסי או ליובל ? השאלה היא רק למפכ"ל המשטרה ולשרת הספורט !!!!!

מה מאשרים ומה לא ?

גל שחם.

פורסם

דני וכל הצופים בפורום וחושבים או מרגישים משהו בבטן.

התייעצתי עם עורך דין, לא ממש בכל הפרטים, אלה באופן עקרוני. אני מוכן לממש את הגשתה של

עתירה ו/או צו מניעה, אבל , אני כגל שחם, לא יכול ולא רוצה לעשות מהלך אישי, פרטי, שיכול

לפגוע במישהו מהמקורבים אלי, שאינם מסכימים איתי בנושא ובדרך.

הרי ברור שיש ספורטאים,החושבים עדיין בתמימותם, כי ארוע כזה יכול לקדם גם אותנו ואת הספורט המוטורי בישראל.

מכיוון שפעולה אחת שלי, אישית, יכולה להוות סוגייה והתנגדות של ספורטאים או עמותות מסויימות, אני מבקש ודורש

אישור של כל העמותות, בכתב, לפעולתי בדרך משפטית כנגד קיומו של הארוע.

לאחר שאקבל את אישור העמותות, כל העמותות הרשומות כחוק במשרד הספורט,

אשמח לפעול משפטית כנגד קיום עוד ארוע מוטורי לא חוקי המתקיים בארץ ישראל, ועוד בחסותה של משטרת ישראל .

לסיכום, אינני מעוניין לפעול שלא בתאום מלא עם כל העמותות המייצגות את כל הספורטאים.

( אין לי התנגדות שיציגו את הרכב, אבל שיתחייבו לא להניע ולא לנסוע, הדבר אינו חוקי )

גל שחם. (RALLY RAID + IRDA)

פורסם

גל יקירי וכל השאר.

בושה וחרפה על האֵיפָה ואֵיפָה.

לדעתי, לא צריך לצאת כנגד הארוע ולבטל אותו, אלא להשתמש בהזדמנות ולצאת במקביל להפגנה המונית, באישור המשטרה.

אנחנו חייבים לחבור יחד עם כל העמותות, לגייס לפחות 200 כלי רכב ולהופיע איתם בהפגנה.

בתקווה שכל כלי התקשורת שיגיעו לארוע, ימצאו גם בנו עיניין. כך נגיע לחשיפה ולמודעוּת בקרב ציבור רחב יותר.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

מישהו חכם אמר לי פעם:

"עם העירייה הולכים רק בכוח. מבקשים לעשות אירוע - הם שולחים אותך הביתה. אתה בא אליהם עם תוכנית מסודרת - עוף מכאן, לך מכאן. רק אחרי שבאים ואומרים להם שנתת לערוך מצעד גאווה ומרתון בעיר שלך, הם ישקלו מחדש את הנושא".

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...