Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איי איי איי איזו מתיקות שפתיים ,אהבתי!!

ככה זה שהכעס שוכח ומתחילים להתפקח (יצא לי חרוז סחי ייק)

אני איתך, מקטרת השלום!!

לגבי מה היה בישיבה?

היית אמור לדעת מאנשי הוועד של העמותה,אני אינני מוסמך לתת דו"ח ,יש דובר לעמותה.

שבת שלום

מירוצי מכוניות

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואיך זה קשור לזה שעדיין לא פורסם כלום על ישיבת העמותה?

שאלות רבות ותשובות איין.

חברים תתעוררו.

שבת שלוו(ת)ה.

לא הבנתי סחייק...

למה אנחנו מחויבים לעדכן אותך על תוכן הישיבה ותוצריה?

אם זה באמת היה מעניין אותך אולי היית טורח להופיע..., או שמא אתה מקפיד

להתמיד בתפקיד העיתונאי החוקר(?)..., "האזרח המודאג"(?)...

לא משנה..., תודה לכל מי שהרגיש מחויב לבעיה המשותפת לכולם והגיע.

חבל שלא ראיתי פרצופים שנוהגים להקליד השכם וערב.

בכל מקרה, הועלו סוגיות חשובות ודרכי התמודדות.

הועלו רעיונות למתן מענה לסוגיה הסבוכה בה אנו נמצאים ואנו פועלים בהתאם.

שמעתי על נכונות גופים נוספים בספורט המוטורי לתרום לעניין, מקווה שזו לא אמירה בעלמא

ואכן נראה את אותם גופים שותפים בפועל, בעשייה, למהלכים הללו.

כמו בעבר, כך גם כעת, IRDA תפעל לקידום הספורט המוטורי, תוך מתן מענה לכל העוסקים בדבר.

פורסם
איי איי איי איזו מתיקות שפתיים ,אהבתי!!

ככה זה שהכעס שוכח ומתחילים להתפקח (יצא לי חרוז סחי ייק)

אני איתך, מקטרת השלום!!

לגבי מה היה בישיבה?

היית אמור לדעת מאנשי הוועד של העמותה,אני אינני מוסמך לתת דו"ח ,יש דובר לעמותה.

שבת שלום

מטפאורה מטפאורה.

להתפכח ולא להתפקח.....

פורסם

הגיעו מעט מכל אלה שליהגו כאן רבות ובישיבה, אם יותר לי לסכמה, הגיעו למסקנה כי ינסו ליישר קו עם רד בול באירוע ואם לא יצלח הדבר נגיע גם נגיע לאירוע - הפגנת כוח והעלאת מודעות הציבור.

ינסו גם לסיים עם מלחמות היהודים הבלתי פוסקות לפחות לזמן קצר למען מטרה אחת.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אז זהו, זו בדיוק הפעולה והתגובה שפחדתי ממנה. לבקש מעסקן, שהרים ארוע מתוקשר שכולו על טהרת

הספורט המוטורי, לקבל גם קצת במה ותקשורת,כדי שידעו שאנחנו קיימים.

אנחנו לא מעניינים אף אחד,תתחילו להתרגל לזה.אנחנו צריכים לעניין רק את עצמנו והמטרה שלנו היא אחת, לקיים ארועים של ספורט מוטורי בכל התחומים. מדראג עד ראלי רייד.

שוב אנחנו לא נהיה הבמה המרכזית,שוב אנחנו כילד מצורע ולא מוצלח שמרשים לו לעמוד ליד אחיו הגדול והמצליח בטקסי הסיום.

אסור לבקש טובות ועזרה מאף אחד,אנחנו ילד גדול ועצמאי ! אנחנו רוצים לעשות בזכות עצמנו ובזכות קיומנו.

לא עוד להופיע בצל הארועים,אלא להיות הארוע המרכזי, אם רד בול ירצו להציג את רכב הפורמולה שלהם בארוע שלנו,ייתכן ונסכים.

ההמלצה שלי היא, לא להשתתף ולבקש אישור, לקיים ארוע זהה לחלוטין,באותו מקום . במידה ומי מהגופים הרלוונטים לא יאשר,אז השגנו את מטרתנו ונפנה באופן מידי לבית משפט שידון בנושא האפליה המוטורית.שם כבר נדאג לתקשורת,לשרת הספורט,לנציג המשטרה שיעמוד ויסביר איך הוא מקבל החלטות...

זו הדרך שלי למנף את הארוע ולא להיות פוסטר או רקע, אני רוצה לנהוג !!!

לא קניתי רכב כדי להשאירו על הגרר.

גל שחם.

פורסם

גל

חבל שלא הגעת לכינוס , כדי שדעתך תשמע כפי שאתה מפרט אותה כאן !

אני לא יודע מה ייצא מכל הדעות שהוצגו כאן בשרשור , אבל לי היה ברור שלרוב לא כל כך איכפת ולא יתאמצו להגיע בניסיון להשפיע ולתמוך ,ומצפים שאחרים יעשו את העבודה !!

עפר, מה עם הסיכום ?

מישל

פורסם

שבת שלום לכולם

סחייק עד עכשיו לא הבנתי למה בדיוק אתה חותר? קיבלת הזמנה אישית להופיע לערב המפגש של אירדה ולא הגעת למה? אתה מלא רעיונות כרימון אולי אחת מהן היתה מתקבלת על כולם??

טל שלום לך, הרעיון היה לנסות ולקבל במה בהסכמת רד בול שלהם יש כבר את כול האישורים ולנסות ליצור מודעות ציבורית דרך התקשורת שהנה ישנן גם מעודונים אחרים שלהם לא נותנים אישורים ומנסים לסכל כל אירוע שאנו מנסים לארגן, במידה והתשובה תהיה שלילית אנו נדאג להגיע לאירוע וננסה כמובן באישורים הנכונים לעשות רעש כך שהמידיה תגיע גם אלינו, אנו חייבים להתחיל בנקודה מסויימת ולרוב החברים שהיו שותפים בישיבה זה היה מובן. אני מקווה שהמזכיר של אירדה יפרסם בקרוב את מה שהוחלט כך שכולם יוכלו לקרוא ולהגיב, מה שכן אני מאוכזב מאי ההענות של רוב הכותבים פה בזה שלא הגיעו לישיבה לתת את דעתם,וטל נניח שכן יעשו הפגנה גדולה מי יגיע ??

שבת שלום לכולם וסעו בזהירות המטיףף

פורסם
גל

חבל שלא הגעת לכינוס , כדי שדעתך תשמע כפי שאתה מפרט אותה כאן !

מישל

מישל, מאד רציתי, אך הייתה לי התחייבות גדולה, בכנס שהיה באותו ערב בתל אביב, הודעתי ליו"ר IRDA שלא

אוכל להגיע ואני באמת מצטער על כך.

בכל מקרה,אהוד יודע בדיוק את דעותי בנושא ואני מקווה שהציג אותן לפניכם.

גל.

פורסם

rjet, בלי שיהיה לי מושג על מה אתה מדבר:

לא הגיע הזמן להפסיק עם כל השטויות האלה?

לא מספיק אכלתם חרא בגלל מריבות פנימיות?

למי זה טוב, כל הרמזים והלכלוכים שאתה מפזר כאן?

די!!

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

רק למען הסר ספק

rjet אינו חבר ב- IRDA, לדעתי הוא אינו חבר באף עמותה.

הוא ממלא את תפקיד "מעורר המהומות"..., אין לי בעיה עם זה.

למה אתה טל מתרגש מכך?

יש להתמקד בעשיה ולתת לקשקשנים להקליד. הם אך מהווים מעין אתנחתא קומית.

שבת שלום

פורסם

כמו שאמרתי: סכסכנות ותככנות. אין לי מושג מי אתה ו/או למי אתה מתעקש לרמז כאן בלי לומר את שמו במפורש, אבל ברור כשמש שלא למדת שום לקח מהעבר.

כבוד, אגו, "שידעו מי האיש"...

דיייייייי!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לבינתיים... "ניקיתי" את השרשור.

אני מבקש - לא להמשיך בקו זה של השמצות אישיות.

אל תאלצו אותי לחסום לגמריי (גם לא הבנתי עדיין איך אני עושה זאת ממש - ואין לי זמן לבזבז על שטויות - אז בבקשה).

אלון

• תוכן חדש...